BMW 320si (Wii-Jay)
Ondřej Šámal 24.12.09 23:34
« Re: Nadílka
Jasan, je to sice starší kousek (318is), ale sranda je s nim taky veliká ;-) Přemejšlel jsem, jestli si nemám koupit něco silnějšího (třeba 330i e46), ale na ty moje víkendový projížďky bohatě stačí i tohle. Navíc jsem za to nechtěl utrati všechny peníze, co jsem měl (kde bych potom bral na alkohol, že >:-[] >:D ) -
Wiii 24.12.09 23:31
xganga:
Ty mas taky brambora jo? >:D tak az si koupí Kubyyyk tu svou 320d tak to tu bude bramboracka diskuze.. teda az na Kyskyho, Petu, Svihaka a v soucasnosti Thomasina >:D >:D Takze az tak bramboracka nebude >:D :-!
Jinak ja jel jednou v tyhle 100ce ale teda asi se slabsim motre, protoze mi prislo ze je to liny jak ves >:D -
Ondřej Šámal 24.12.09 23:28
« Re: Nadílka
Ty voe, žádnej Rover, ale BMW aka bíemdabljů, Rovera používám v zimě na ježdění po městě, abych si nemusel špinit boty >:D >:D >:D A náhodou, Rover je dobrý auto, 60 koní, 750 kilo, žádná elektronika, ani posilovač, je to prakticky motokára :yes: Ať se jde Fabia zahrabat :no: >:-[] -
Wiii 24.12.09 23:24
xganga:
Pockat, ty roveru rikas auto? >:D >:D To je spis moped na ctyrech kolech >:D
PS: doufam ze chapes ze jen rejpu aby byla sranda >:D
PPS: Jinak jsem koukal u nas pod stromecek a je tam nejakej zabalenej darek s jmenovkou xganga a vypada to jako mala jachta >:D treba to ježíšek netrefil >:-[] :yes:
THOM:
A nerikej... Ja myslel ze jezdis uz nejakej ten mesic >:-[] Jinak ahoooj :-) -
ypsilon 24.12.09 17:37
« Re: VV a ŠNR
jasne,vzdyt ja tez ne ;-) hele motokary plati,ale cas Ti jeste upresnim..vidim to nak na sestou ;-) natrenujem a na jare vyzvem dadanka >:-[]
jinak ja jsem se vcera taky lehce vozunkl,ale posledni hodinu si nepamatuju a rano jsem se probudil v poho ve svy posteli,ale s bolavym kotnikem..asi jsem si nekde rozbil drzku >:D -
Wiii 24.12.09 17:28
« Re: VV a ŠNR
Ajt Ypsilonku... tak ty tvrdaku, diky teda >:D ;-)
PS: uz jsme si prali osobne, tak jsem ti ani neposlilal zadny prihlouply prani >:D
PPS: plati 29. motokary?
Vampi:
Copak, braska byl vcera kalit? taky jsem zasel ke kemosovi, on prej... dorazte, dame jen panaka na Vanoce a pak z nej vypadlo, ze ma narozky >:D >:D No takze jsem tam sam pil Bacardi a ostatni pili vodku a Tullamurku.. Kazdopadne solidni oziracka ale pamet mi slouzil. takze cajk >:D :yes: -
ypsilon 24.12.09 17:20
« Re: VV a ŠNR
Za okny venku zima jak krava,
zaclony provoni rumik a trava.
Vanocni koledy zpivaji andele,
sjetej jak hovado,uz me nic nesere. >:D
a nebo taky:
Priletel k nam Jezisek,
mel poblity kozisek.
Misto darku odpadky,
chce zustat i na svatky.
Nalitej jak mraky,
poslu Vam ho taky. >:D
takze vesele Vanoce a stastny Novy rok bez nehod Vam preje tvrde y :-)
Rozdíl v ceně E36 318is a E46 330i je sak.ra velký ;-) >:D