BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 24.12.09 17:37
« Re: VV a ŠNR
jasne,vzdyt ja tez ne ;-) hele motokary plati,ale cas Ti jeste upresnim..vidim to nak na sestou ;-) natrenujem a na jare vyzvem dadanka >:-[]
jinak ja jsem se vcera taky lehce vozunkl,ale posledni hodinu si nepamatuju a rano jsem se probudil v poho ve svy posteli,ale s bolavym kotnikem..asi jsem si nekde rozbil drzku >:D -
Wiii 24.12.09 17:28
Ajt Ypsilonku... tak ty tvrdaku, diky teda >:D ;-)
PS: uz jsme si prali osobne, tak jsem ti ani neposlilal zadny prihlouply prani >:D
PPS: plati 29. motokary?
Vampi:
Copak, braska byl vcera kalit? taky jsem zasel ke kemosovi, on prej... dorazte, dame jen panaka na Vanoce a pak z nej vypadlo, ze ma narozky >:D >:D No takze jsem tam sam pil Bacardi a ostatni pili vodku a Tullamurku.. Kazdopadne solidni oziracka ale pamet mi slouzil. takze cajk >:D :yes: -
ypsilon 24.12.09 17:20
Za okny venku zima jak krava,
zaclony provoni rumik a trava.
Vanocni koledy zpivaji andele,
sjetej jak hovado,uz me nic nesere. >:D
a nebo taky:
Priletel k nam Jezisek,
mel poblity kozisek.
Misto darku odpadky,
chce zustat i na svatky.
Nalitej jak mraky,
poslu Vam ho taky. >:D
takze vesele Vanoce a stastny Novy rok bez nehod Vam preje tvrde y :-) -
Vampix(Diesel Power) 24.12.09 16:40
Zdravím. Uvažoval jsem, že napíšu nějaký přání spec pro Ma.cz ale jelikož jsem dneska strávil den od 4 do 10 v autě na otočku do bratislavy a pak mytím 2 aut tak jsem se k tomu nedostal a přeji Vám tímto vzkazem:
Aby chutnala štědrovečerní večeře všem, ať pod pařezem najdou nesplněna přání své a ať se tady po novém roce všichni zase šťastně sejdem:) -
Wiii 24.12.09 12:52
« VV a ŠNR
Přeji uživatelům MACZ krásné prožití Vánočních svátků a mnoho motoristických, osobních, pracovních či studijních úspěchů v nadcházejícím roce 2010! :-) A nám, jakožto uživatelům MACZ, přeji do příštího roku mnoho příjemných diskuzí a co nejméně sporů ;-)
Taky jsem pro Vás něco připravil...
[odkaz]
Tak neseďte o Vánocích u počítače a věnujte se své rodině, tak jak to jdu dělat nyní já. :-)
A lidem co Vánoce neslaví doporučuji tento čas využít k odpočinku, jelikož Vám tuto "činnost" nikdo vyčítat nebude :yes: :-) -
Dylan McKay 23.12.09 16:37
« Re: Balení dárků?
Je to venku.
Taky jsem nevěřil na pohádky. Je to už pár let co jsem musel Vánoce trávit sám. Ozdobil jsem stromek, upekl cukroví, a koupil si kapra...
Když jsem doma kapra položil na špalek a napřáhl paličku, najednou promluvil! "Šviháčku, než mě zabiješ a sníš, dej mi prosím pusinku..."
I zželelo se mi kapříka, a tak jsem se sklonil, a na studenou smradlavou hlavičku ho políbil.
Z kapra se najednou stala krásná dobře stavěná slečna! V tu chvilku jsem měl radost. "Jak ti můžu říkat?" Ona povídá: "Já jsem kapřík Jikra." Povídám: "Ale to není lidské jméno, budu ti říkat Jik, Jit, Jitka!"
Jitku jsem naučil lidským zvykům, odnaučil jí jíst žížaly a každému se chytit na vařenou nudli.
A jak léta běžela, láska nabrala takových obrátek a hrátek, že jsem si Jitku vzal. A když nám paní doktorka po letech řekla: "To vaše miminko je zdravé jako rybička", tak jsme se na sebe jen pousmáli... :-)
Tak, děti, pohádka bude pokračovat ještě mnoho let. A co z toho plyne? Než kapra zabijete, nejdříve ho polibte. Ale pozor na mlíčňáka, aby vám pak to v co se promění nenatrhlo pr.del... ;-)