BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.12.09  00:16

« Re: Nadílka

Dostal jsem pravý kubánský, jinak je mi to jedno. Ale doutník jsem neměl asi 3 měsíce, nějak nebyla příležitost a čas.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.12.09  00:12

xganga:
    Tak ono replika se vetsinou z GT500 nedela... proste se to postavi od znova... origo je origo a na to bych nesahal, ale taky ta cena je jinde ;-)

Ohledne Bosse... nejvetsi souhlas >:D >:D :yes: v téhle barvě ještě víc [odkaz]

Svihak:
    Ano, mas bod :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.12.09  00:11

Šviháku, a co kouríš za značku? Cohiba?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.12.09  00:10

Tak ti odpovím hádankou:

Je to tvrdé, dlouhé a úzké. Můžeš to strčit do pusy a vykouřit. Co je to?

Ne! Teplomete! |To není to co myslíš, ale doutník! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.12.09  00:08

Wii: Já jen prostě nechápu, že někdo může zničit originální GT500 z roku 69´, jen aby z toho udělal auto, který hrálo ve filmu ;-\ Ale ten Boss 302 je doslova šu.kézní, když bych použil slova dnešní mládeže >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.12.09  00:06

xganga:
    me se teda tohle líbí jak sv.in [odkaz] a ten novy se mi celkove moc nelibi at je v jakekoliv uprave...asi jsi myslel toto: [odkaz]

Jinak tohle se mi hrozne libi: [odkaz]

Svihak:
    Ano, velice politicke >:D Tak nejak jsem to od tebe cekal.. ze nam vlastne nic nereknes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.12.09  00:02

Wii: Máš nějaký divný estetický cítění, že se ti to líbí >:D >:D >:D Já teda viděl tu "Eleanor" úpravu ód Chipa Foose na Mustangu z roku 05, a to vůbec nevypadalo špatně :yes: Ale na generaci z 60. let se to prostě nehodí
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 25.12.09  00:00

Já dostal krásný věci. Ale raději než dostávám dávám. Nemám rád dárky ze kterých nemám radost. No, trochu politická odpověď, ale myslím že stačí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.12.09  00:00

xganga:
    tu od Cage... Fakt se mi desne libi ;-) nebo pak Mustang Boss :yes: jeste je u toho nejaky cislo, alr to z hlavy nevim >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 25.12.09  00:00

hele, podobnýho Mustanga jsme si koupili s kámošema asi v 15, dokonce to byla nějaká cross úprava (drapák vzadu, plechovka místo výfuku) >:D No, každej jsme na něm ujeli asi 5 kilometrů a pak zdechnul :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:58

Wii: A jakou Eleanor myslíš? Tu, co řídil Nicholas Cage, nebo tu origínální? Mně se teda ta novodobá verze vůbec nelíbí, je to takový kýčovitý ;-\ V originále byla Eleanor Mustang Mach I 73´
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:57

>:D >:D hahahaha.....xgango, ty máš teda sny

wii, jasně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:57

zdravim Svihaku :-) Hezky povoz >:-[] Tak cos dostal ty?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.12.09  23:55

xganga: Ahoj kluci, tak jsem si konečně splnil svůj sen! Sehnal jsem našlápnutýho vyvoněnýho Mustanga ročník 1965! Židle vepř, paluba kaštan, švihadla, fialky. Těším se na sraz! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:55

xganga:
    ano o te investici do studia jsem uz taky slysel.. ale porad to cpu do aut >:D Jinak sen hezky ;-) ja v lete pokukoval na ebay po Eleanoru (samozrejme replice), ale nemam na to abych mel dve auta naraz ;-\

Peta:
    Staci se ozvat az budes pobliz a ukazu ti, ze se to jen nerika >:-[] Takže, že to není jen prý super >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:53

:-) přesně....330D je takový ideál mezi vším
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 24.12.09  23:52

Mustanga 65? Tak ještě nějakou odtahovku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.12.09  23:52

Jo a málem bych zapoměl na 320Si...ta je prý taky super >:-[] ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 24.12.09  23:51

Peta:
    Pokud je ti jedno jestli benzin nebo naftu, tak bych sel asi do 330d a za ten priplatek oproti 320d to stoji... protoze v te cene by byl benzin 325i a tan je takovy nevim... nic moc na sestivalec... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 24.12.09  23:48

Wii: No už v létě jsem začal přemýšlet o něčem silnějším >:-[] >:D Ale zatim na to kašlu, garáž máme jen na chatě, u bytu ne, navíc moje roční školný taky neni zrovna žádná láce (ale prej investice do vzdělání je to nejlepší >:D ). Radši si pár let počkám a koupim si Mustanga 65´ convertible, to je moje taková moje automobilová meta :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…