BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ondřej Šámal 28.12.09 21:09
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Kysky: Já prostě tyhlety wannabe supersportmegagiga úpravy nemám rád, vždyť je to jen pozéřina ;-) Chápu, když se úpravy týkaj snížení hmotnosti, zlepšení podvozku a podobným věcem, nebo se naopak zaměří na luxus (Alpina), ale udělat z auta pojízdnej kolotoč, to prostě neni pro mě ;-\ -
NoSwear 28.12.09 21:08
Osobně xgango a Wii souhlasím, toho Bentleye sem napsal jen, jako že když už Mansory, tak Conti GT ;-) jinak osobně bych takovou "extravaganci" mít v garaži ani nepotřeboval...
Wii: ooo děkuji za uznání, že zapadnu >:D >:D to víš, školil mě sám mistr v oboru :yes: bohužel ted někde paří se svou tchýní a nás tu nechává bez dozoru ;-) ....jinak máš hezké profilove foto :yes: -
-
NoSwear 28.12.09 21:01
No jasny, přišel sem se ohřát a trošku přiučit >:D Jinak hlavním školením o teplomectví jsem už prošel, když v našem malém městečku byl Švihák...a věř mi, že školení bylo velmi poučné, názorné a rozsáhlé! >:D přivedl si i jednoho kolegu z prace, který byl mistr v oboru! >:-[]
Kysky: Hezky auto, ale když už Mansory , tak s Bentley GT >:-[] -
Wiii 28.12.09 20:56
KISSák:
porad jsi mi neprozradil jaké je to auto >:D Netusim co upravuje Mansory :-(
Svihák:
Dobrou s kobrou ale bez vlka >:D
i ty brute:
Cau buráku, auto je ted chladné, prijel jsem domu uz pred nejakou tou hodinou a od te doby jsem okolo nej ani neprosel >:D Takze teplometí vlny na nej nepůsobily >:-[] le koukám, že tys neodolala a přísel ses ohřát >:-[] >:-[] >:D Jan más smulu, ze hlavní školitel aka Vrchní teplomet tu uz par dni nebyl >:-[] :no: -
David Silver 28.12.09 20:54
Wii: Očkování nesnáším! >:D
M
M
MM
MM
AAA
AAA
AAAA
AAAA
NNNN