BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 13:07
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
to s tou červenou jsem nepochopil >:D každopádně je tam cuplík na deaktivaci Start Stop
Já měl Pizzu 1/2šunka druha 1/2 tuňak s cibuli, pizzerie Max v havířově, asi ti to ale nedovezou, sorry :-D Něco lehkého po svátcích -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 13:02
Wii: Na dobré slovo nedávám ani ruku na pozdrav >:D Co si jako myslíš? >:D že si vymontuju cuplík ze středovýho tunelu jen tak? >:D Každopádně ale se občas stane že Start Stop ani nepoužiju protože mi přijde brutální po projíždce že mi to bez vydechnutí shodí motor a co pák chudák turbo na světlech :-/ -
Wiii 29.12.09 12:56
Ypsi:
jsem videl ta lizatka na jedne bílé 320si a měl to hozené do bílé barvy, vypadalo to mnohme lépe než takto v karboku :yes: :yes:
Jinak ty kola jsou super... Ale doporucuju ti, parkovat pak s nima v garazi, jinak bys své auto mohl najit na spalkach a moje auto by pak bylo na tech CSL replikach >:D >:D
Vampi:
Klidně mi napiš se ;-) Hele ja to ale myslel, ze bys mi to dal na dobre slovo >:D zadne protisluzby.. prot tebe neudelam nic.. ze ja se vubec obtezuju ti sem psat pismenka >:D >:D >:-[]
Bratra jsem urazil, od nej by to bylo asi moc nejkrasnější >:D :yes: -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:51
nemůžeš psát sem voe? >:D Vyměním start stop za tvoji zadní část podvozku, respektive toho co tam máš co já ne >:D Stejně start stop v zimě nefunguje >:D
Btw Pfko sem dělal já, tak neurážej mýho bráchu >:D Ono to nebylo o snaze ale o tom abych náhodou nezapomněl, říkal sem si že je to takovy něco mezi a jinak dodělám nějaky ultrapeckagraficky ale pak na to přišlo a hofno hofno zlata rybko >:D
kysky: D3 označuje úpravu Ant and pete Jakože naftová M3 (D3) -
ypsilon 29.12.09 12:51
kysky-ty lizatka se mi libej,ale ty prijdou jen mozna pozdeji,bo se bojim,abych je nenechal nekde na naky obrubniku :-) no ten prvni ma 19",ktery chci "csl reps"...krasa :yes:
lumpwiik-jasan,diky :-) :yes: jo bez montaze,ale jen tak pro info se muzes zeptat vid.. -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 12:44
jasně že je, ale jejich D3 je lepší >:D
Jinak multipla rulez
no střed volantu je prakticky protože když si třebas kýchnu a nestihnu ruku při řízení tak to aspon z toho plastu jde sundat :-D :-D :-D Ledvinky se mi líbí jaké mám, i když. -
ypsilon 29.12.09 12:44
kysky-inu neprasklo,je to na jinym videu,ale to ted nemuzu najit ;-\ no nic..no norm zvuk je taky dobrej,ale neni pro me dostatecne agresivni a kovovej..a jeste k tomu mi drnci privera,takze jsem ji asi oddelal ;-\ takze je to takovy spojeni prijemnyho s uzitecnym..i kdyz bych asi do nej i bez rozbity privery >:D
vampi-no to jsme Ti dobre poradili,ale ja nepisu o celymy volantu ;-) jinak ty ledvinky a kridylko by staly za zvazeni ;-)
kufaaaaaaa