BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 28.12.09 15:44
« Re: Tak a dost!
promin Sviháku, v rychlosti jsem to proletl a nez jsem to napsal, tak jsem to popletl, takze tímto dekuji tobě za tato moudrá slova ;-) :yes: :yes:
Jinak zase mizím na pozdní oběd... K mistru kuchari Jaroslavu Sapíkovi (Sviháku, urcite znas ne? ;-) ) Do Klokočné na Račí krém a asi kachýnku nebo tu nejlepší svíčkovou jakou znám :yes: :yes: ;-) Takze vecer tu rozjedeme diskuzi, mame co dohanet Teplometi >:D >:D :-! -
Wiii 28.12.09 15:35
« Tak a dost!
Pánové a dámy, nechci být nezdvořilí, ale jak píše Fete, nechci tu z toho mít bojiště. Osobně nevidím do vašich sporů ani nevím oč tam poradne jde, takze pokud se chcete dohadovat co, kdo, proč a jak bylo a kdo komu krivdi atp. Prosim presunte svou diskuzi pod jiné auto.
Mnohokrát Vám děkuji a přeji příjemné prožití zbylích dnů volna ;-)
Váš Wii-Jay!
Ale jiná témata tu jsou vždy vítána ;-) :yes: -
Dylan McKay 28.12.09 11:51
« Re: Nová profilovka
Vidíš, a mě Merkur snížil hodnocení dokonce 3x, abych pokaždé z topky vypadl. Ale to je váš člověk, to se přece nic neděje... :-)
A to ani nebudu psát o Ivanuskových fejkách, od kterých mají všichni z RSKa 3x10, oproti ostatním...
Hlavně že volal kamarádům kdo ho prásknul! >:D -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 27.12.09 17:47
« Re: Nová profilovka
Takže ještě jednou(snad už naposledy)pro ty pomalejší:
Ricardo,jakožto admin,zde už před x měsíci veřejně napsal,že pokud někdo záměrně(účelově)někoho shodí,bude dotyčný vyzván k vysvětlení.Pakliže půjde pouze a jen o úmyslné poškození,hodnocení bude anulováno.
A týká se to všech uživatelů.Tzn.,pokud já např.záměrně poškodím třeba Certinu(RaceFans),admin mé počínání napraví.
Tady to není vůbec o nějakých skupinách.Tady jde o pravidlo.
A čím to je,že admin neustále napravuje jen poškozené uživatele z RSKa?Na to si odpovězte sami...