BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 26.12.09 20:37
« Re: Nová profilovka
No u nas ve vesnici jsou problemovi jen nekteri, prakticky minimum lidi, ale to je asi tim, ze je tu hodne lidi co maj prachy >:D Takze soused se s nami nebavi do dnes, ale zbytek je v poho... Aut jsme od te doby vystridaly hafo a zatim klid, ale je pravda, ze mame vse za plotem nebo v garazi :yes: ;-) A za plotem je i pes.. takze nikdo zas tak drzej neni >:D -
NoSwear 26.12.09 20:16
« Re: Nová profilovka
Jj se sousedy je to vždy problem...my teda hlavně mame problem s tím, že sme opravdu malinke město a pul ho nemohlo vystat Outback v černy natož, když měsic na to si tata koupil modre STI a nechal si ho polepit:D...od te doby muže stat před barakem pouze Clio, protože napřiklad Legacy nam někdo něčim vzal přes bok...mysleli jsme, že ho někdo tukl, ale pak se zjistilo, že ne, že to někdo jen polechtal kyblikem... :no: -
Wiii 26.12.09 20:05
Ricardo:
Hele je to cisle logické. SUV uz má a chtel BMW. :-) 7er je az moc provokativní uz jen tím, ze je to 7er a pokud v byznisu (ale i pred sousedy) davas az moc najevo kolik mas prachu (uz jen tim autem), tak to neni idealni (se sousedy je to vzdycky spatny, nasi sousedi se s nama nebavi od doby co jsme si kdysi koupili prvni radu A4 fungl novou ;-\ ) Takze sel do 5er, ale chtel hodne vnitrniho prostoru, coz byla pak jasna volba 5GT, ktera je vlastne prekopana 7er ale se jmenovkou 5er = neprovokujes tolik a ms vnitrni prostor i pohodli jako v 7er ;-) :yes: Jinak se 7er nema spolecny jen podvozek ale napriklad i ten interier :-) Koupil si to v 4 mistny variante takze vsechny sedacky plne polohovatelne a se vším pohodlím :yes: :-) -
ypsilon 26.12.09 19:15
« Re: Nová profilovka
wiicko-ok,budu se tesit a uz tam jdu,ty domaci doktoore ;-)
kysky-taky to Ti Tvoji znami dostavali nekompromisni bezdrubezi sikanu :-( >:D ;-) no u nas uz se salat dojedl :-(
jak asi,uz jsem Ti vyrabel clenskou karticku,ktera Ti zajisti 20%slevu na jakekoliv jidlov v jakekoliv restauraci,jen mi musis posilat mesicni clensky poplatek ve vyssi 20tis. korun >:D >:D >:-[] -
David Silver 26.12.09 19:10
« Re: Nová profilovka
Wii: Okej, díky za radu. Ale já vypiju sklenici mlíka a taky to přestane, ale běda jak si vemu ještě něco sladkýho >:D
No já se při několika štědrovečerních večeřích skoro poblil, proto mamka usoudila že mi bude dělat kuře >:D
K fotosoutěži, fotky se mi moc nelíbí a tak nehodnotím... -
Wiii 26.12.09 19:04
Kysky:
Dej si na špičku nože jedlou sodu (prášek) a žáha pálit přestane!! To ma odzkousene a funguje to spolehlive ;-)
Jinak jste taky dobri labuznici, ja kureci rizky jedl az 25.
Ypsi:
Ano je to skvele auto, ale o tom jsem ti vypravet nechtel >:D To co jsem ti chtel rict je tady u me v diskuzi uz jednou zmineno >:D Ale ja ti to pak reknu osobne ty lumpíku >:-[]
PS: oba mazejte hodnotit do fotosouteze... ale moc fotek splnujicich vanocni tematiku tam neni, ani ta ma >:D -
David Silver 26.12.09 18:58
« Re: Nová profilovka
Ypsilon: >:D >:D Tak to je super >:D Konečně jsem se setkal s někým kdo je stejnej jako já, když někdo nejedl rybu, tak měl o štědrovečerní večeři jenom salát - teda ty co jsem znal... >:D Zítra bude konečně otevřeno, tak salát ještě máme, pošlu někoho pro maso, abych si dal ještě řízky >:D :yes:
>:D Díky za pozvání do klubu, asi to beru :yes: >:D -
ypsilon 26.12.09 18:54
« Re: Nová profilovka
wiicko-no tak to mi jeste musis rick osobne detaily ;-) no je mi jasny,ze to bude takova mensi "vesmirna lod" >:D a zvuk 35i je taky :yes:
kysky-v tom pripade jsi u me labuzni degustator kurecich rizku jako ja >:D kvuli me se delali kureci,jinak byl kapr a telici rizky..
pro oba-nabizim Vam clenstvi v klubu pro opravdove milovniky jidla a obzerstvi "Balounova uderka" >:D ;-) -
David Silver 26.12.09 18:53
« Re: Nová profilovka
Wii: 5GT vypadá úplně suprově :yes: Nejel jsem s ní bohužel, ale design je bombastickej! Na fotkách se mi nelíbila ale už asi měsíc a půl je v Budějovicích dovezená z Německa a líbí se mi kurna hodně :-) Ale včera jí prodali jak tak čtu na netu... Tak snad brzo dovezou zase nějakou pěknou kárku :-) Mohli by nějaký Ferrari, nebo Maserati či Aston Martin >:-[] >:-[] >:-[]
Aha, tak takovýhle nacpávání se já miluju. Ale když člověka pálí žáha z předtim ochutnaného cukroví, tak moc nemá chut' ani na tyto výborné věci. Ještě že mě většinou pálí až večer když jdu spát, abych nemohl usnout >:D -
Wiii 26.12.09 18:42
Ypsi:
uz jsem ti volal buzničko >:D inak tu byla navsteva (bratr s rodinou) a ja mel mobil v pokoji na nabijecce, takze nulova sance ho slyset... PS: jsem ti v tele fonu zapomel rict, svezl jsem se dnes v bratrove nove 5 GT 35i a jede to skvele!! hlavne jak je to na podvozku sedmicky tak je to hrozne mega >:D >:D :yes:
Kysky:
Nemas zac, ale cukrovim se necpu, zas tak ho nemusi.... Spis se cpu stylem jako Ypsi >:-[] Husička, knedlíčky, řízečky, salátek... hmmmm :-) -
David Silver 26.12.09 18:40
« Re: Nová profilovka
Ypsilon: >:D Tak to závidím! Já mám bramborovej salát taky moc rád s řízkem, ale je u mě ten problém, že nejím sladkovodní ryby. Takže moje štědrovečerní večeře je br. salát a kuřecí prsovej řízek >:-[] Při štědrovečerní večeři si nikdo nepřidával, tak mi to bylo blbý, tak jsem snědl jenom jeden, no a pak po rozbalení a užití si dárků jsem snědl další dva, na 25. jsem si nechal jenom jeden malinkej. No a v mrazáků už maso nebylo, abych si udělal další řízky, když ten jeden mi nestačil... No a dneska máme knedlo, zelo, vepřo tak jsem se taky slušně nafutroval :-)
Zkus sehnat levněji tento model:
Panasonic DMC-TZ7 EG, nebo za něj trochu připlať, na netu se teď dá sehnat už od 7.500,- Kč... ;-)