BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 26.12.09 11:25
WLk:
>:D No jediné řešení asi najdeš ve "špíně" (b-o-r-d-e-l) nebo musis byt fakt bourak >:D Predstava, ze mam sest nebo dokonce az 8 bab v jedné "houpačce" (to by mel praktikovat s-mike, kdyz ma tu 850i >:-[] ) je neskutečně zajímavá, ale bojim se, ze bych nevedel kam driv >:D >:-[] -
Wiii 26.12.09 11:09
Peta:
No to uvidime, nic neslibuju, ale jak se znam, tak tu budu >:D ak jde o auta, tak jsem doma ;-) :yes:
Poustnik:
Ano, je to jak droga >:-[] >:-[] At uz trojka o které mluvím (aka trojka ze severské země >:-[] ), nebo trojka od brambora >:D >:D :-! Pokud mas zajem, poslu ti ilustracni video v SZ >:-[] >:D :-!
Kyseláček:
Ano, závist a nevraživost mne donutila ti to natrit v podobe me nove profilovky >:-[] >:-[] >:D ak se jinak mas? A bylo lambo pod stromeckem? aspon Galla? >:D >:D -
PeT-a (RSKa) 26.12.09 11:03
« Re: Nová profilovka
Poustníku slušné >:D .....to sis nahrabal jestě za časů USA, kdy my spali a ty sis tu psal ;-)
Wii: Hodně slušné....uvidíme za půl roku jestli tu jestě budeš ;-)Věřím, že jo....ale bylo tady vic takových kde se dost diskutovalo a za pár týdnů měsíců nebylo nic.... -
Wiii 26.12.09 10:59
Kysky:
Mozna nekdy priste, ale kazdopadne ti vdecim za to, ze jsem se rozhoupal neco vytvorit >:D :yes:
Peta:
ja mam necely litr.... to jde na to, ze jsem tu od rijna >:D :-!
Poustnik:
Nechapu tvou otazku ohledne bílého nebo červeného? 8-s ohledně té druhé ti nemůžu vysvětlovat o co se jedná, mají sem přístup i nezletilí >:D >:-[] -
Wiii 26.12.09 10:26
Ricardo:
No taky jsem premyslel jestli na to logo nehodit bobek >:D ;-) udelam asi edici #2 :-)
WL:
Ok, budu moc rad za jakykoliv zajimavy tip ;-) :yes:
FRPE:
mladá na mě cekala v hospode, nakonec se to troch zvrtlo a kamaradka premlouvala moji maladou na trojku... >:D bohuzel to neklaplo ;-\ takze snad priste ;-) :yes: :yes: -
white label 25.12.09 21:55
« Re: Nadílka
Wii
To je v pohodě, nechal jsem se trochu hecnout Thomasinem a dal tam asi tu nejrychlejší fotku soutěže, ale je to jen zábava, fotku sice vánoční nemáš, za to je pěkná a už tam máš i jedno první místo od Kajušky... :-)
Mrknu ti na nějaký zajímavý typ do pěti litrů, ale i s HD videem to bude docela oříšek... :-O ;-)