BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 23.12.09 11:11
« Re: Balení dárků?
Průjmák:
No tak to je výhra >:D Krabičky snad ještě zvládnu, nejhorší je zabalit nějaký hadry >:D
Vampi:
Přesnš proto nemám nainstalovaný ICQ ale Mirandu >:D >:D :yes:
Jinak s tou středou.. Málem bych zapoměl na toto moudré přísloví >:-[] Jdu té moji callnout ;-) -
Vampix(Diesel Power) 23.12.09 11:07
« Re: Balení dárků?
včera bylo ponděli no takže včera jsem kupoval nějake dárky a pak když jsem byl doma tak jsem tu napsal a jel zase ještě do Makra a pak už bylo asi 9 a zasekal jsem se na icq, mlada že hrajem hry že se nudi >:D tak jsme hrali a ani mně tu nepustila >:D Nestihal jsem
edit: Tak ne, tak včera bylo utery :-D dneska je středa a je ho tam třeba, takže dneska jedu za mladou....No jinak včerejši harmonogram platí :-D
edit2: Balení dárků je kapitola sama pro sebe.... na-sra-t a rozmazat....Normalně to obmotaš papirem, přelepiš paskou, daš na to mašli a je to -
Wiii 23.12.09 10:52
« Balení dárků?
Zdravím stálé přispívatele i nově příchozí ;-)
Jak jste na tom s balením dárků? Nemáte pro mě nějaký tip, vůbec mi to nejde (jako každý rok) >:D
Nebo ještě nějaký tip na dárek? :-)Koledy mi tu hrají a já si připadám jak kdyby bylo 24. ale ono je 23.... :-)
PS: Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!! -
Wiii 23.12.09 10:31
« Re: LES 2 ALPES
Pouštník:
Cau Poustniku ;-)
Jo diky, vyhral jsem ho za 1800 prispevek >:D
Švihák:
Taky o tom Ferrari přemýšlím, jelikož mám 16" Acera (zatim bez vad a problémů a i GRIDy na tom rozjedu), tak by se hodil nějaký meší, ale né tak hnusný jako Asus Eee..idealne to ferárko :-) :yes:
Vampi:
Cau bouráku, tys tam měl včera mladou? Nebo co že ses nám nevěnoval? >:-[] -
Dylan McKay 23.12.09 08:18
Moje zkušenost s notebookama- HP špatný, Dell špatný. Můj první Acer Ferrari 3400 mi vydržel 4 roky bez JEDINÉ závady, a u kamaráda bude sloužit určitě ještě dlouho. Díky tomu jsem si pořídil Acer Ferrari ONE 200 11,6" a jsem maximálně spokojený. [odkaz]
Ferrari dnes nestojí 60-80.000 Kč, ale kolem 15.000 Kč.
Je to super notebook a hlavně s ním člověk udělá nějakou tu parádu... ;-)
PS: Jitka má HP 6735s necelý rok, a dáváme ho pryč. Je velký, nudný. Koupím ji taky menší notenbook, tam nebude výběr snadný- chce růžovej... :-) -
Thomasino 23.12.09 00:27
HP jsou celkem dobrý. Jen mají šíleně drahý díly, pokud si třeba zničíš sám displej, jako se nedávno stalo známému :-( V tomto ohledu je na tom třeba MSI o hodně lépe, přitom kvalita je fakt dobrá.. A v ceně DELLu máš zase většinou On-Site servis, což znamená, že se ti NTB podělá, ty jsi zrovna týden na chalupě a nikam se ti nechce, tak technik dojede druhý pracovní den za tebou a opraví na místě (z 94%) :-)
Skleničky bych ani nekupoval natož je balit >:D Ja bych je rozbil dřív než bych je koupil....Ale doporučuji balení po jedné >:D nejlepe do tuny novin a pak hezkeho papíru >:D
jinak jsem neudělal asi 2 zápočty a jeden opravuji už 5.1 strašně moc se těším, těšíte se taky tak?