BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 25.12.09 13:50
« Re: Nadílka
>:D >:D
WL, tak do toho me netahej, neznam puvod, nevim o co tam kde jde, ale pokud je to pravda tak to :-O :-O
Jak se jinak dari WLku? jsem koukal na tu fotosoutez a zjistil jsem, ze prakticky jen ty a Thomasino se drzi tema >:D >:D :yes: Dostanete odeme urcite hlasy ;-) Ja jsem se prave ani nehlasil, protoze jsem zadnou takovou nemel, ale kdyz jsem videl ucastniky s nevanocnima fotkama, tak jsem si rekl proc ne ;-) :yes:
FAVORIT (pokus) -
Wiii 25.12.09 12:41
Cau chlapáci ;-)
Peta:
Pekna rikanka >:D Koukni nize na par rikanek od Ypsilonka :yes: :yes: >:D
xganga:
jo rikal jsem si, ze jsou puvodne urcene asi na E46.. Ale verim ze na te tve rakete taky dobry ;-) :yes: Mels je pod stromeckem? >:D
Kysky:
Nova profilovka? krasna fotka :yes: :yes: :yes: :-! -
PeT-a (RSKa) 25.12.09 01:04
Znáte tuhle říkanku? Teďka sem jí četl na novinkách.cz...
Máme hezké české zvyky,
nechceme ty z Ameriky.
Žádný krocan, byť jen půl,
kapr patří na náš stůl.
Krásné dárky, plná bříška,
máme přeci od ježíška,
proto můžem kopnout směle,
Santa Klause do prde.le..
>:D >:D -
Ondřej Šámal 25.12.09 00:45
Wii: Ona to jsou m-packetová kola právě z e46, ale na e36 vypadaj taky moc pěkně ;-) :yes:
WL: Nj, Cohiba je asi nejprofláklejší, já si je objednával přes jeden netovej shop, tak snad to nebyl žádnej fake ;-) Jj, Monte Christo no. 2 aka Torpédo, to znám >:D -
white label 25.12.09 00:37
"Castrova" Cohiba je nejprofláklejší a také nejvíc napodobovaná kubánská značka doutníků, je ale spousta dalších, neméně kvalitních kubánských značek, jako např. MONTE CHRISTO, PARTAGAS, ROMEO AND JULIET a spousta dalších..., měl jsem jisté období kdy jsem tomu docela propadl, ale naštěstí nebylo příliš dlouhé... ;-) -
Wiii 25.12.09 00:25
No nic pánové, doutníkům rozumím asi jako tatarsko-tureckému slovníku, takže dobrou noc, zítra mam hodne prace, takze jdu taky spat... mejte se a Dobrou noc Teplometi >:-[] >:-[] ;-)
xgango, je to urcite skvely auto :yes: :yes: tak dej kdyztak nejakej report!!! PS: ty kola se mi neukazaly