BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  16:05

« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG

Já mám Panasonic TZ, ale už nevím jakej. Ale je prej dobrej...

Ženě jsem koupil Olympus 5000, a jak se ukázalo, je to taková pouťovka...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  16:03

Wii: Jono, konstrukce je jediná vada... HD video sem si říkal se kolikrát hodně hodí.... :-) Nemáš zač, aspon pokud si ho koupíš, mi řekneš jak to s nim vypadá, kdybych si ho měl taky kupovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.09  15:46

zdravim :-)

wiicko-tak jakej byl srazek lumpiku? :-) me uz je lip,ale musel jsem ztrestat dve vody a 3 parky,ale stejne nejsem 100%..hold uz jsem na ty vecerni mecheche starej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  15:41

Kysky:
    Tak ten Fujifilm S2000 HD mne celkem zaujal, asi do nej pujdu, ackoliv to neni az tolik kompaktni konstrukce ;-\ Takze dky za tip Kysky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  12:06

« Re: Nová profilovka

Ricardo, není ti blbý smazat hodnocení dalšího z RSKa? Tím myslím tak automaticky bez nějakého vysvětlení...

Nebo to takhle můžeš dělat jak se ti zachce?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  12:01

...nějak zmizelo hodnocení od Zdendina, jsem zvědavej na jeho reakci. Ale čarovat se tu umí, to se musí nechat... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:59

V těch dvou příspěvcích reaguju na něco jiného, ale tobě je to asi (opět) jedno.
    Ano, tu jedničku jsem smazal poté, co Zdendino víc než týden neodpověděl na SZ, co ho vedlo k této účelové změně hodnocení.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 27.12.09  11:58

JPOR zpět v TOP10 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  11:42

To jsi divnej, to máš pravdu. Seznam aut který nejsou převlečený je totiž hodně malej...

PS: ty jsi smazal Zdendinovo hodnocení pod AMG?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:40

PeTo souhlasím, ale je pravda, že ne každý to musí jen tak rozdýchat... ;-\
    Ale já jsem divnej, nemám totiž rád auta pro důchodce, pro stěhování mateřské školky nebo pro převážení nábytku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  11:36

« Re: Dobré

Vampi: To je pravda, peněz to může sežrat hoodně :yes: Sety jsou výhodný, ale prý ty objektivy v nich nejsou zrovna dobrý, ale já si myslím že rozhodně stačej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:32

No nevím... zase lidi, co mají aspoň teoretickou šanci si takový auto pořídit, tak by mohli vědět, jak si to stojí. Že 5 GT je vlastně převlečená 7. Nebo že by těžce nesli toho posledního půl milionu, co dělá rozdíl v základní ceně? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 27.12.09  11:31

Dobré ráno (poledne)

Než 5GT raději 7er ...nejlépe 750i :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 27.12.09  11:27

No DSLR je "výhra" tak z 50%...je to šíleně nákladná věc. Fotak ze setakem ještě jde ale nějaké objektivy, blesky...dá se do toho střiknout šileně moc peněz. Ale ja jsem zatim u základu a právě přemýšlím co bude v budoucnu. Ale asi si DSLR nechám protože objektiv můžu koupit kdykoliv a tělo ještě několik let bude dostačující :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  11:19

Vampi: Dobré i tobě :yes:
    Aha, tak to ISO byl asi velký problém, ve tmě se prakticky s bleskem nevyplatí fotit, pokud nefotíš něco malýho nebo lidi za kterýma jsou třeba 10km vzdálený hory... Jinak fotit třeba auto to nejde, asi žádnej zabudovanej blesk neosvětlí i pozadí (třeba dům) za vozem a fotka je tmavá a nějak řádně pomocí křivek ji vyladit taky nějde...
    Já mít peníze, tak rozhodně bych šel do Canonu, no a když bych měl ještě trochu víc peněz, šel bych jako ty do DSLR :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 27.12.09  11:05

« Dobré

ráno :-) tak jsem tu zase, to staré prase vy bu bu...teplometi....

jinak vůbec jsem nečetl o čem diskutujete ale 5GT se mi taky líbí, udělala na mně příjemný dojem a otec prohlásil, že až bude v důchodu.... >:D

Superzoomy jsou strašně fajn, měl jsem kdysi Panasonic FZ 20 perfektni věcička, 12x zoom myslím, po cele délce svítivost 2.8 paráda. Jenom když bylo iso větší jak 100 tak to stálo za ho...takže ve tmě jedině všechno s bleskem, proto jsem šel do DSLR (Canon EOS400D) Ale UZ nebo SZ jsou opravdu dobré hračky a z těch dnešních jak psal kysky ten novej Canon, nebo bych se nebal ani sonyho myslím že je nějak XH1 nebo tak nějak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  10:23

Dobré ráno

Wii: Ty sháníš superzoom/ultrazoom? Před pár měsíci jsem se o ně hodně zajímal, chtěl jsem si některý z nich koupit, nakonec ale sem si koupil iPhone >:D ...
    Hodně se mi líbil jak vzhledem tak parametrama Fujifilm S2000 HD. Ale to byl ten z těch levnějších, protože jsem měl omezené finance... Ale jinak špica je Canon S5 IS. Ten má ted' nástupce SX10 takže si myslím že ten bude taky hodně dobrej...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  10:10

Svihák:
    No konečně další komu se to auto líbí ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  10:09

WLčí mlládě:
    mockrát děkuji, přiisuji ho a na muj seznam. Jen me jeste zajima, cim je lepsi, nejaky duvod k tomu prosim pripis ;-) Diky moc za tip i za odpoved
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  09:03

5GT- super volba, to si koupí opravdový labužník, žádnej suchar bez fantazie... :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…