BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.12.09 11:43
« Pračka, sušička a nový foťák
Martin 911:
Diky za radu, nam bude stacit ten set za cca 60 klacků. Koukal jsem na jejich stranky a neco tam vybral (Gala Grande XL) a uz jsem to i objednal u Datartu. Zaruku jsem si nechal prodlouzit na 5 let a myslim že to bude stačit ;-)
Vampíku:
Siemens taky muze byt dobrý ;-) A co znamená tvuj edit? >:D
Ypsi:
Inside Performance!!! kup si cele potrubí!! :yes:
Jinak tam samozrejme budu cekat ;-) snad nebudu mit zase spozdeni >:D BTW, ktre prispevky respektive diskuze myslis? :-)
všichni:
Jinak jsem se už rozhodl jaký foťák si pořídím, dám na radu KISSáka a to už jen proto, že je to rocker >:D >:D Ne, dam na nej, protoze se da sehnat jeho tip (v cenove relaci jakou mam) i novy :yes: Takže to bude FujiFilm FinePix S2000HD... Pokud ma nekdo nějaké zkušenosti nebo dalsi tip na skvely fotak, tak dejte vědět ;-) :yes: :yes: -
ypsilon 29.12.09 11:42
« Re: Re: Švihák v oblečku Gladiátora
zdravim vsechny :-)
no pratele,kamaradi tak teprve ted jsem docetl par velice zajimavych diskusi,vskutku zabavne cteni >:D poperte se >:-[]
jinak jsem rad,ze si chlapi umyte takhle pekne zaridit domacnost :-) a pomue mi ted tady nekdo vybrat vyfuk?performance ci eisenmann?
wiicko-takze v 20h na parkovisti u motokar,ty lumpiku ;-) jo a hele zeptal by ses mi,prosim,teda v tom renocaru na ten performace vyfuk?.. -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 11:19
Zdravim teplowiimete...
My jsme to taky řešili a vyřešili to sestavou od Siemensu. Myslím že za nějake rozumné prachy někde kolem 50, ale fakt nvm přesně. Prostě normálka na takové to domácí praní a sušení a zatím bez závad. Pere a suší hezky, já bych teda už ani ty trička z toho nežehlil jelikož je tam nějaky program kde je žehlička a jde ho ještě přitvrdit programem s 2 žehličkami >:D Každopádně ale s Miele chybu neuděláš ;) Byl to taky jeden z možných domácích mazlíku...
Edit: Diesel POWER :yes: -
Martin911Turbo 29.12.09 11:04
Wii-Jay: mohu poradit, mám mnohaleté zkušenosti ;-) Miele vřele doporučuji, na trhu v evropě nenajdeš lepší přístroje. Je to dnes opravdu jediná značka "Made in Germany" špičkové provedení, kvalitní materiály, střídavé elektromotory s doživotní zárukou, perfektní servis a možnost záruky až na 10 let. Záleži co chceš, zda nějaký akční set (pračka plus suška) do 60.000 Kč a nebo potřebuješ lepší s více programy třeba na děti, sport,... tak potom šáhnout výše, v maximální ceně se dostaneš na cca 130 000 Kč za pračku a sušku. Záleží také zda chceš dát vedle sebe či sušku na pračku do věže. Odpad ze sušičky doporučuji svézt do odpadu, nemusíš vyprazdňovat potom nádobu s kondenzátem -
David Silver 29.12.09 10:51
Vampi: Dobré ráno! To video naštěstí znám. Ale poprví jsem ho viděl v jeden večer a kurwa sem se lekl! Mamka mi říkala že jsem málem zbořil počítačovej stůl >:D Sem is říkal, tyjo, to je velkej had, chudák že je mrtvej, ještě sluchátka na uších (ty se mi leknutím vypojily >:D )
Jinak Kysky se ptal šviháka že chce nafťáka tak sem musel vůni spálen nafty podpořit >:D a zrovna sem si vyhledaval videa z gumball 3000 kde jeli v roce 2004 borci na poladěné 330d a diky svemu pružnemu zrychleni se nenechávali zahanbit:)
Ypsi: Hledal jsem ted na netu zvuk výfuku a je těžko posoudit. Eisenmann má něco do sebe ale když koupíš performance taky neuděláš chybu a + to celé potrubí jak píše teplomet by bodlo určitě. A je to Made by BMW :yes: