BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 27.12.09 16:28
« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG
Švihák: Noo :yes: :-) To se bude fotit, a ten blesk! ;-) To mi připomíná, včera jsme se tak dívali na novinky na aukru co lidi prodávají p ovánocích jako špatný dárky... no a našel jsem takovou dobrou firmu a to sme říkali, že mít prostory, tak by to bylo maso! RC tanky s dostřelem 25metrů! Hust'árna! TO bybyla bitva :-) Kursk hofno >:D -
ypsilon 27.12.09 16:18
« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG
wiicko-jj,uz jsem to zceknul ;-) njn,hold kazdy den neni tvurci (p)osviceni >:D no ono se rekne trochu,ale rekni si to kdyz jsou pred tebou dve tequily,halda pomerancu,skorice,dve vina a 8 piv >:-[] takze jsme to ve ctyrech(ja+moje slecna a soused+jeho slecnou) zprovodili ze sveta,poprali si hezkou noc a slo se spat >:D >:-[] ;-) -
Wiii 27.12.09 16:07
Ypsi:
cuuuuz :-) Hele bylo to dobrý, fotky uz jsem narál a novinku přidal, jen dnes nemám ani trochu tvůrčí náladu takže je vyjimečne krátká >:D Jinak me to taky uz nedelá nejlépe.. lepsí jen tak trochu se opít :-! :yes:
KISSák:
Jasan, pokud do nej pujdu, urcite ho tu v diskuzi zminim, jak foti, atp. ;-) :yes: -
Vampix(Diesel Power) 27.12.09 11:27
« Re: Dobré
No DSLR je "výhra" tak z 50%...je to šíleně nákladná věc. Fotak ze setakem ještě jde ale nějaké objektivy, blesky...dá se do toho střiknout šileně moc peněz. Ale ja jsem zatim u základu a právě přemýšlím co bude v budoucnu. Ale asi si DSLR nechám protože objektiv můžu koupit kdykoliv a tělo ještě několik let bude dostačující :-)