BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  11:51

« Re: Pračka, sušička a nový foťák

Wii: Jaký máš rozpočet na ten fotak? Ja to tady tehdy zanedbal ale jen tak že bych koukl ještě co a jak....

Jinak Kysky se ptal šviháka že chce nafťáka tak sem musel vůni spálen nafty podpořit >:D a zrovna sem si vyhledaval videa z gumball 3000 kde jeli v roce 2004 borci na poladěné 330d a diky svemu pružnemu zrychleni se nenechávali zahanbit:)

Ypsi: Hledal jsem ted na netu zvuk výfuku a je těžko posoudit. Eisenmann má něco do sebe ale když koupíš performance taky neuděláš chybu a + to celé potrubí jak píše teplomet by bodlo určitě. A je to Made by BMW :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  11:49

« Re: Pračka, sušička a nový foťák

wiicko-no hold kdyztak pockam..a co ten ruda?..no hele takovy diskuse stylu "korupce na macz","nechapu" a "hodnoceni" ;-) me jako nezavisleho a nezaujateho pozorovatele to bavi :-) jinak prispevky skoro vsechny >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  11:43

« Pračka, sušička a nový foťák

Martin 911:
    Diky za radu, nam bude stacit ten set za cca 60 klacků. Koukal jsem na jejich stranky a neco tam vybral (Gala Grande XL) a uz jsem to i objednal u Datartu. Zaruku jsem si nechal prodlouzit na 5 let a myslim že to bude stačit ;-)

Vampíku:
    Siemens taky muze byt dobrý ;-) A co znamená tvuj edit? >:D

Ypsi:
    Inside Performance!!! kup si cele potrubí!! :yes:
    Jinak tam samozrejme budu cekat ;-) snad nebudu mit zase spozdeni >:D BTW, ktre prispevky respektive diskuze myslis? :-)

všichni:
    Jinak jsem se už rozhodl jaký foťák si pořídím, dám na radu KISSáka a to už jen proto, že je to rocker >:D >:D Ne, dam na nej, protoze se da sehnat jeho tip (v cenove relaci jakou mam) i novy :yes: Takže to bude FujiFilm FinePix S2000HD... Pokud ma nekdo nějaké zkušenosti nebo dalsi tip na skvely fotak, tak dejte vědět ;-) :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  11:42

« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora

zdravim vsechny :-)

no pratele,kamaradi tak teprve ted jsem docetl par velice zajimavych diskusi,vskutku zabavne cteni >:D poperte se >:-[]
    jinak jsem rad,ze si chlapi umyte takhle pekne zaridit domacnost :-) a pomue mi ted tady nekdo vybrat vyfuk?performance ci eisenmann?

wiicko-takze v 20h na parkovisti u motokar,ty lumpiku ;-) jo a hele zeptal by ses mi,prosim,teda v tom renocaru na ten performace vyfuk?..
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  11:19

Zdravim teplowiimete...
    My jsme to taky řešili a vyřešili to sestavou od Siemensu. Myslím že za nějake rozumné prachy někde kolem 50, ale fakt nvm přesně. Prostě normálka na takové to domácí praní a sušení a zatím bez závad. Pere a suší hezky, já bych teda už ani ty trička z toho nežehlil jelikož je tam nějaky program kde je žehlička a jde ho ještě přitvrdit programem s 2 žehličkami >:D Každopádně ale s Miele chybu neuděláš ;) Byl to taky jeden z možných domácích mazlíku...

Edit: Diesel POWER :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  11:09

« Re: Wii potřebuje pračku co vysuší, pověsí a vyžehlí! A dojde nakoupit.

Švihák: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D Mno, to jsou >:D Ale dobře perou a sušej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  11:07

Švihák: >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:

Za to bych Ti dal dalšího Zlatýho bludištáka :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.12.09  11:07

Candy jsou moc plastový: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  11:05

Švihák: >:D >:D >:D >:D >:D Aha >:D >:D >:D >:D Tak to potom chápu, proč už nechceš vyhazovat peníze za V8 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 29.12.09  11:04

Wii-Jay: mohu poradit, mám mnohaleté zkušenosti ;-) Miele vřele doporučuji, na trhu v evropě nenajdeš lepší přístroje. Je to dnes opravdu jediná značka "Made in Germany" špičkové provedení, kvalitní materiály, střídavé elektromotory s doživotní zárukou, perfektní servis a možnost záruky až na 10 let. Záleži co chceš, zda nějaký akční set (pračka plus suška) do 60.000 Kč a nebo potřebuješ lepší s více programy třeba na děti, sport,... tak potom šáhnout výše, v maximální ceně se dostaneš na cca 130 000 Kč za pračku a sušku. Záleží také zda chceš dát vedle sebe či sušku na pračku do věže. Odpad ze sušičky doporučuji svézt do odpadu, nemusíš vyprazdňovat potom nádobu s kondenzátem
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  11:04

Wii: Čau. Nedávno se ptal Veselyt... My máme asi půl roku pračku Candy a jsme velmi spokojeni. Veselyt myslím nakonec Candy koupil taky :yes: Jsou dobrý a za slušnou cenu
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.12.09  10:58

« Wii potřebuje pračku co vysuší, pověsí a vyžehlí! A dojde nakoupit.

Mílu neznám, ale dobře perou Jany a Lenky. Pavlíny jsou na praní líný, a za Hanky pere maminka. Já si pořídil Jitku, ta i vyžehlí.
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.12.09  10:57

Když si dám po ránu fazolky, tak to slyším celý den... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  10:57

Nazdar buráci... Zdraví vás Wiiičko >:D Tak jak jsme se vyspali? :-) Jinak zrona tu řesim jakou pračku a sušičku koupit, co si myslíte o Miele? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  10:56

Švihák: A Ty teda chceš koupit naft'áka jako další auto jo? Vždyt' to byj si neslyšel nic podobnýho tomuto ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.12.09  10:52

vampix, prvně jsem si myslel, že jsi byl ráno na záchodě, ale pak jsem si podle hlavy uvědomil, že je to nějaká přerostlá žížala... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  10:51

Vampi: Dobré ráno! To video naštěstí znám. Ale poprví jsem ho viděl v jeden večer a kurwa sem se lekl! Mamka mi říkala že jsem málem zbořil počítačovej stůl >:D Sem is říkal, tyjo, to je velkej had, chudák že je mrtvej, ještě sluchátka na uších (ty se mi leknutím vypojily >:D )
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  10:48

Zdravím :-) Tak co tady dneska řešíte?

Pro zdravé ráno přidávám zajimavé video [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 29.12.09  10:42

To teda je... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  10:40

Jojo, super sound :-) :yes: :yes: Je to prostě pořádná kára >:-[] :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…