BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:51

« Re: Pračka, sušička a nový foťák

nemůžeš psát sem voe? >:D Vyměním start stop za tvoji zadní část podvozku, respektive toho co tam máš co já ne >:D Stejně start stop v zimě nefunguje >:D

Btw Pfko sem dělal já, tak neurážej mýho bráchu >:D Ono to nebylo o snaze ale o tom abych náhodou nezapomněl, říkal sem si že je to takovy něco mezi a jinak dodělám nějaky ultrapeckagraficky ale pak na to přišlo a hofno hofno zlata rybko >:D

kysky: D3 označuje úpravu Ant and pete Jakože naftová M3 (D3)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  12:51

kysky-ty lizatka se mi libej,ale ty prijdou jen mozna pozdeji,bo se bojim,abych je nenechal nekde na naky obrubniku :-) no ten prvni ma 19",ktery chci "csl reps"...krasa :yes:

lumpwiik-jasan,diky :-) :yes: jo bez montaze,ale jen tak pro info se muzes zeptat vid..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:49

Ypsilon: Aha >:D >:D No, e fakt že performance je už mnohem hezčí tojo :yes: :yes:

Vampi: počkej ted' mi to nějak nepálí, D3 se mi vybavuje jenom fotoaparát... co to znamená u BMW? :-O
    PS: co to máš za BMW navigaci?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:47

Ypsi:
    Hele on znamej ted neni v praci, hodim m to do mailu a on mi posle nabídku ;-) Tak ti pak dám vědět.. Jo a tebe by to zajimalo i s montazi?

vampi:
    Tak pokud Multipla Rulez, tak doufam ze to vyhrajes >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:44

jasně že je, ale jejich D3 je lepší >:D

Jinak multipla rulez

no střed volantu je prakticky protože když si třebas kýchnu a nestihnu ruku při řízení tak to aspon z toho plastu jde sundat :-D :-D :-D Ledvinky se mi líbí jaké mám, i když.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  12:44

kysky-inu neprasklo,je to na jinym videu,ale to ted nemuzu najit ;-\ no nic..no norm zvuk je taky dobrej,ale neni pro me dostatecne agresivni a kovovej..a jeste k tomu mi drnci privera,takze jsem ji asi oddelal ;-\ takze je to takovy spojeni prijemnyho s uzitecnym..i kdyz bych asi do nej i bez rozbity privery >:D

vampi-no to jsme Ti dobre poradili,ale ja nepisu o celymy volantu ;-) jinak ty ledvinky a kridylko by staly za zvazeni ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:44

Tak o nicku za 2500 prispevek je rozhodnuto >:D Multipla Lover [odkaz] >:-[] >:-[]

Vampi:
    hele nechal jsem ti pod autem prispevek >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:42

« Re: Nick za 2500

Wii: no ty kráso!!! >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:41

Vampi: vždyt' 320D je good ne? :-) Teda vlastně nevím, vezl jsme se jenom v 125i a 330i >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:41

« Re: Nick za 2500

Já navrhuju "Multipla lover" >:D a tento obrázek jako profilovku [odkaz] >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:40

Wii: ale jedině za teplometskou cenu ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:40

at je má nebo ne tak bych ho bral hned ted >:D už jenom ty kola...na tom sedly jak hrnec na prd... ale hlavně se mi líbí sticker tuning :-D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:38

Ypsilon: [odkaz] ten první má performance lízátka atd ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:38

udělali z 535d 360koní a 900Nm a z 330d E90 320 a 750Nm (5.6 0-100)
    Tohle by mělo být u BMW jako Diesel power performance >:D

Jinak interier jsme tu řešili už jednou a přesvědčili jste mně že volant stejně stojí na * a kvadlat se dá i s M-paket řadici pákou takže z performace neuvidím nic >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:37

« Nick za 2500

Tak se nam blíží další jubileum a rozjedeme asi novou soutěž >:D Posílej své návrhy!!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:34

Vampi:
    Hele ted jsi mne nalomil >:D Ale asi zustanu u toho Fuji ;-) :yes: Jak se muzes docist, tak ho kdyztak odkoupi Kysky >:D Takze FZ28 bude kdyztak druhy na rade >:D

Jinak se mi ty jejich slohy nechtej cist... Konecne vyměnili motor a dali do nádrze benzín, nobo co s tim mohli lepsiho provest? >:D >:D

MK:
    Hele ja s tim problem nemam, jen mozna trosicku zarlim >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:33

MK (RSKa): Myslím, že jsi už plně střízlivý ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  12:33

vampi-no to vim,ze si to zadrel ty,ale zminil se o nem lumpwiik ;-) no na ropaky nic spojenyho s motorem nedelaj,mozna nakej chip tuning,ale ty doplnky interieru jsou hezky..treba OS ma tu radicku,stred krytu volantu z alcantary(ten tvrdej plast mezi bagem/klaksonem a vencem volantu) a zvenku cerny ledviny a karbonovy kridelko a vypada to na ty modry krasne :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:32

Vampi: to máš pravdu že světlo se vždycky hodí :yes: Jen to nepřesvětlit ;-)

>:D Nech si 320ítku upravit ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:30

Wii: odkoupení ho? >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…