BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 28.12.09 21:14
Brutus:
No ale vis to, ze místní nejvyvolenější teplomet je Vampix >:D To bys musel číst jeho komenty, stále by někomu něco strkal do zadničky >:D minulemi tam chtel strkat synchrony, předtím mi tam chtěl strčit kanystr s naftou atp. >:D >:D
PS: díky za ocenění, mělo to být ve stylu loga NBA, NBL, atp. ;-) ale bude to chtit jiny uhel, neco mi na tom nesedi :-(
Kysák:
Mozna by se v garáži nasel stalion, ale Stallone tam nehledej nikdy, protoze tam nikdy nebude, ani kdybych nasel nejvetsi zasobu ropy >:D >:D
Xgangouš:
Zrovna nedávno jsem si v Inveltu sednul do B3 biturbo.... hmmmm... paráda :yes: :yes: :yes: -
Ondřej Šámal 28.12.09 21:09
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Kysky: Já prostě tyhlety wannabe supersportmegagiga úpravy nemám rád, vždyť je to jen pozéřina ;-) Chápu, když se úpravy týkaj snížení hmotnosti, zlepšení podvozku a podobným věcem, nebo se naopak zaměří na luxus (Alpina), ale udělat z auta pojízdnej kolotoč, to prostě neni pro mě ;-\ -
NoSwear 28.12.09 21:08
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Osobně xgango a Wii souhlasím, toho Bentleye sem napsal jen, jako že když už Mansory, tak Conti GT ;-) jinak osobně bych takovou "extravaganci" mít v garaži ani nepotřeboval...
Wii: ooo děkuji za uznání, že zapadnu >:D >:D to víš, školil mě sám mistr v oboru :yes: bohužel ted někde paří se svou tchýní a nás tu nechává bez dozoru ;-) ....jinak máš hezké profilove foto :yes: -