BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:38
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
udělali z 535d 360koní a 900Nm a z 330d E90 320 a 750Nm (5.6 0-100)
Tohle by mělo být u BMW jako Diesel power performance >:D
Jinak interier jsme tu řešili už jednou a přesvědčili jste mně že volant stejně stojí na * a kvadlat se dá i s M-paket řadici pákou takže z performace neuvidím nic >:D -
Wiii 29.12.09 12:34
Vampi:
Hele ted jsi mne nalomil >:D Ale asi zustanu u toho Fuji ;-) :yes: Jak se muzes docist, tak ho kdyztak odkoupi Kysky >:D Takze FZ28 bude kdyztak druhy na rade >:D
Jinak se mi ty jejich slohy nechtej cist... Konecne vyměnili motor a dali do nádrze benzín, nobo co s tim mohli lepsiho provest? >:D >:D
MK:
Hele ja s tim problem nemam, jen mozna trosicku zarlim >:D >:D :-! -
ypsilon 29.12.09 12:33
vampi-no to vim,ze si to zadrel ty,ale zminil se o nem lumpwiik ;-) no na ropaky nic spojenyho s motorem nedelaj,mozna nakej chip tuning,ale ty doplnky interieru jsou hezky..treba OS ma tu radicku,stred krytu volantu z alcantary(ten tvrdej plast mezi bagem/klaksonem a vencem volantu) a zvenku cerny ledviny a karbonovy kridelko a vypada to na ty modry krasne :yes: -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:23
Add fotak: tak do 5ti je Fuji jasná volba no. Já osobně bych asi přitlačil a šel třebas do Panasonicu, sice jak jsem mluvil kdysi při iso větším než nějakých 200 začila šumět, ale to už určitě zase vychytali a současná FZ28 je docelá pěkná, s tím že oproti Fují začíná clona už na 2.8 což je výborná hodnota a nevím na kolik Zoomu to dokáže ale světlo se vždycky hodí :-)
Jinak to inside perfomance jsem zadřel já, jsem myslel že BMW dělá celý potrubí, se jim v tom nehrabu jako vy každy ráno když vstanu a jdu spát, na chrochtáky tam maj tak interierové díly a s traktorem běž někam >:D
Edit: Koukám co Ant and Pete dělaji z naftaku a můžete se zahrabat :-P :-D
[odkaz]%25%0D%0D&loa… -
ypsilon 29.12.09 12:19
kysky-diky chlape ;-) nejlip nastrihany je to druhy a na tom tretim me bavi jak v tom vyfuku praskne ke konci >:-[] uz abych ho mel doma,ted jen od koho ho koupit ;-\
wiicko-diky,tak mi tu cenu kdyztak hod v SZ nebo nevim >:D inu dobra,ale nepodcenuj moji diskusi >:-[]
Vampi:
hele nechal jsem ti pod autem prispevek >:D >:D :-!