BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:47

« Re: Nadílka

Wii: sem skromný takže s motorizací do mojeho "vysněného" baworáka zatím nějak nekalkuluju. Spíš jde o model....

1er, 3er...5er??

Nemělo by to být slabší jak mám teď takže 116i,120i,320i,318d apod vylučuji.....kompromis by byla 325i E90, 330i E46 taky dobrý.......130i,135i je raketa....diesely nevím.....320D je super.....sen je 330(5)D....stejně jako 530(5)D .....o modelech M3 a M5 snad ani nemá cenu mluvit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:45

xganga:
    a nerikej, ze po roce s 318is nechces vic? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:44

PeT-a: Rozdíl tam dělal plus mínus 200 tisíc, což se mi zdálo dost (v tom případě bych měl auto napůl s tátou). Koukal jsem se i po 328i, ale jak řikám, na ty moje projížďky mi stačí i tohle, výkon tak akorát, spotřeba taky ujde, navíc jde do zatáček ochotněji než šestiválec (mám vyzkoušeno). A taky jsem nechtěl hned něco silnýho, akorát by mě to namlsalo a pak bych chtěl víc, a víc, a víc, a .... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:43

xganga:
    no to věřím >:D Ale to auto je pak uz uplne nesmyslny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:39

Wii: Jeden týpek do tohodle Rovera nacpal 1,8 120 koní, vyházel zadní sedačky a dostal se někam na 700 kilo. Na semaforech napráskal zadek lecjakýmu frajírkovi :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:39

xganga:
    to byl první brambor kterej jsem kdy řídil... >:D bylo mi 16 a kamarád si ho koupil... no a celkem jsem mu to protáhnul.. on teda neui ridit do dneska >:D jinak 330i E46 je urcite lepsi >:-[]

Peta:
    A co tvuj sen ohledne motorizace do brambora tveho vysneneho? :-)
    Jinak jsem dostal hromadu hadru, klasicky tricko TopGear, kosmetiku, novej holící strojek a gumove koberecky do bramboráka na zimu :yes: :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:38

xganga, ty teda prochlastáš >:D >:D

Rozdíl v ceně E36 318is a E46 330i je sak.ra velký ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:35

Jo no....já si dám zatím bramborák leda tak na oběd >:D

Jinak Wii, co ti mám povídat, hadry, šperky, parfémy, peníze, konečně pořádné křeslo k PC atd atd ......Ty?? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:34

Jasan, je to sice starší kousek (318is), ale sranda je s nim taky veliká ;-) Přemejšlel jsem, jestli si nemám koupit něco silnějšího (třeba 330i e46), ale na ty moje víkendový projížďky bohatě stačí i tohle. Navíc jsem za to nechtěl utrati všechny peníze, co jsem měl (kde bych potom bral na alkohol, že >:-[] >:D )
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:31

xganga:
    Ty mas taky brambora jo? >:D tak az si koupí Kubyyyk tu svou 320d tak to tu bude bramboracka diskuze.. teda az na Kyskyho, Petu, Svihaka a v soucasnosti Thomasina >:D >:D Takze az tak bramboracka nebude >:D :-!

Jinak ja jel jednou v tyhle 100ce ale teda asi se slabsim motre, protoze mi prislo ze je to liny jak ves >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:28

Ty voe, žádnej Rover, ale BMW aka bíemdabljů, Rovera používám v zimě na ježdění po městě, abych si nemusel špinit boty >:D >:D >:D A náhodou, Rover je dobrý auto, 60 koní, 750 kilo, žádná elektronika, ani posilovač, je to prakticky motokára :yes: Ať se jde Fabia zahrabat :no: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:24

xganga:
    Pockat, ty roveru rikas auto? >:D >:D To je spis moped na ctyrech kolech >:D

PS: doufam ze chapes ze jen rejpu aby byla sranda >:D

PPS: Jinak jsem koukal u nas pod stromecek a je tam nejakej zabalenej darek s jmenovkou xganga a vypada to jako mala jachta >:D treba to ježíšek netrefil >:-[] :yes:

THOM:
    A nerikej... Ja myslel ze jezdis uz nejakej ten mesic >:-[] Jinak ahoooj :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.09  23:21

No já dostal překvapivě Golf GTI ;-) A nějaké nepodstatné drobnosti..
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:20

Jelikož jsem minulej rok dostal k Vánocům auto, tak letos jsem si myslel aspoň na menší jachtu. Žel bohu, mé přání nebylo vyslyšeno :'-( >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:09

« Nadílka

Tak se pochlubte, kdo co dostal, kdo má jak nameteno atd. >:D :yes: Já nakonec na hospu házim bobek, jsem linej jak veš a jdou tam samy vochmelkové >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dundee

Dundee 24.12.09  20:33

« Re: VV a ŠNR

Tady to sice tradice není ale já se jdu podívat na půlnoční mši a pak hurá do hospody >:D nějak se ten štědrý den musí oslavit :-) a co jinak už máte všichni své vysněné dárečky? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  19:14

Tak Šťastný a Veselý, teplometi! >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.12.09  18:01

tak to tam mate peknou tradici :yes: ..taky chlape hezky Vanoce,stedryho jeziska a moc se vecer nezrus dedku >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  17:56

>:D No taky jsem si řikal, že zajdu do hospy.. je to tu taková jevanská tradice.. rozdat dárky a jit do hospody.... Jinak u nas to bude tak od sedmi... ;-) Tak hezké Vánoce a měj se hezky ty lumpíku >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.12.09  17:41

no jeste abych nedorazil,mel jsem to dve patra po schodech dolu >:D takze jsem se asi natahl na schodech..no hele u nas to zacina v pul sedmy a v jedenact me nabere soused a jdem chlastat >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…