BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.12.09 16:13
« Odpolední klídek nad Noble
Tak přišlo odpoledne, já jsem již zpět z oběda a ted se nejakou tu hodinku budto budu nudit, nebo bavit. Co jsem prolitl zajimave vypadajici diskuze, skoro vsude probiha nějaký spor do ktereho se nebudu zapojovat. Takze pokud je nas tu vic, pojdme si povídat o autech ;-)
Pojdme treba otevrit tema Noble (M400 a ted nové M600)!! :-) Osobně jsem se po M400 díval už před nejakou dobou. Ale dajise najit solidni kousky, ale az z USA :-( Výhoda tohoto vozu je, ze za zhruba 1,2 milionu (i s prevozem prez Atlantik a upravou pro evropske zakony) máte sakra velkou porci zábavy :yes: :yes: -
David Silver 29.12.09 13:35
« Re: Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Multipla Lover: >:D >:D Aha >:D Hmm, může to být zajímavé >:D >:D
Wii: Tak to příště dávej pozor ;-) Já nesnáším cyklisty, co si stoupnou v pravým pruhu kousek na ostrůvek a když blikne zelená pro chodce, střihnou to doleva před všema autama a pak se v pohodě napojej na tu silnici - svině >:D -
-
Wiii 29.12.09 13:25
« Re: Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Vampi:
Se ti nikdy nestalo? >:D Asi s tebou nejezdí baby "na ktere" se musis divat >:-[] >:-[]
Ypsi:
Pozor si nedavej, taky by to chtelo nejakou zmenu ne? ;-) Pojistný šrouby mě nazastavěj, mam vrtaky z titanu, takze jin odvrtam hlavy >:-[] >:-[] >:D
PS: Dobrou chut ;-) :yes: -
ypsilon 29.12.09 13:22
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
vampi- >:D gratuluju,jsem si opet daval pozor..
wiicko-no taky jsem to videl,ale na me sedive by ten barevnej rozil nebyl tak videt,tudiz bych to neresil..proc myslis,ze ma na kazdym kole dva pojistny srouby >:D
jo jinak musim uz jit na obed(gulasek s bramborackama) >:-[] :yes:
takze zatal lumpici :-) -
Wiii 29.12.09 13:21
« Vítěz Vampi, teda Mutipla lover
Vsak to je jen sranda >:D Poslusne zastavuju na kazde... nekdy to teda jeste strihnu kdyz tesne po zmene barvy, ale to je jedine.... ;-) I kdyz, jednou jsem se zakecal a projel jsem na cervenou Legerku (tehdy jeste 4 proudy jedním směrem) >:D >:D Jsem stal na cervene a kecal se spolujezdkyni a najednou jsem zahledl zelenou, tak jsem se rozjel a pak jsem ve zpetnym zrcatku videl, ze jsem jel jen ja a ze tam projizdeji auta >:D >:D 8-s :no: Nejspise to byla zelena pro chodce >:D :no: -
Wiii 29.12.09 13:12
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
Vampi:
Ano, to byla pouze sranda, proste se to tak říká >:D Ale taky se říká (nejen ríka, ale je to i pravda), že za 2500 příspevek je nick Multipla lover a speciální vytuněná multipla (vse najdes v příspěvku 2477) >:-[] >:-[] >:D
edit: Jinak pizzu jsem mel vcera (a do Havirova pro pizzu nepojedu >:D ), teda mel jsem biftek ale v pizzerii, takze dnes si dam asi neco ceskyho...
edit2: pro me je cervená, zavři oči a jed >:D >:D :yes: