BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  16:30

« Re: Panasonic DMC-TZ7 EG

Tenhle foťák když fotil, tak o tom věděli až v Anglii... :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  16:28

Švihák: Noo :yes: :-) To se bude fotit, a ten blesk! ;-) To mi připomíná, včera jsme se tak dívali na novinky na aukru co lidi prodávají p ovánocích jako špatný dárky... no a našel jsem takovou dobrou firmu a to sme říkali, že mít prostory, tak by to bylo maso! RC tanky s dostřelem 25metrů! Hust'árna! TO bybyla bitva :-) Kursk hofno >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  16:21

Kysky, myslíš tenhle? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.09  16:18

wiicko-jj,uz jsem to zceknul ;-) njn,hold kazdy den neni tvurci (p)osviceni >:D no ono se rekne trochu,ale rekni si to kdyz jsou pred tebou dve tequily,halda pomerancu,skorice,dve vina a 8 piv >:-[] takze jsme to ve ctyrech(ja+moje slecna a soused+jeho slecnou) zprovodili ze sveta,poprali si hezkou noc a slo se spat >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  16:13

Wii: OK :yes: Ale spíš když už budu se tak dřít v tý práci, tak si asi koupím raději Canona >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  16:07

Ypsi:
    cuuuuz :-) Hele bylo to dobrý, fotky uz jsem narál a novinku přidal, jen dnes nemám ani trochu tvůrčí náladu takže je vyjimečne krátká >:D Jinak me to taky uz nedelá nejlépe.. lepsí jen tak trochu se opít :-! :yes:

KISSák:
    Jasan, pokud do nej pujdu, urcite ho tu v diskuzi zminim, jak foti, atp. ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  16:05

Já mám Panasonic TZ, ale už nevím jakej. Ale je prej dobrej...

Ženě jsem koupil Olympus 5000, a jak se ukázalo, je to taková pouťovka...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  16:03

Wii: Jono, konstrukce je jediná vada... HD video sem si říkal se kolikrát hodně hodí.... :-) Nemáš zač, aspon pokud si ho koupíš, mi řekneš jak to s nim vypadá, kdybych si ho měl taky kupovat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 27.12.09  15:46

zdravim :-)

wiicko-tak jakej byl srazek lumpiku? :-) me uz je lip,ale musel jsem ztrestat dve vody a 3 parky,ale stejne nejsem 100%..hold uz jsem na ty vecerni mecheche starej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 27.12.09  15:41

Kysky:
    Tak ten Fujifilm S2000 HD mne celkem zaujal, asi do nej pujdu, ackoliv to neni az tolik kompaktni konstrukce ;-\ Takze dky za tip Kysky
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  12:06

« Re: Nová profilovka

Ricardo, není ti blbý smazat hodnocení dalšího z RSKa? Tím myslím tak automaticky bez nějakého vysvětlení...

Nebo to takhle můžeš dělat jak se ti zachce?
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  12:01

...nějak zmizelo hodnocení od Zdendina, jsem zvědavej na jeho reakci. Ale čarovat se tu umí, to se musí nechat... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:59

V těch dvou příspěvcích reaguju na něco jiného, ale tobě je to asi (opět) jedno.
    Ano, tu jedničku jsem smazal poté, co Zdendino víc než týden neodpověděl na SZ, co ho vedlo k této účelové změně hodnocení.
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 27.12.09  11:58

JPOR zpět v TOP10 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 27.12.09  11:42

To jsi divnej, to máš pravdu. Seznam aut který nejsou převlečený je totiž hodně malej...

PS: ty jsi smazal Zdendinovo hodnocení pod AMG?
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:40

PeTo souhlasím, ale je pravda, že ne každý to musí jen tak rozdýchat... ;-\
    Ale já jsem divnej, nemám totiž rád auta pro důchodce, pro stěhování mateřské školky nebo pro převážení nábytku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.12.09  11:36

« Re: Dobré

Vampi: To je pravda, peněz to může sežrat hoodně :yes: Sety jsou výhodný, ale prý ty objektivy v nich nejsou zrovna dobrý, ale já si myslím že rozhodně stačej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 27.12.09  11:32

No nevím... zase lidi, co mají aspoň teoretickou šanci si takový auto pořídit, tak by mohli vědět, jak si to stojí. Že 5 GT je vlastně převlečená 7. Nebo že by těžce nesli toho posledního půl milionu, co dělá rozdíl v základní ceně? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 27.12.09  11:31

Dobré ráno (poledne)

Než 5GT raději 7er ...nejlépe 750i :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 27.12.09  11:27

« Re: Dobré

No DSLR je "výhra" tak z 50%...je to šíleně nákladná věc. Fotak ze setakem ještě jde ale nějaké objektivy, blesky...dá se do toho střiknout šileně moc peněz. Ale ja jsem zatim u základu a právě přemýšlím co bude v budoucnu. Ale asi si DSLR nechám protože objektiv můžu koupit kdykoliv a tělo ještě několik let bude dostačující :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…