BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 24.12.09 23:44
« Re: Nadílka
PeT-a: Rozdíl tam dělal plus mínus 200 tisíc, což se mi zdálo dost (v tom případě bych měl auto napůl s tátou). Koukal jsem se i po 328i, ale jak řikám, na ty moje projížďky mi stačí i tohle, výkon tak akorát, spotřeba taky ujde, navíc jde do zatáček ochotněji než šestiválec (mám vyzkoušeno). A taky jsem nechtěl hned něco silnýho, akorát by mě to namlsalo a pak bych chtěl víc, a víc, a víc, a .... >:D >:D >:D -
Wiii 24.12.09 23:39
xganga:
to byl první brambor kterej jsem kdy řídil... >:D bylo mi 16 a kamarád si ho koupil... no a celkem jsem mu to protáhnul.. on teda neui ridit do dneska >:D jinak 330i E46 je urcite lepsi >:-[]
Peta:
A co tvuj sen ohledne motorizace do brambora tveho vysneneho? :-)
Jinak jsem dostal hromadu hadru, klasicky tricko TopGear, kosmetiku, novej holící strojek a gumove koberecky do bramboráka na zimu :yes: :yes: ;-) -
Ondřej Šámal 24.12.09 23:34
Jasan, je to sice starší kousek (318is), ale sranda je s nim taky veliká ;-) Přemejšlel jsem, jestli si nemám koupit něco silnějšího (třeba 330i e46), ale na ty moje víkendový projížďky bohatě stačí i tohle. Navíc jsem za to nechtěl utrati všechny peníze, co jsem měl (kde bych potom bral na alkohol, že >:-[] >:D ) -
Wiii 24.12.09 23:31
xganga:
Ty mas taky brambora jo? >:D tak az si koupí Kubyyyk tu svou 320d tak to tu bude bramboracka diskuze.. teda az na Kyskyho, Petu, Svihaka a v soucasnosti Thomasina >:D >:D Takze az tak bramboracka nebude >:D :-!
Jinak ja jel jednou v tyhle 100ce ale teda asi se slabsim motre, protoze mi prislo ze je to liny jak ves >:D -
Ondřej Šámal 24.12.09 23:28
Ty voe, žádnej Rover, ale BMW aka bíemdabljů, Rovera používám v zimě na ježdění po městě, abych si nemusel špinit boty >:D >:D >:D A náhodou, Rover je dobrý auto, 60 koní, 750 kilo, žádná elektronika, ani posilovač, je to prakticky motokára :yes: Ať se jde Fabia zahrabat :no: >:-[] -
Wiii 24.12.09 23:24
xganga:
Pockat, ty roveru rikas auto? >:D >:D To je spis moped na ctyrech kolech >:D
PS: doufam ze chapes ze jen rejpu aby byla sranda >:D
PPS: Jinak jsem koukal u nas pod stromecek a je tam nejakej zabalenej darek s jmenovkou xganga a vypada to jako mala jachta >:D treba to ježíšek netrefil >:-[] :yes:
THOM:
A nerikej... Ja myslel ze jezdis uz nejakej ten mesic >:-[] Jinak ahoooj :-)
1er, 3er...5er??
Nemělo by to být slabší jak mám teď takže 116i,120i,320i,318d apod vylučuji.....kompromis by byla 325i E90, 330i E46 taky dobrý.......130i,135i je raketa....diesely nevím.....320D je super.....sen je 330(5)D....stejně jako 530(5)D .....o modelech M3 a M5 snad ani nemá cenu mluvit :-)