BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  19:04

« Re: Nová profilovka

Kysky:
    Dej si na špičku nože jedlou sodu (prášek) a žáha pálit přestane!! To ma odzkousene a funguje to spolehlive ;-)
    Jinak jste taky dobri labuznici, ja kureci rizky jedl az 25.

Ypsi:
    Ano je to skvele auto, ale o tom jsem ti vypravet nechtel >:D To co jsem ti chtel rict je tady u me v diskuzi uz jednou zmineno >:D Ale ja ti to pak reknu osobne ty lumpíku >:-[]

PS: oba mazejte hodnotit do fotosouteze... ale moc fotek splnujicich vanocni tematiku tam neni, ani ta ma >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  18:58

Ypsilon: >:D >:D Tak to je super >:D Konečně jsem se setkal s někým kdo je stejnej jako já, když někdo nejedl rybu, tak měl o štědrovečerní večeři jenom salát - teda ty co jsem znal... >:D Zítra bude konečně otevřeno, tak salát ještě máme, pošlu někoho pro maso, abych si dal ještě řízky >:D :yes:

>:D Díky za pozvání do klubu, asi to beru :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.12.09  18:54

wiicko-no tak to mi jeste musis rick osobne detaily ;-) no je mi jasny,ze to bude takova mensi "vesmirna lod" >:D a zvuk 35i je taky :yes:

kysky-v tom pripade jsi u me labuzni degustator kurecich rizku jako ja >:D kvuli me se delali kureci,jinak byl kapr a telici rizky..

pro oba-nabizim Vam clenstvi v klubu pro opravdove milovniky jidla a obzerstvi "Balounova uderka" >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  18:53

Wii: 5GT vypadá úplně suprově :yes: Nejel jsem s ní bohužel, ale design je bombastickej! Na fotkách se mi nelíbila ale už asi měsíc a půl je v Budějovicích dovezená z Německa a líbí se mi kurna hodně :-) Ale včera jí prodali jak tak čtu na netu... Tak snad brzo dovezou zase nějakou pěknou kárku :-) Mohli by nějaký Ferrari, nebo Maserati či Aston Martin >:-[] >:-[] >:-[]

Aha, tak takovýhle nacpávání se já miluju. Ale když člověka pálí žáha z předtim ochutnaného cukroví, tak moc nemá chut' ani na tyto výborné věci. Ještě že mě většinou pálí až večer když jdu spát, abych nemohl usnout >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  18:42

Ypsi:
    uz jsem ti volal buzničko >:D inak tu byla navsteva (bratr s rodinou) a ja mel mobil v pokoji na nabijecce, takze nulova sance ho slyset... PS: jsem ti v tele fonu zapomel rict, svezl jsem se dnes v bratrove nove 5 GT 35i a jede to skvele!! hlavne jak je to na podvozku sedmicky tak je to hrozne mega >:D >:D :yes:

Kysky:
    Nemas zac, ale cukrovim se necpu, zas tak ho nemusi.... Spis se cpu stylem jako Ypsi >:-[] Husička, knedlíčky, řízečky, salátek... hmmmm :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  18:40

Ypsilon: >:D Tak to závidím! Já mám bramborovej salát taky moc rád s řízkem, ale je u mě ten problém, že nejím sladkovodní ryby. Takže moje štědrovečerní večeře je br. salát a kuřecí prsovej řízek >:-[] Při štědrovečerní večeři si nikdo nepřidával, tak mi to bylo blbý, tak jsem snědl jenom jeden, no a pak po rozbalení a užití si dárků jsem snědl další dva, na 25. jsem si nechal jenom jeden malinkej. No a v mrazáků už maso nebylo, abych si udělal další řízky, když ten jeden mi nestačil... No a dneska máme knedlo, zelo, vepřo tak jsem se taky slušně nafutroval :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.12.09  18:32

kysky-tak to je mi Te lito ;-\ ja jsem snad od stedrovecerni vecere jenom zral,to bylo opravdovy obzerstvi >:D natoli zboznuju bramborovej salaz s rizkem,ze jsem si jeste musel dat dva rizky se salatem ve dve rano 25.12. >:D a na hodobozo jsem se cpal kachnou,kuratkem,zelim a tremi druhy mega knedlu >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  18:21

Wii: Díky :-)

Ypsilon: čau. Taky bych se cpal cukrovím jako Wii, ale mě po pár kouskách začne pálit žáha 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.12.09  18:05

zdravim :-)

wiicko-jsem Ti volal,ty lumpiku >:D a ty nic,co je s tebou?nemuzes mluvit jak porad jis cukrovi >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  18:05

Cau pindíku >:D tys odstranil i profilovku? >:D >:D byla libová >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 26.12.09  17:58

a mě přešel malý pindík >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  17:54

Ričí:
    To byla akce na dva dny >:D I Kyskyho presel uz průjem :-! :yes:

Peta:
    To uz je solidné harém >:D A co teprve 450h co stoji v garazi >:-[] >:-[]

Kysky:
    Tak to ti preju brzke uzdraveni!!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  16:50

Wii: Já ji přímo nesnáším, huby zmalovaný... Mám spálu
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 26.12.09  16:21

Hmm, ty máš doma pětku, ale já mám doma devatenáctku a dokonce 2x >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 26.12.09  16:13

Wii, už neJsi Vlhký?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  15:18

KISSák:
    Já ji taky nemusim, ale evokujes mi ji >:D >:D :-! Copak, delas chri chro? >:-[] 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  14:37

Wii: skupinu Kiss nemám rád :no: >:D No, beru antibiotika...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  13:58

Cim to KISSáku? >:D :-O Nejake zdravotni potize?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  12:51

Wii: Jj, snad bude za rok :-) To máš super, já už delší dobu musím abstinovat :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  11:37

Budějovičák:
    hoho... lambo bude teda za rok >:D Jinak se mam dobre, vcera uspesny vecer a dnes me ani neboli hlava >:D

Pšouk:
    Tak to si dve musis jeste dotahnout >:D Jinak ti to nebude vychazet >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…