BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 26.12.09 18:32
« Re: Nová profilovka
kysky-tak to je mi Te lito ;-\ ja jsem snad od stedrovecerni vecere jenom zral,to bylo opravdovy obzerstvi >:D natoli zboznuju bramborovej salaz s rizkem,ze jsem si jeste musel dat dva rizky se salatem ve dve rano 25.12. >:D a na hodobozo jsem se cpal kachnou,kuratkem,zelim a tremi druhy mega knedlu >:D >:-[] -
Wiii 26.12.09 11:25
WLk:
>:D No jediné řešení asi najdeš ve "špíně" (b-o-r-d-e-l) nebo musis byt fakt bourak >:D Predstava, ze mam sest nebo dokonce az 8 bab v jedné "houpačce" (to by mel praktikovat s-mike, kdyz ma tu 850i >:-[] ) je neskutečně zajímavá, ale bojim se, ze bych nevedel kam driv >:D >:-[] -
Wiii 26.12.09 11:09
Peta:
No to uvidime, nic neslibuju, ale jak se znam, tak tu budu >:D ak jde o auta, tak jsem doma ;-) :yes:
Poustnik:
Ano, je to jak droga >:-[] >:-[] At uz trojka o které mluvím (aka trojka ze severské země >:-[] ), nebo trojka od brambora >:D >:D :-! Pokud mas zajem, poslu ti ilustracni video v SZ >:-[] >:D :-!
Kyseláček:
Ano, závist a nevraživost mne donutila ti to natrit v podobe me nove profilovky >:-[] >:-[] >:D ak se jinak mas? A bylo lambo pod stromeckem? aspon Galla? >:D >:D