BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  17:39

« Re: VV a ŠNR

No tak aspon zes dorazil domu >:D já to měl přez ulici, akže jsem taky trefil >:D :yes: A co v kolik mate veceri?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.12.09  17:37

jasne,vzdyt ja tez ne ;-) hele motokary plati,ale cas Ti jeste upresnim..vidim to nak na sestou ;-) natrenujem a na jare vyzvem dadanka >:-[]

jinak ja jsem se vcera taky lehce vozunkl,ale posledni hodinu si nepamatuju a rano jsem se probudil v poho ve svy posteli,ale s bolavym kotnikem..asi jsem si nekde rozbil drzku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  17:28

Ajt Ypsilonku... tak ty tvrdaku, diky teda >:D ;-)

PS: uz jsme si prali osobne, tak jsem ti ani neposlilal zadny prihlouply prani >:D

PPS: plati 29. motokary?

Vampi:
    Copak, braska byl vcera kalit? taky jsem zasel ke kemosovi, on prej... dorazte, dame jen panaka na Vanoce a pak z nej vypadlo, ze ma narozky >:D >:D No takze jsem tam sam pil Bacardi a ostatni pili vodku a Tullamurku.. Kazdopadne solidni oziracka ale pamet mi slouzil. takze cajk >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.12.09  17:20

Za okny venku zima jak krava,
    zaclony provoni rumik a trava.
    Vanocni koledy zpivaji andele,
    sjetej jak hovado,uz me nic nesere. >:D

a nebo taky:

Priletel k nam Jezisek,
    mel poblity kozisek.
    Misto darku odpadky,
    chce zustat i na svatky.
    Nalitej jak mraky,
    poslu Vam ho taky. >:D

takze vesele Vanoce a stastny Novy rok bez nehod Vam preje tvrde y :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 24.12.09  17:03

nene, na letiště, přítelkyně (od bráchy) s maminkou jely na vánoce za jejich dalši sestrou/dcerou a bráška nějak nebyl Able to drive >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  16:54

Trochu jsem to tušil >:D Co v Bratislavě? Nakupovat darčeky? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.12.09  16:43

jak jsi uhádl že nechce? >:D Ja jsem dneska tak mrtvy že ani nevim co dřiv...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  16:42

Díky Vampi, aj tobě!!! ;-)

PS: nechce se ti jen zitra na otočku do Jevan? Potřeboval bych taky umýt auto >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 24.12.09  16:40

Zdravím. Uvažoval jsem, že napíšu nějaký přání spec pro Ma.cz ale jelikož jsem dneska strávil den od 4 do 10 v autě na otočku do bratislavy a pak mytím 2 aut tak jsem se k tomu nedostal a přeji Vám tímto vzkazem:

Aby chutnala štědrovečerní večeře všem, ať pod pařezem najdou nesplněna přání své a ať se tady po novém roce všichni zase šťastně sejdem:)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  16:14

Díky Péťo ;-) :yes: a taky děkuji Kyskymu a díky všem co tu psali přání v mé nepřítomnosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  13:50

Díky :-) :yes:

i Tobě vše nejlepší.....
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  12:52

« VV a ŠNR

Přeji uživatelům MACZ krásné prožití Vánočních svátků a mnoho motoristických, osobních, pracovních či studijních úspěchů v nadcházejícím roce 2010! :-) A nám, jakožto uživatelům MACZ, přeji do příštího roku mnoho příjemných diskuzí a co nejméně sporů ;-)

Taky jsem pro Vás něco připravil...

[odkaz]

Tak neseďte o Vánocích u počítače a věnujte se své rodině, tak jak to jdu dělat nyní já. :-)

A lidem co Vánoce neslaví doporučuji tento čas využít k odpočinku, jelikož Vám tuto "činnost" nikdo vyčítat nebude :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 24.12.09  11:07

« Svátky

Šťastné a veselé prožití Vánočních svátků a příjemný vstup do nového roku všem teplometům přeje Kysky alias Průjmák >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.12.09  17:42

« Re: Balení dárků?

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Tak by bylo registrované partnerství, to už je taky legální ;-) >:D

Jinak hezká to pohádka :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.12.09  16:37

Je to venku.
    Taky jsem nevěřil na pohádky. Je to už pár let co jsem musel Vánoce trávit sám. Ozdobil jsem stromek, upekl cukroví, a koupil si kapra...
    Když jsem doma kapra položil na špalek a napřáhl paličku, najednou promluvil! "Šviháčku, než mě zabiješ a sníš, dej mi prosím pusinku..."
    I zželelo se mi kapříka, a tak jsem se sklonil, a na studenou smradlavou hlavičku ho políbil.
    Z kapra se najednou stala krásná dobře stavěná slečna! V tu chvilku jsem měl radost. "Jak ti můžu říkat?" Ona povídá: "Já jsem kapřík Jikra." Povídám: "Ale to není lidské jméno, budu ti říkat Jik, Jit, Jitka!"
    Jitku jsem naučil lidským zvykům, odnaučil jí jíst žížaly a každému se chytit na vařenou nudli.
    A jak léta běžela, láska nabrala takových obrátek a hrátek, že jsem si Jitku vzal. A když nám paní doktorka po letech řekla: "To vaše miminko je zdravé jako rybička", tak jsme se na sebe jen pousmáli... :-)

Tak, děti, pohádka bude pokračovat ještě mnoho let. A co z toho plyne? Než kapra zabijete, nejdříve ho polibte. Ale pozor na mlíčňáka, aby vám pak to v co se promění nenatrhlo pr.del... ;-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 23.12.09  15:05

šviháku z tebe musí mít žena radost... nepotřebuje žadne bolehlavy řekne. šviháku tady kapříka si chytni, až doděláš se tak na mně mrkni. Přijdu vyndám utřu, obliknu ti zase bundu:)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.09  14:26

...jo, zlatý český kapr, nekouše..., jen "žužlá"... >:D
    Naši předci nebyli blbí, spíš trochu "menší"..., nebo jen víc "sado-maso" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.12.09  14:19

Já taky nemluvil o zubatý potvoře, mě stačí český kapr... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.12.09  14:18

Ale každému se to nemusí hojit zrovna tak "rychle" jako tobě... :*)
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 23.12.09  14:14

...ano, a když stiskne, tak ho dloubneš do očí...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…