BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 24.12.09 23:55
« Re: Nadílka
xganga:
ano o te investici do studia jsem uz taky slysel.. ale porad to cpu do aut >:D Jinak sen hezky ;-) ja v lete pokukoval na ebay po Eleanoru (samozrejme replice), ale nemam na to abych mel dve auta naraz ;-\
Peta:
Staci se ozvat az budes pobliz a ukazu ti, ze se to jen nerika >:-[] Takže, že to není jen prý super >:D :-! -
Ondřej Šámal 24.12.09 23:48
Wii: No už v létě jsem začal přemýšlet o něčem silnějším >:-[] >:D Ale zatim na to kašlu, garáž máme jen na chatě, u bytu ne, navíc moje roční školný taky neni zrovna žádná láce (ale prej investice do vzdělání je to nejlepší >:D ). Radši si pár let počkám a koupim si Mustanga 65´ convertible, to je moje taková moje automobilová meta :yes: -
PeT-a (RSKa) 24.12.09 23:47
Wii: sem skromný takže s motorizací do mojeho "vysněného" baworáka zatím nějak nekalkuluju. Spíš jde o model....
1er, 3er...5er??
Nemělo by to být slabší jak mám teď takže 116i,120i,320i,318d apod vylučuji.....kompromis by byla 325i E90, 330i E46 taky dobrý.......130i,135i je raketa....diesely nevím.....320D je super.....sen je 330(5)D....stejně jako 530(5)D .....o modelech M3 a M5 snad ani nemá cenu mluvit :-) -
Ondřej Šámal 24.12.09 23:44
PeT-a: Rozdíl tam dělal plus mínus 200 tisíc, což se mi zdálo dost (v tom případě bych měl auto napůl s tátou). Koukal jsem se i po 328i, ale jak řikám, na ty moje projížďky mi stačí i tohle, výkon tak akorát, spotřeba taky ujde, navíc jde do zatáček ochotněji než šestiválec (mám vyzkoušeno). A taky jsem nechtěl hned něco silnýho, akorát by mě to namlsalo a pak bych chtěl víc, a víc, a víc, a .... >:D >:D >:D -
Wiii 24.12.09 23:39
xganga:
to byl první brambor kterej jsem kdy řídil... >:D bylo mi 16 a kamarád si ho koupil... no a celkem jsem mu to protáhnul.. on teda neui ridit do dneska >:D jinak 330i E46 je urcite lepsi >:-[]
Peta:
A co tvuj sen ohledne motorizace do brambora tveho vysneneho? :-)
Jinak jsem dostal hromadu hadru, klasicky tricko TopGear, kosmetiku, novej holící strojek a gumove koberecky do bramboráka na zimu :yes: :yes: ;-)