BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  11:19

« Re: Dobré

Vampi: Dobré i tobě :yes:
    Aha, tak to ISO byl asi velký problém, ve tmě se prakticky s bleskem nevyplatí fotit, pokud nefotíš něco malýho nebo lidi za kterýma jsou třeba 10km vzdálený hory... Jinak fotit třeba auto to nejde, asi žádnej zabudovanej blesk neosvětlí i pozadí (třeba dům) za vozem a fotka je tmavá a nějak řádně pomocí křivek ji vyladit taky nějde...
    Já mít peníze, tak rozhodně bych šel do Canonu, no a když bych měl ještě trochu víc peněz, šel bych jako ty do DSLR :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 27.12.09  11:05

« Dobré

ráno :-) tak jsem tu zase, to staré prase vy bu bu...teplometi....

jinak vůbec jsem nečetl o čem diskutujete ale 5GT se mi taky líbí, udělala na mně příjemný dojem a otec prohlásil, že až bude v důchodu.... >:D

Superzoomy jsou strašně fajn, měl jsem kdysi Panasonic FZ 20 perfektni věcička, 12x zoom myslím, po cele délce svítivost 2.8 paráda. Jenom když bylo iso větší jak 100 tak to stálo za ho...takže ve tmě jedině všechno s bleskem, proto jsem šel do DSLR (Canon EOS400D) Ale UZ nebo SZ jsou opravdu dobré hračky a z těch dnešních jak psal kysky ten novej Canon, nebo bych se nebal ani sonyho myslím že je nějak XH1 nebo tak nějak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  10:23

« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG

Dobré ráno

Wii: Ty sháníš superzoom/ultrazoom? Před pár měsíci jsem se o ně hodně zajímal, chtěl jsem si některý z nich koupit, nakonec ale sem si koupil iPhone >:D ...
    Hodně se mi líbil jak vzhledem tak parametrama Fujifilm S2000 HD. Ale to byl ten z těch levnějších, protože jsem měl omezené finance... Ale jinak špica je Canon S5 IS. Ten má ted' nástupce SX10 takže si myslím že ten bude taky hodně dobrej...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  10:10

« Re: Nová profilovka

Svihák:
    No konečně další komu se to auto líbí ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  10:09

« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG

WLčí mlládě:
    mockrát děkuji, přiisuji ho a na muj seznam. Jen me jeste zajima, cim je lepsi, nejaky duvod k tomu prosim pripis ;-) Diky moc za tip i za odpoved
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  09:03

5GT- super volba, to si koupí opravdový labužník, žádnej suchar bez fantazie... :yes:
  • 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.12.09  02:02

« Panasonic DMC-TZ7 EG

Wii-Jay
    Zkus sehnat levněji tento model:
    Panasonic DMC-TZ7 EG, nebo za něj trochu připlať, na netu se teď dá sehnat už od 7.500,- Kč... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  23:29

No kuli sousedum v jeho pripade ne >:D Bydli na hansapaulce >:D V jeho pripade to je kuli obchodnim partnerum a na ty se vykaslat nemuze 8-s Coz snad chapes >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 26.12.09  21:11

Takže chtěl vlastně sedmičku, ale nechtěl, aby to byla sedmička >:D to potom jo, dává to smysl (kvůli těm sousedům).
    Ale já bych se na sousedy vyszral, ať si myslí co chcou a klidně si vzteky poslintají okna do ulice >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  20:37

No u nas ve vesnici jsou problemovi jen nekteri, prakticky minimum lidi, ale to je asi tim, ze je tu hodne lidi co maj prachy >:D Takze soused se s nami nebavi do dnes, ale zbytek je v poho... Aut jsme od te doby vystridaly hafo a zatim klid, ale je pravda, ze mame vse za plotem nebo v garazi :yes: ;-) A za plotem je i pes.. takze nikdo zas tak drzej neni >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 26.12.09  20:16

Jj se sousedy je to vždy problem...my teda hlavně mame problem s tím, že sme opravdu malinke město a pul ho nemohlo vystat Outback v černy natož, když měsic na to si tata koupil modre STI a nechal si ho polepit:D...od te doby muže stat před barakem pouze Clio, protože napřiklad Legacy nam někdo něčim vzal přes bok...mysleli jsme, že ho někdo tukl, ale pak se zjistilo, že ne, že to někdo jen polechtal kyblikem... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 26.12.09  20:05

Ricardo:
    Hele je to cisle logické. SUV uz má a chtel BMW. :-) 7er je az moc provokativní uz jen tím, ze je to 7er a pokud v byznisu (ale i pred sousedy) davas az moc najevo kolik mas prachu (uz jen tim autem), tak to neni idealni (se sousedy je to vzdycky spatny, nasi sousedi se s nama nebavi od doby co jsme si kdysi koupili prvni radu A4 fungl novou ;-\ ) Takze sel do 5er, ale chtel hodne vnitrniho prostoru, coz byla pak jasna volba 5GT, ktera je vlastne prekopana 7er ale se jmenovkou 5er = neprovokujes tolik a ms vnitrni prostor i pohodli jako v 7er ;-) :yes: Jinak se 7er nema spolecny jen podvozek ale napriklad i ten interier :-) Koupil si to v 4 mistny variante takze vsechny sedacky plne polohovatelne a se vším pohodlím :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  19:45

Burt: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 26.12.09  19:41

To že se mu líbil, to že ma každý prostě jiný vkus?...
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 26.12.09  19:40

To že se mu líbil, to že ma každý prostě jiný vkus?...
    Teda pokud se pletu, tak mě zastřelte, ale mě se třeba taky docela líbí, osobně bych šel do X6, ale rozhodně 5GT by se mi taky líbila v garaži...
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 26.12.09  19:39

Wii: a můžu se zeptat, proč si 5 GT koupil? Upřímně mě to zajímá, co může vést člověka k nákupu takovýho hybridu
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  19:19

Ypsilon: >:D Jojo, to dostávali >:D Aspon že já ne ne :-) No mě zase mamka oznámila že otevřeno bude jenom v Penny a tam prsa mít nebudou ;-\ :-(

Aha, tak to neberu. 20táců prožeru tak za půl roku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 26.12.09  19:15

wiicko-ok,budu se tesit a uz tam jdu,ty domaci doktoore ;-)

kysky-taky to Ti Tvoji znami dostavali nekompromisni bezdrubezi sikanu :-( >:D ;-) no u nas uz se salat dojedl :-(

jak asi,uz jsem Ti vyrabel clenskou karticku,ktera Ti zajisti 20%slevu na jakekoliv jidlov v jakekoliv restauraci,jen mi musis posilat mesicni clensky poplatek ve vyssi 20tis. korun >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  19:10

Wii: Okej, díky za radu. Ale já vypiju sklenici mlíka a taky to přestane, ale běda jak si vemu ještě něco sladkýho >:D
    No já se při několika štědrovečerních večeřích skoro poblil, proto mamka usoudila že mi bude dělat kuře >:D

K fotosoutěži, fotky se mi moc nelíbí a tak nehodnotím...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 26.12.09  19:07

Ypsilon: jo a zapomněl jsem napsat že skoro nejím nožičkový řízky, ty mi nechutnají moc... Prsový josu prostě prsový :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…