BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:23
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
Add fotak: tak do 5ti je Fuji jasná volba no. Já osobně bych asi přitlačil a šel třebas do Panasonicu, sice jak jsem mluvil kdysi při iso větším než nějakých 200 začila šumět, ale to už určitě zase vychytali a současná FZ28 je docelá pěkná, s tím že oproti Fují začíná clona už na 2.8 což je výborná hodnota a nevím na kolik Zoomu to dokáže ale světlo se vždycky hodí :-)
Jinak to inside perfomance jsem zadřel já, jsem myslel že BMW dělá celý potrubí, se jim v tom nehrabu jako vy každy ráno když vstanu a jdu spát, na chrochtáky tam maj tak interierové díly a s traktorem běž někam >:D
Edit: Koukám co Ant and Pete dělaji z naftaku a můžete se zahrabat :-P :-D
[odkaz]%25%0D%0D&loa… -
ypsilon 29.12.09 12:19
kysky-diky chlape ;-) nejlip nastrihany je to druhy a na tom tretim me bavi jak v tom vyfuku praskne ke konci >:-[] uz abych ho mel doma,ted jen od koho ho koupit ;-\
wiicko-diky,tak mi tu cenu kdyztak hod v SZ nebo nevim >:D inu dobra,ale nepodcenuj moji diskusi >:-[] -
David Silver 29.12.09 12:17
Wii: Aha, taktojono. To u S2000 si manuální režim naprosto užiješ :-) :yes: Já ho chtěl koupit, rptožoe zaty peníze má nejvíc možností manuálního nastavení, což je přímo pro mě jak dělaný :-) Když už nejsou peníze na zrcadlovku... -
-
Wiii 29.12.09 12:05
Kissák:
Hele ted mam optiku Carl Zeiss Tessar 2.8/5.4 AF 5MP... Neboli Nokia N97 >:D Takze fotak nemam vubec... On ten mobil sice nefoti spatne, ale nic s nim nevymyslis.. moc automatika ;-\
Ypsi:
Skoda ze neni snih, jel bych zabalbnout >:-[]
Jinak jdi do toho BMW performance :yes: pro budou ci prodej idealni ;-) :yes:
PS: nespamuj mi tady s tim tvym domacim por.nem >:-[] >:-[] -
ypsilon 29.12.09 12:03
wiicko-ja taky nereaguju,ponac je to jejich spor a jsou to dospeli lide a do nekterych strasich sporu opravdu nevidim,takze radsi mlcim..ale kazdopadne je zabava to cist :-)
no tak super,rad ho uvidim a osaham mu tu jeho radicku >:D jinak kocovinu nemam,ale jsem nakej unavenej tema svatkama a dneska budu az do pul osmy celej "zelenej" doma ;-)
vampi-no to inside performance,o kterym pise wii,neni produkt BMW a taky to stoji okolo 60tis. ;-\ coz me prijde moc...no hele asi nakonec pujdu do toho bmw performance,jeste mi kamarad nabizi supersprint,ale asi nakonec pujdu do origo vyrobku BMW uz jen kvuli budoucimu prodeji auta ;-)
par odkazu:
ten typek me bavi [odkaz]
a tohle je nejlepsi video [odkaz]
a jeste jeden [odkaz] -
Wiii 29.12.09 11:52
Ypsi:
Ano je tu takovych diskuzi vice, radsi na ne ani nereaguju, nemam zapotrebi tu nekoho o necem presvedcovat. Samozrejme jsem treba nepochopil, proc me s-mike zminuje ve svem dramatickem krouzku, jestli je to jen nahoda, nebo jestli mu nejak vadim i ja, ale radsi to ani nechci vedet.
Jinak Ruda rikal ze dorazi, mozna pry jen na chvili a nebude jezdit, ale urcite dorazi!! Takze caaajk ne? >:D A jak se vede? nemas zase kocovinu?
Vampi:
Vidim to do 5 tisic zánovní (vyměnené zboží) maximalne do 6 tisic nový, ale cim mene tip lepe, bude to jen na foceni auta >:D >:D
Ohledne nafty - je to porad traktor >:D
Jinak Inside Performace, kteri delaji cele potrubi prece neni BMW, nebo jak jsi to myslel?
>:D To prasknutí to je takový divný se mi zdá... >:D
Jinak zvuk klasický 330i je taky good ne?