BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 29.12.09 10:07
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Švihák: Já koukám jenom na filmy kde jsou pěkný káry... :-) Včera jsem se na ORF Sport Plus díval na sjezd Super G. Pak to skončilo, tak jsem to problikal a koukal jsem se na ATV, bylo tam něco jako občanský džudo akorát německy, byly tam pěkný ženský, fotili je v ateliérech v plavkách a měly dobrý káry tak jsem se díval >:D To je hrozný čekat až do jedenácti abych si mohl vzít prášek :-| -
Ricardo 29.12.09 00:36
Mansory ty showcars má schválně co nejextrémnější, i když teda nevím kam půjdou dál po růžovým Bentley >:D Měl jsem možnost mluvit s člověkem, kterej u něj dělá, a říkal, že každej kus je doslova originál a že spousta aut vznikla s podmínkou, že už nikdy takovou úpravu neudělají.
A hlavně jsou to na rozdíl od jiných tunerů velcí profíci s exotrémně velkým smyslem pro detail. A prej je to firma co má největší zkušenosti a nejlepší dovednosti v usové výrobě karbonových dílů -
Wiii 28.12.09 23:25
Richie:
me se to auto proste nelíbí :-( A celkove vsechny upravy na trere jsem od Mansory koukal ;-\
Švihák:
posluchač jo, ale fandim jen sobe, ostatnim preju choleru, tumor nebo variolu (neštovice) >:-[] >:-[] Ale samozřejmě jsem kouknul, protože mi to nedalo a moje přání bylo splněno >:D >:D ted skoda ze to je jen hrané :-! >:D >:D -
-
NoSwear 28.12.09 21:19
Wii: >:D >:D tak to pak jo..prej kanystr s naftou >:D ja mam doma video od kamoše, kde amíci strkaji slečně do "pipinky" šlukovku >:D a pak ji vesele používají...takže něco podobneho asi chce dělat i Vampix >:D chce mít doma živej kanystr >:D ...no nic, ja přijdu za pul hodky, tak se tu zatím mějte! >:-[]