BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 29.12.09 12:51
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
kysky-ty lizatka se mi libej,ale ty prijdou jen mozna pozdeji,bo se bojim,abych je nenechal nekde na naky obrubniku :-) no ten prvni ma 19",ktery chci "csl reps"...krasa :yes:
lumpwiik-jasan,diky :-) :yes: jo bez montaze,ale jen tak pro info se muzes zeptat vid.. -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:44
jasně že je, ale jejich D3 je lepší >:D
Jinak multipla rulez
no střed volantu je prakticky protože když si třebas kýchnu a nestihnu ruku při řízení tak to aspon z toho plastu jde sundat :-D :-D :-D Ledvinky se mi líbí jaké mám, i když. -
ypsilon 29.12.09 12:44
kysky-inu neprasklo,je to na jinym videu,ale to ted nemuzu najit ;-\ no nic..no norm zvuk je taky dobrej,ale neni pro me dostatecne agresivni a kovovej..a jeste k tomu mi drnci privera,takze jsem ji asi oddelal ;-\ takze je to takovy spojeni prijemnyho s uzitecnym..i kdyz bych asi do nej i bez rozbity privery >:D
vampi-no to jsme Ti dobre poradili,ale ja nepisu o celymy volantu ;-) jinak ty ledvinky a kridylko by staly za zvazeni ;-) -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:38
udělali z 535d 360koní a 900Nm a z 330d E90 320 a 750Nm (5.6 0-100)
Tohle by mělo být u BMW jako Diesel power performance >:D
Jinak interier jsme tu řešili už jednou a přesvědčili jste mně že volant stejně stojí na * a kvadlat se dá i s M-paket řadici pákou takže z performace neuvidím nic >:D -
Wiii 29.12.09 12:34
Vampi:
Hele ted jsi mne nalomil >:D Ale asi zustanu u toho Fuji ;-) :yes: Jak se muzes docist, tak ho kdyztak odkoupi Kysky >:D Takze FZ28 bude kdyztak druhy na rade >:D
Jinak se mi ty jejich slohy nechtej cist... Konecne vyměnili motor a dali do nádrze benzín, nobo co s tim mohli lepsiho provest? >:D >:D
MK:
Hele ja s tim problem nemam, jen mozna trosicku zarlim >:D >:D :-! -
ypsilon 29.12.09 12:33
vampi-no to vim,ze si to zadrel ty,ale zminil se o nem lumpwiik ;-) no na ropaky nic spojenyho s motorem nedelaj,mozna nakej chip tuning,ale ty doplnky interieru jsou hezky..treba OS ma tu radicku,stred krytu volantu z alcantary(ten tvrdej plast mezi bagem/klaksonem a vencem volantu) a zvenku cerny ledviny a karbonovy kridelko a vypada to na ty modry krasne :yes:
Btw Pfko sem dělal já, tak neurážej mýho bráchu >:D Ono to nebylo o snaze ale o tom abych náhodou nezapomněl, říkal sem si že je to takovy něco mezi a jinak dodělám nějaky ultrapeckagraficky ale pak na to přišlo a hofno hofno zlata rybko >:D
kysky: D3 označuje úpravu Ant and pete Jakože naftová M3 (D3)