BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 23.12.09 11:11
« Re: Balení dárků?
Průjmák:
No tak to je výhra >:D Krabičky snad ještě zvládnu, nejhorší je zabalit nějaký hadry >:D
Vampi:
Přesnš proto nemám nainstalovaný ICQ ale Mirandu >:D >:D :yes:
Jinak s tou středou.. Málem bych zapoměl na toto moudré přísloví >:-[] Jdu té moji callnout ;-) -
Vampix(Diesel Power) 23.12.09 11:07
« Re: Balení dárků?
včera bylo ponděli no takže včera jsem kupoval nějake dárky a pak když jsem byl doma tak jsem tu napsal a jel zase ještě do Makra a pak už bylo asi 9 a zasekal jsem se na icq, mlada že hrajem hry že se nudi >:D tak jsme hrali a ani mně tu nepustila >:D Nestihal jsem
edit: Tak ne, tak včera bylo utery :-D dneska je středa a je ho tam třeba, takže dneska jedu za mladou....No jinak včerejši harmonogram platí :-D
edit2: Balení dárků je kapitola sama pro sebe.... na-sra-t a rozmazat....Normalně to obmotaš papirem, přelepiš paskou, daš na to mašli a je to -
Wiii 23.12.09 10:52
« Balení dárků?
Zdravím stálé přispívatele i nově příchozí ;-)
Jak jste na tom s balením dárků? Nemáte pro mě nějaký tip, vůbec mi to nejde (jako každý rok) >:D
Nebo ještě nějaký tip na dárek? :-)Koledy mi tu hrají a já si připadám jak kdyby bylo 24. ale ono je 23.... :-)
PS: Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!! -
Wiii 23.12.09 10:31
Pouštník:
Cau Poustniku ;-)
Jo diky, vyhral jsem ho za 1800 prispevek >:D
Švihák:
Taky o tom Ferrari přemýšlím, jelikož mám 16" Acera (zatim bez vad a problémů a i GRIDy na tom rozjedu), tak by se hodil nějaký meší, ale né tak hnusný jako Asus Eee..idealne to ferárko :-) :yes:
Vampi:
Cau bouráku, tys tam měl včera mladou? Nebo co že ses nám nevěnoval? >:-[] -
Dylan McKay 23.12.09 08:18
« Re: LES 2 ALPES
Moje zkušenost s notebookama- HP špatný, Dell špatný. Můj první Acer Ferrari 3400 mi vydržel 4 roky bez JEDINÉ závady, a u kamaráda bude sloužit určitě ještě dlouho. Díky tomu jsem si pořídil Acer Ferrari ONE 200 11,6" a jsem maximálně spokojený. [odkaz]
Ferrari dnes nestojí 60-80.000 Kč, ale kolem 15.000 Kč.
Je to super notebook a hlavně s ním člověk udělá nějakou tu parádu... ;-)
PS: Jitka má HP 6735s necelý rok, a dáváme ho pryč. Je velký, nudný. Koupím ji taky menší notenbook, tam nebude výběr snadný- chce růžovej... :-) -
Thomasino 23.12.09 00:27
« Re: LES 2 ALPES
HP jsou celkem dobrý. Jen mají šíleně drahý díly, pokud si třeba zničíš sám displej, jako se nedávno stalo známému :-( V tomto ohledu je na tom třeba MSI o hodně lépe, přitom kvalita je fakt dobrá.. A v ceně DELLu máš zase většinou On-Site servis, což znamená, že se ti NTB podělá, ty jsi zrovna týden na chalupě a nikam se ti nechce, tak technik dojede druhý pracovní den za tebou a opraví na místě (z 94%) :-) -
Thomasino 23.12.09 00:19
« Re: LES 2 ALPES
Nejlepší jsou asi Sony, ale taky zdaleka nejdražší. Dobrý jsou DELL, HP, Toshiba, MSI.. Případně Asus.. Ale třeba Acer nemám moc rád, nejsou nic moc, jen jsou nejprodávanější, ale jsou to šunky.. Chceš snad něco kupovat? Pod stromeček to už asi nestihneme, leda by jsi jel zítra do Brna.. Já budu ještě v hokně ;-\ -
Thomasino 23.12.09 00:09
« Re: LES 2 ALPES
Jasan, někdy probereme, až to bude aktuální.. Ale sdílení dat se dá řešit i doma pomocí WiFi a k tomu připojenýmu externímu disku apod.. Já mám soukr.věci na domácím PC, pracovní na notebooku, jen si ho občas beru do postele když jdu na MACZ apod :-) Nebo si půjčím notebook přítelkyně, ten má lepší výdrž na baterky..