BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  11:23

« Re: Balení dárků?

no v pohodě tam je teploučko, útulno akorat sprchu by to chtělo >:D

Skleničky bych ani nekupoval natož je balit >:D Ja bych je rozbil dřív než bych je koupil....Ale doporučuji balení po jedné >:D nejlepe do tuny novin a pak hezkeho papíru >:D

jinak jsem neudělal asi 2 zápočty a jeden opravuji už 5.1 strašně moc se těším, těšíte se taky tak?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  11:20

Vampi:
    Tak aspon by se malej bráška něcemu priucil >:-[] >:-[] >:D
    Jinak to je nepříjemné.. to v tomhle počasí asi ta zadní sedačka bude jediné dalsi možne misto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  11:18

myslim že zrovna skleničky se dají zabalit pouze způsobem jaký navrhuje Vampi v prispevku 2078 v edit2 >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  11:17

>:D >:D já mam doma 9 letého brách a to je prostě konec. Ten ti vleze kamkoliv a kdykoliv >:D Jakože ona má byt tak je to v poho, ale zrovna tam kurýruje svého staršího brášku tak mu nechce přivádět bolesti hlavy z hluku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.12.09  11:16

Vlhký Wii: No já mám takovej problém, nevím jak zabalit skleničky a krabička nikde žádná >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  11:15

To ti táta zakázal š.ukat doma? >:D >:D Na sedačkách je málo prostoru ;-\ Já osobně preferuju velkou postel... Ale když neni na výběr, tak samozřejmě i ta zadní sedačka nebo záchodky v hospě jsou dostatečný ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  11:12

:-D:-D to moudré přísloví používám jen v případě, vlastně ja ho nepouživam >:D Ona už si vleze na zadní sedačky sama >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  11:11

Průjmák:
    No tak to je výhra >:D Krabičky snad ještě zvládnu, nejhorší je zabalit nějaký hadry >:D

Vampi:
    Přesnš proto nemám nainstalovaný ICQ ale Mirandu >:D >:D :yes:
    Jinak s tou středou.. Málem bych zapoměl na toto moudré přísloví >:-[] Jdu té moji callnout ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  11:07

včera bylo ponděli no takže včera jsem kupoval nějake dárky a pak když jsem byl doma tak jsem tu napsal a jel zase ještě do Makra a pak už bylo asi 9 a zasekal jsem se na icq, mlada že hrajem hry že se nudi >:D tak jsme hrali a ani mně tu nepustila >:D Nestihal jsem

edit: Tak ne, tak včera bylo utery :-D dneska je středa a je ho tam třeba, takže dneska jedu za mladou....No jinak včerejši harmonogram platí :-D

edit2: Balení dárků je kapitola sama pro sebe.... na-sra-t a rozmazat....Normalně to obmotaš papirem, přelepiš paskou, daš na to mašli a je to
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.12.09  11:04

Vlhký Wii: >:D Mě taky balení dárků nikdy moc taky nešlo, ale ted' myslím že už mi to půjde, protože sme se učili balit bonbonieru, jenom by to chtělo najít nějakou krabičku... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  10:52

« Balení dárků?

Zdravím stálé přispívatele i nově příchozí ;-)
    Jak jste na tom s balením dárků? Nemáte pro mě nějaký tip, vůbec mi to nejde (jako každý rok) >:D
    Nebo ještě nějaký tip na dárek? :-)Koledy mi tu hrají a já si připadám jak kdyby bylo 24. ale ono je 23.... :-)

PS: Veselé Vánoce a šťastný Nový rok!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.12.09  10:38

« Re: LES 2 ALPES

Vlhký Wii: Tojo! Asus EEE mi taky příde dost vzhledově pozadu. Vypadá jak notebooky v roce cca 1997. Hranatý, nepěkný...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.12.09  10:31

Pouštník:
    Cau Poustniku ;-)
    Jo diky, vyhral jsem ho za 1800 prispevek >:D

Švihák:
    Taky o tom Ferrari přemýšlím, jelikož mám 16" Acera (zatim bez vad a problémů a i GRIDy na tom rozjedu), tak by se hodil nějaký meší, ale né tak hnusný jako Asus Eee..idealne to ferárko :-) :yes:

Vampi:
    Cau bouráku, tys tam měl včera mladou? Nebo co že ses nám nevěnoval? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  10:09

Vaio teď má kolekci 14" NB s celkem přijatelnými konfiguracemi v různých barvičkách, včetně růžové.

přikládám [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.12.09  09:50

Moje dcera chtěla taky růžovej,ale nesehnali jsme origo růžový, tak tam má růžový polep na notebooky...

Jinak Wii-Jay, ty máš ale cukroušský nick.... 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.12.09  08:18

Moje zkušenost s notebookama- HP špatný, Dell špatný. Můj první Acer Ferrari 3400 mi vydržel 4 roky bez JEDINÉ závady, a u kamaráda bude sloužit určitě ještě dlouho. Díky tomu jsem si pořídil Acer Ferrari ONE 200 11,6" a jsem maximálně spokojený. [odkaz]
    Ferrari dnes nestojí 60-80.000 Kč, ale kolem 15.000 Kč.
    Je to super notebook a hlavně s ním člověk udělá nějakou tu parádu... ;-)

PS: Jitka má HP 6735s necelý rok, a dáváme ho pryč. Je velký, nudný. Koupím ji taky menší notenbook, tam nebude výběr snadný- chce růžovej... :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  01:20

o NB mi ani nepište, zakladni deska na F-S....uvidime jak se to cele vyvine ale pokud už to fakt nedaji dohromady, tak mně čeka novy výběr :-/
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.09  01:04

A máš v hokně něco slušného skladem? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.09  00:27

HP jsou celkem dobrý. Jen mají šíleně drahý díly, pokud si třeba zničíš sám displej, jako se nedávno stalo známému :-( V tomto ohledu je na tom třeba MSI o hodně lépe, přitom kvalita je fakt dobrá.. A v ceně DELLu máš zase většinou On-Site servis, což znamená, že se ti NTB podělá, ty jsi zrovna týden na chalupě a nikam se ti nechce, tak technik dojede druhý pracovní den za tebou a opraví na místě (z 94%) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.12.09  00:23

Ale takto, když sedíš nalevo, se pravá šikovnější ruka může věnovat spolujezdkyni ;-) >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…