BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 26.12.09 18:58
« Re: Nová profilovka
Ypsilon: >:D >:D Tak to je super >:D Konečně jsem se setkal s někým kdo je stejnej jako já, když někdo nejedl rybu, tak měl o štědrovečerní večeři jenom salát - teda ty co jsem znal... >:D Zítra bude konečně otevřeno, tak salát ještě máme, pošlu někoho pro maso, abych si dal ještě řízky >:D :yes:
>:D Díky za pozvání do klubu, asi to beru :yes: >:D -
ypsilon 26.12.09 18:54
wiicko-no tak to mi jeste musis rick osobne detaily ;-) no je mi jasny,ze to bude takova mensi "vesmirna lod" >:D a zvuk 35i je taky :yes:
kysky-v tom pripade jsi u me labuzni degustator kurecich rizku jako ja >:D kvuli me se delali kureci,jinak byl kapr a telici rizky..
pro oba-nabizim Vam clenstvi v klubu pro opravdove milovniky jidla a obzerstvi "Balounova uderka" >:D ;-) -
David Silver 26.12.09 18:53
Wii: 5GT vypadá úplně suprově :yes: Nejel jsem s ní bohužel, ale design je bombastickej! Na fotkách se mi nelíbila ale už asi měsíc a půl je v Budějovicích dovezená z Německa a líbí se mi kurna hodně :-) Ale včera jí prodali jak tak čtu na netu... Tak snad brzo dovezou zase nějakou pěknou kárku :-) Mohli by nějaký Ferrari, nebo Maserati či Aston Martin >:-[] >:-[] >:-[]
Aha, tak takovýhle nacpávání se já miluju. Ale když člověka pálí žáha z předtim ochutnaného cukroví, tak moc nemá chut' ani na tyto výborné věci. Ještě že mě většinou pálí až večer když jdu spát, abych nemohl usnout >:D -
Wiii 26.12.09 18:42
Ypsi:
uz jsem ti volal buzničko >:D inak tu byla navsteva (bratr s rodinou) a ja mel mobil v pokoji na nabijecce, takze nulova sance ho slyset... PS: jsem ti v tele fonu zapomel rict, svezl jsem se dnes v bratrove nove 5 GT 35i a jede to skvele!! hlavne jak je to na podvozku sedmicky tak je to hrozne mega >:D >:D :yes:
Kysky:
Nemas zac, ale cukrovim se necpu, zas tak ho nemusi.... Spis se cpu stylem jako Ypsi >:-[] Husička, knedlíčky, řízečky, salátek... hmmmm :-) -
David Silver 26.12.09 18:40
Ypsilon: >:D Tak to závidím! Já mám bramborovej salát taky moc rád s řízkem, ale je u mě ten problém, že nejím sladkovodní ryby. Takže moje štědrovečerní večeře je br. salát a kuřecí prsovej řízek >:-[] Při štědrovečerní večeři si nikdo nepřidával, tak mi to bylo blbý, tak jsem snědl jenom jeden, no a pak po rozbalení a užití si dárků jsem snědl další dva, na 25. jsem si nechal jenom jeden malinkej. No a v mrazáků už maso nebylo, abych si udělal další řízky, když ten jeden mi nestačil... No a dneska máme knedlo, zelo, vepřo tak jsem se taky slušně nafutroval :-) -
ypsilon 26.12.09 18:32
kysky-tak to je mi Te lito ;-\ ja jsem snad od stedrovecerni vecere jenom zral,to bylo opravdovy obzerstvi >:D natoli zboznuju bramborovej salaz s rizkem,ze jsem si jeste musel dat dva rizky se salatem ve dve rano 25.12. >:D a na hodobozo jsem se cpal kachnou,kuratkem,zelim a tremi druhy mega knedlu >:D >:-[]
Dej si na špičku nože jedlou sodu (prášek) a žáha pálit přestane!! To ma odzkousene a funguje to spolehlive ;-)
Jinak jste taky dobri labuznici, ja kureci rizky jedl az 25.
Ypsi:
Ano je to skvele auto, ale o tom jsem ti vypravet nechtel >:D To co jsem ti chtel rict je tady u me v diskuzi uz jednou zmineno >:D Ale ja ti to pak reknu osobne ty lumpíku >:-[]
PS: oba mazejte hodnotit do fotosouteze... ale moc fotek splnujicich vanocni tematiku tam neni, ani ta ma >:D