BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:10

« Re: Pračka, sušička a nový foťák

na kolony >:D btw tě taky může zprava či zleva zastavit červený kamion jednou >:D takže červena znamená spomal pro tebe jo?

kufaaaaaaa
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:10

Vampi:
    To znamená že na červené se nemusí zastavovat, takce na co Start Stop >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:07

to s tou červenou jsem nepochopil >:D každopádně je tam cuplík na deaktivaci Start Stop

Já měl Pizzu 1/2šunka druha 1/2 tuňak s cibuli, pizzerie Max v havířově, asi ti to ale nedovezou, sorry :-D Něco lehkého po svátcích
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:07

Tak co mate kdo k obedu? :-) Hledam inspiraci :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:04

MK:
    Diky diky, az bude fotak a letni pneu na aute, bude HD video ;-) :yes:

Vampi:
    Na to je specialni cudlik jo? >:D Jinak to byla sranda, nepotrebuju start stop... cervena neni zed ne? >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:02

Wii: Na dobré slovo nedávám ani ruku na pozdrav >:D Co si jako myslíš? >:D že si vymontuju cuplík ze středovýho tunelu jen tak? >:D Každopádně ale se občas stane že Start Stop ani nepoužiju protože mi přijde brutální po projíždce že mi to bez vydechnutí shodí motor a co pák chudák turbo na světlech :-/
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 29.12.09  13:02

Wii

Teď sem se podíval na to tvoje video, není to vůbec špatné ;-)

dobrý
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:01

Vampi: >:D >:D >:D >:D Jo tak to je asi častější jev :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:00

občas uslyšíš, když už je pozdě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:59

Vampi: >:D >:D >:D >:D No, ono je fakt že občas nic neslyšíš... >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:57

já myslím že by ty lízatka někde nechal ani by si nemyslel že je tam nechal >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:57

Vampi: jak tak čtu tenhle příspěvek a akorát jsem přečetl "abych náhodou nezapomněl" tak jsem si vzpomněl, že jsem zapomněl na něco :yes: >:D

Ahá, tak tojono. Já se setkal doposud jenom s názvem např. M5d
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:56

Ypsi:
    jsem videl ta lizatka na jedne bílé 320si a měl to hozené do bílé barvy, vypadalo to mnohme lépe než takto v karboku :yes: :yes:

Jinak ty kola jsou super... Ale doporucuju ti, parkovat pak s nima v garazi, jinak bys své auto mohl najit na spalkach a moje auto by pak bylo na tech CSL replikach >:D >:D

Vampi:
    Klidně mi napiš se ;-) Hele ja to ale myslel, ze bys mi to dal na dobre slovo >:D zadne protisluzby.. prot tebe neudelam nic.. ze ja se vubec obtezuju ti sem psat pismenka >:D >:D >:-[]
    Bratra jsem urazil, od nej by to bylo asi moc nejkrasnější >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:55

Ypsilon: Tojo, lízatka vypadají parádně :yes: Myslím že je nikde nenecháš, s nima to má světlou výšku jako M3 ne? ;-\ CSL kola jsou parádní to je fakt :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:51

nemůžeš psát sem voe? >:D Vyměním start stop za tvoji zadní část podvozku, respektive toho co tam máš co já ne >:D Stejně start stop v zimě nefunguje >:D

Btw Pfko sem dělal já, tak neurážej mýho bráchu >:D Ono to nebylo o snaze ale o tom abych náhodou nezapomněl, říkal sem si že je to takovy něco mezi a jinak dodělám nějaky ultrapeckagraficky ale pak na to přišlo a hofno hofno zlata rybko >:D

kysky: D3 označuje úpravu Ant and pete Jakože naftová M3 (D3)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  12:51

kysky-ty lizatka se mi libej,ale ty prijdou jen mozna pozdeji,bo se bojim,abych je nenechal nekde na naky obrubniku :-) no ten prvni ma 19",ktery chci "csl reps"...krasa :yes:

lumpwiik-jasan,diky :-) :yes: jo bez montaze,ale jen tak pro info se muzes zeptat vid..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  12:49

Ypsilon: Aha >:D >:D No, e fakt že performance je už mnohem hezčí tojo :yes: :yes:

Vampi: počkej ted' mi to nějak nepálí, D3 se mi vybavuje jenom fotoaparát... co to znamená u BMW? :-O
    PS: co to máš za BMW navigaci?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  12:47

Ypsi:
    Hele on znamej ted neni v praci, hodim m to do mailu a on mi posle nabídku ;-) Tak ti pak dám vědět.. Jo a tebe by to zajimalo i s montazi?

vampi:
    Tak pokud Multipla Rulez, tak doufam ze to vyhrajes >:D >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  12:44

jasně že je, ale jejich D3 je lepší >:D

Jinak multipla rulez

no střed volantu je prakticky protože když si třebas kýchnu a nestihnu ruku při řízení tak to aspon z toho plastu jde sundat :-D :-D :-D Ledvinky se mi líbí jaké mám, i když.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  12:44

kysky-inu neprasklo,je to na jinym videu,ale to ted nemuzu najit ;-\ no nic..no norm zvuk je taky dobrej,ale neni pro me dostatecne agresivni a kovovej..a jeste k tomu mi drnci privera,takze jsem ji asi oddelal ;-\ takze je to takovy spojeni prijemnyho s uzitecnym..i kdyz bych asi do nej i bez rozbity privery >:D

vampi-no to jsme Ti dobre poradili,ale ja nepisu o celymy volantu ;-) jinak ty ledvinky a kridylko by staly za zvazeni ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…