BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  11:28

« Re: Nová profilovka

Wii: Nene, nic takovýho, ale byly tam repráky a ted' Lamba můžu na YT poslouchat a je to mazéééc :-) Mám se good. Co ty? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.09  11:26

Jo! Já mám pětku a doma jen tři holky, takže ve dnech, kdy trpím schizofrenií, je nás akorát!!!! 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  11:25

WLk:
    >:D No jediné řešení asi najdeš ve "špíně" (b-o-r-d-e-l) nebo musis byt fakt bourak >:D Predstava, ze mam sest nebo dokonce az 8 bab v jedné "houpačce" (to by mel praktikovat s-mike, kdyz ma tu 850i >:-[] ) je neskutečně zajímavá, ale bojim se, ze bych nevedel kam driv >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.12.09  11:17

Od té doby co má Wii sám "trojku" v garáži, ho to ani jinak "dělat" nebaví... >:D
    Jak to máme potom dělat my, co máme třeba pětky, šestky, nebo dokonce sedmičky a osmičky... :*) 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  11:09

Peta:
    No to uvidime, nic neslibuju, ale jak se znam, tak tu budu >:D ak jde o auta, tak jsem doma ;-) :yes:

Poustnik:
    Ano, je to jak droga >:-[] >:-[] At uz trojka o které mluvím (aka trojka ze severské země >:-[] ), nebo trojka od brambora >:D >:D :-! Pokud mas zajem, poslu ti ilustracni video v SZ >:-[] >:D :-!

Kyseláček:
    Ano, závist a nevraživost mne donutila ti to natrit v podobe me nove profilovky >:-[] >:-[] >:D ak se jinak mas? A bylo lambo pod stromeckem? aspon Galla? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.09  11:07

Jo jo...to jsem si nahrabal v USA. Kdo by si tam nenahrabal, že???? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  11:05

Wii: >:D >:D Ses nemohl dívat na to, že někdo aktualizoval, tak si musel taky jo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.09  11:04

>:-[] Aha......tak to bude něco zakázaného...trojka se teď říká nějakým novým drogám?....Odpovíš mi až po 22té hodině.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 26.12.09  11:03

Poustníku slušné >:D .....to sis nahrabal jestě za časů USA, kdy my spali a ty sis tu psal ;-)

Wii: Hodně slušné....uvidíme za půl roku jestli tu jestě budeš ;-)Věřím, že jo....ale bylo tady vic takových kde se dost diskutovalo a za pár týdnů měsíců nebylo nic....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  10:59

Kysky:
    Mozna nekdy priste, ale kazdopadne ti vdecim za to, ze jsem se rozhoupal neco vytvorit >:D :yes:

Peta:
    ja mam necely litr.... to jde na to, ze jsem tu od rijna >:D :-!

Poustnik:
    Nechapu tvou otazku ohledne bílého nebo červeného? 8-s ohledně té druhé ti nemůžu vysvětlovat o co se jedná, mají sem přístup i nezletilí >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.09  10:55

Ještě jsi mě nedohnal, PeT-a!!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 26.12.09  10:53

Na trojku? Bílého nebo červeného?
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 26.12.09  10:52

No něco už tu pamatuju >:D .....teď se dívám, že sem se přehoupl přes 7tis příspěvků na MACZ....uff >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  10:48

« Re: Nadílka

Wii: No já jsem si říkal jestli si ji mám uložit, ale nějak se mi nechtělo >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  10:48

Peta:
    koukam ze ses tak trochu zdejsi domorodec >:D A diky ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 26.12.09  10:33

Jednu dobu, asi rok, dva zpátky sem tu měl jako profilovku logo NBA :-) :yes:

Takze me se to líbí moc.....
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  10:26

Ricardo:
    No taky jsem premyslel jestli na to logo nehodit bobek >:D ;-) udelam asi edici #2 :-)

WL:
    Ok, budu moc rad za jakykoliv zajimavy tip ;-) :yes:

FRPE:
    mladá na mě cekala v hospode, nakonec se to troch zvrtlo a kamaradka premlouvala moji maladou na trojku... >:D bohuzel to neklaplo ;-\ takze snad priste ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 25.12.09  23:53

Wii - hospoda, zábava a pak mladá? :-O Divný pořadí ne?

Měl bys nejdřív za střízliva vyprášit pytel - tzn. první bych šel za mladou, pak bych jí vzal tu mladou na zábavu no a pak bych mladou poslal dom a šel do hospy ... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.12.09  21:55

« Re: Nadílka

Wii
    To je v pohodě, nechal jsem se trochu hecnout Thomasinem a dal tam asi tu nejrychlejší fotku soutěže, ale je to jen zábava, fotku sice vánoční nemáš, za to je pěkná a už tam máš i jedno první místo od Kajušky... :-)
    Mrknu ti na nějaký zajímavý typ do pěti litrů, ale i s HD videem to bude docela oříšek... :-O ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 25.12.09  19:21

Pěkně bukvičácký >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…