BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 23.12.09 00:19
« Re: LES 2 ALPES
Nejlepší jsou asi Sony, ale taky zdaleka nejdražší. Dobrý jsou DELL, HP, Toshiba, MSI.. Případně Asus.. Ale třeba Acer nemám moc rád, nejsou nic moc, jen jsou nejprodávanější, ale jsou to šunky.. Chceš snad něco kupovat? Pod stromeček to už asi nestihneme, leda by jsi jel zítra do Brna.. Já budu ještě v hokně ;-\ -
Thomasino 23.12.09 00:09
Jasan, někdy probereme, až to bude aktuální.. Ale sdílení dat se dá řešit i doma pomocí WiFi a k tomu připojenýmu externímu disku apod.. Já mám soukr.věci na domácím PC, pracovní na notebooku, jen si ho občas beru do postele když jdu na MACZ apod :-) Nebo si půjčím notebook přítelkyně, ten má lepší výdrž na baterky.. -
Ricardo 23.12.09 00:03
Thomasino, můžeme to někdy probrat podrobněji? Já jsem na sledování vývoje v oblasti nových počítačů dávno úplně rezignoval, takže ani pořádně nevím která bije... Na myšlence více než jednoho počítače mě akorát děsí myšlenka neustálého přetahování souborů a hrozba, že novější verzi souboru omylem nahradím starší. -
Thomasino 23.12.09 00:00
Já jsem zastáncem mít stále doma jeden stolní kompl, ve kterým není problém po roce vyměnit grafiku nebo procesor a k tomu mít menší lehký notebook (12"-14", max.2kg), který nemusí být až tak našlapaný a díky tomu že nemá právě pořádnou grafiku, tak vydrží dlouho na baterky ;-)
Jednu dobu to už vypdalo, že stolní PC budou končit a notebooky je vytlačí úplně, ale stále se prodávají bez nějakého poklesu vesele dále.. Jsou ve stejném výkonu stále o hodně levnější ;-)
edit: správnej postřeh, Labele! Taky jsem si říkal, co si to tam tou druhou rukou honí... -
Ricardo 22.12.09 23:50
Tak Le Mans bych chtěl opravdu zkusit, ten si člověk totiž za normálních okolností (pokud nestartuješ :-) ) celý projet nemůže.
S počítačem se určitě ozvu, příští rok to chci řešit, protože ten můj veterán je na úrovni dnešních notebooků tak za 7 tisíc >:D Určitě to bude zase notebook, to na hry asi není vůbec ideální, ale já jsem si už zvykl a představa, že klasické PC se nedá snadno přenést ani do druhé místnosti mně už vadí. S autama je to vlastně stejný, tam se taky jednou rozmlsáš a už není cesty zpět >:D -
Thomasino 22.12.09 23:49
Ty jsi tam měl odkaz tuším na předchozí model G5, tohle je už G27.. Ale 8500 litru na něj taky zatím nemám :-( Používám obyčejný Genius, ale stačí mi to.. Kdysi jsem měl Logitech MOMO v kůži, ale v některých hrách tenkrát nefungovala dobře ta zpětná vazba.. Hlavně dneska ty hry jsou s tou skvělou grafikou už někde jinde a taky to chování vozu je bezva.. Nicméně není nad to se jet pořádně projet s "živým" autem po okreskách!! >:D -
Thomasino 22.12.09 23:41
Ricardo, je tam i Le Mans :-) Rychlejší kompl to už chce.. Ale kdyby jsi náhodou chtěl v budoucnu nějaký kupovat, tak se ozvi, tobě udělám fakt super cenu ;-) Prodáváme to opravdu ve velkým..
Ono i tento volant by stačil k normálnímu stolu:
[odkaz]
- samozřejmě není cítit, co se ti děje pod zadkem, to je jasný...