BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:15

« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora

Xganga: Je fakt že SLR nevypadá zrovna nejlíp no, ale líbilo by se mi že je celokarbonový... ale to radši Veyron alias Vincero :-) Vitesse Rosé je totální ujeťárna tu nechápu, to je fakt
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  21:14

Brutus:
    No ale vis to, ze místní nejvyvolenější teplomet je Vampix >:D To bys musel číst jeho komenty, stále by někomu něco strkal do zadničky >:D minulemi tam chtel strkat synchrony, předtím mi tam chtěl strčit kanystr s naftou atp. >:D >:D

PS: díky za ocenění, mělo to být ve stylu loga NBA, NBL, atp. ;-) ale bude to chtit jiny uhel, neco mi na tom nesedi :-(

Kysák:
    Mozna by se v garáži nasel stalion, ale Stallone tam nehledej nikdy, protoze tam nikdy nebude, ani kdybych nasel nejvetsi zasobu ropy >:D >:D

Xgangouš:
    Zrovna nedávno jsem si v Inveltu sednul do B3 biturbo.... hmmmm... paráda :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:14

Xganga: Né že by to nebyl hezký interiér... Ale. Díval jsi se na interiér Stallone? >:D To je úplně nejlepší... :-) Ale jasný no, každému se líbí něco jiného :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.12.09  21:14

Kysky: Tak zrovna Stallone zas tak špatně nevypadá, ale to Bentley GT nebo SLR, to je vážně humus 8-s :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:12

Tak za sto příspěvků bude zase nějaká úprava nicku coó? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.12.09  21:12

Za ty peníze, co Stallone stojí, bych si radši koupil Zondu, to je teprve kára :yes: :yes: :yes: A navíc má ten nejkrásnější interiér [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:11

Xganga: >:D No pojízdným kolotočem bych toto nenazíval, ikdyž je fakt že roztočit to asi pěkně umí :-) Ale to auto je vyjímečný, vzhledově krásný, tak proč ne :-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 28.12.09  21:10

Wii tvá jevanská hospůdka je asi něco jako pro mne a kamarády náš "zimák" >:D také plno zážitků a hlavně hospodu vlastní kamarád, takže ji pro nas kdykoli je třeba otevře >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.12.09  21:09

Kysky: Já prostě tyhlety wannabe supersportmegagiga úpravy nemám rád, vždyť je to jen pozéřina ;-) Chápu, když se úpravy týkaj snížení hmotnosti, zlepšení podvozku a podobným věcem, nebo se naopak zaměří na luxus (Alpina), ale udělat z auta pojízdnej kolotoč, to prostě neni pro mě ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:09

Wii: >:D >:D >:D >:D A to máš v garage Stallone jo? >:-[]
    PS: nekecej že by se ti nelíbilo mít mě v posteli >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 28.12.09  21:08

Osobně xgango a Wii souhlasím, toho Bentleye sem napsal jen, jako že když už Mansory, tak Conti GT ;-) jinak osobně bych takovou "extravaganci" mít v garaži ani nepotřeboval...
    Wii: ooo děkuji za uznání, že zapadnu >:D >:D to víš, školil mě sám mistr v oboru :yes: bohužel ted někde paří se svou tchýní a nás tu nechává bez dozoru ;-) ....jinak máš hezké profilove foto :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  21:07

xganga:
    ano uz jsem informován >:D já to asi vidím na zátah do naší jevanské hospůdky ;-) :yes: Vzdy se vracím domů z ní, se zážitky na celý život >:D :yes: :yes:

Kysky:
    Si spis kde chces, jen mi nelez do postele >:D >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:07

Xganga: Čau. No mě se od nich káry mooooc líběj. A obvzlášť Stallone :-)

Wii: taky nemám rád tuning, ale tohle je tuning, kterej se mi líbí :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:05

Wii: Njn. Ale Fiorano stojí jenom sedmičku... ;-) >:D Tohle je se dá říct úplně jiný auto >:D ;-) Tyjo, ale to já bych nespal v ložnici, já bych spadl se Stallone v garáži >:-[] :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.12.09  21:05

Wii: Vede se výborně, za 2 dny jedu na hory na Silváče, kde se pořádně zlejem, tak co víc si přát >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  21:04

aaaa xganga je tu >:D Rad te tu vidím!!! Jak se vede... jinak me se to taktéž nelíbí, nejsez priznovce tuningu v jekemkoliv stylu ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:04

Burt: Conti GT k Mansory je taky good kára, ale koukni se kolik jich už v čr je. ;-) Se Stallone bych byl prostě největší borec :yes: :yes: >:-[] Jedinej širokodaleko :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 28.12.09  21:03

Bléé, Mansory, ty jejich "úpravy" jsou vhodný tak pro ruský mafiány, šejky a zbohatlický pozéry bez špetky vkusu. Jediný auto, co za něco stálo, bylo Vincero, ostatní je kýč jak bitch :no: :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 28.12.09  21:02

Wii: víš co bych nařídil? Že každý teplomet musí mít v garáži Mansory Vitesse Rosé. Abychom se poznali :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 28.12.09  21:01

Kissak:
    Ano ale ja chtel slyset Ferrari 599 GTB Fiorano v úpravě d Mansory >:D >:D a stále nic ;-\

Brut:
    myslis toto?
    [odkaz]
    [odkaz]

Koukám že sem mezi nás opravdu zapadneš >:D >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…