BMW 320si (Wii-Jay)
Martin911Turbo 29.12.09 11:04
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Wii-Jay: mohu poradit, mám mnohaleté zkušenosti ;-) Miele vřele doporučuji, na trhu v evropě nenajdeš lepší přístroje. Je to dnes opravdu jediná značka "Made in Germany" špičkové provedení, kvalitní materiály, střídavé elektromotory s doživotní zárukou, perfektní servis a možnost záruky až na 10 let. Záleži co chceš, zda nějaký akční set (pračka plus suška) do 60.000 Kč a nebo potřebuješ lepší s více programy třeba na děti, sport,... tak potom šáhnout výše, v maximální ceně se dostaneš na cca 130 000 Kč za pračku a sušku. Záleží také zda chceš dát vedle sebe či sušku na pračku do věže. Odpad ze sušičky doporučuji svézt do odpadu, nemusíš vyprazdňovat potom nádobu s kondenzátem -
David Silver 29.12.09 10:51
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Vampi: Dobré ráno! To video naštěstí znám. Ale poprví jsem ho viděl v jeden večer a kurwa sem se lekl! Mamka mi říkala že jsem málem zbořil počítačovej stůl >:D Sem is říkal, tyjo, to je velkej had, chudák že je mrtvej, ještě sluchátka na uších (ty se mi leknutím vypojily >:D ) -
David Silver 29.12.09 10:07
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
Švihák: Já koukám jenom na filmy kde jsou pěkný káry... :-) Včera jsem se na ORF Sport Plus díval na sjezd Super G. Pak to skončilo, tak jsem to problikal a koukal jsem se na ATV, bylo tam něco jako občanský džudo akorát německy, byly tam pěkný ženský, fotili je v ateliérech v plavkách a měly dobrý káry tak jsem se díval >:D To je hrozný čekat až do jedenácti abych si mohl vzít prášek :-|
Za to bych Ti dal dalšího Zlatýho bludištáka :yes: >:D