BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 29.12.09  16:20

« Re: Odpolední klídek nad Noble

A abych nezpomněl. Hlavně je KUREVSKY PĚKNÝ!!!!!!!! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Kubyyyk

Kubyyyk 29.12.09  16:19

« Re: Odpolední klídek nad Noble

Noble M600 je totální brutalita, která natrhá řitní otvor snad čemukoliv. Takové správné auto pro teplometa. >:D
    Doporučuju toto videjko: [odkaz] :yes: :yes: :yes: :yes:

• « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  16:13

« Odpolední klídek nad Noble

Tak přišlo odpoledne, já jsem již zpět z oběda a ted se nejakou tu hodinku budto budu nudit, nebo bavit. Co jsem prolitl zajimave vypadajici diskuze, skoro vsude probiha nějaký spor do ktereho se nebudu zapojovat. Takze pokud je nas tu vic, pojdme si povídat o autech ;-)

Pojdme treba otevrit tema Noble (M400 a ted nové M600)!! :-) Osobně jsem se po M400 díval už před nejakou dobou. Ale dajise najit solidni kousky, ale az z USA :-( Výhoda tohoto vozu je, ze za zhruba 1,2 milionu (i s prevozem prez Atlantik a upravou pro evropske zakony) máte sakra velkou porci zábavy :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:59

« Re: Vítěz Vampi, teda Mutipla lover

Wii: Ajo >:D To mi nějak nedošlo že jsem u tebe v galérii viděl Fábii >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:49

Kysky:
    Koukni do me galerie uplne na konec pred PF a mazlíka Oxíka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:42

Wii: >:D >:D Tak to tě plně chápu :yes: >:D po takové zkušenosti by se asi každej už jenom díval na semafor >:D
    Co jsi měl předtim za auto?

Čau
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:37

kysky:
    No jako od te doby se radsi pozorne divam na to sve svetlo >:D To se mi stalo cca pred rokem s mojim byvalim mazlikem... ;-)

PS: jedu nekam na ten obed, tak se tu zatim mejte a mozna vecer caaau ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:35

Multipla Lover: >:D >:D Aha >:D Hmm, může to být zajímavé >:D >:D

Wii: Tak to příště dávej pozor ;-) Já nesnáším cyklisty, co si stoupnou v pravým pruhu kousek na ostrůvek a když blikne zelená pro chodce, střihnou to doleva před všema autama a pak se v pohodě napojej na tu silnici - svině >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:30

Kysky:
    Byl to víkend, takze mne nastesti nikdo nesmetl 8-s Jinak v tydnu bych to asi nepřežil >:D A na 100% to musela byt zelena pro chodce, jinou jsem ani svym perifernim videnim videt nemohl >:D

Multipla lover:
    Ti prděj na bříško? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:30

to víš, někdy ti to cukne s nohou, někdy ti vyklouzne volant z ruky ale jinak jak v 7 nebi
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:29

Multipla Lover: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D a jak se při tom jinak jede? >:D
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:28

vždycky jezdim s babama ktery mi zavázej pod rukama svoji hlavou ale že prej nemůžou vydržet až zastavím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:27

Wii: >:D >:D >:D >:D >:D Pokud to byla klasická zelená, tak se divím že tě neprotroubili. Ovšem jestli jsi jel na zelenou pro chodce, tak to potom je mazec! >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:25

Vampi:
    Se ti nikdy nestalo? >:D Asi s tebou nejezdí baby "na ktere" se musis divat >:-[] >:-[]

Ypsi:
    Pozor si nedavej, taky by to chtelo nejakou zmenu ne? ;-) Pojistný šrouby mě nazastavěj, mam vrtaky z titanu, takze jin odvrtam hlavy >:-[] >:-[] >:D

PS: Dobrou chut ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  13:24

« Re: Pračka, sušička a nový foťák

Wii: Já měl dneska zemlbábu :yes: >:D

Multipla lover: Gratuluji a pizzu bych si taky dal ale jenom šunkovou >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.12.09  13:22

vampi- >:D gratuluju,jsem si opet daval pozor..

wiicko-no taky jsem to videl,ale na me sedive by ten barevnej rozil nebyl tak videt,tudiz bych to neresil..proc myslis,ze ma na kazdym kole dva pojistny srouby >:D

jo jinak musim uz jit na obed(gulasek s bramborackama) >:-[] :yes:

takze zatal lumpici :-)
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:22

tak ty seš teplometskej satan >:D Zahledl zelenou :-D:-D:-D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:21

« Vítěz Vampi, teda Mutipla lover

Vsak to je jen sranda >:D Poslusne zastavuju na kazde... nekdy to teda jeste strihnu kdyz tesne po zmene barvy, ale to je jedine.... ;-) I kdyz, jednou jsem se zakecal a projel jsem na cervenou Legerku (tehdy jeste 4 proudy jedním směrem) >:D >:D Jsem stal na cervene a kecal se spolujezdkyni a najednou jsem zahledl zelenou, tak jsem se rozjel a pak jsem ve zpetnym zrcatku videl, ze jsem jel jen ja a ze tam projizdeji auta >:D >:D 8-s :no: Nejspise to byla zelena pro chodce >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  13:17

tak ti přeju aby tě červena potkavala co nejméně protože jsi pro ní nebezpečný cowboy

edit: zase na 48 hodin?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 29.12.09  13:12

Vampi:
    Ano, to byla pouze sranda, proste se to tak říká >:D Ale taky se říká (nejen ríka, ale je to i pravda), že za 2500 příspevek je nick Multipla lover a speciální vytuněná multipla (vse najdes v příspěvku 2477) >:-[] >:-[] >:D

edit: Jinak pizzu jsem mel vcera (a do Havirova pro pizzu nepojedu >:D ), teda mel jsem biftek ale v pizzerii, takze dnes si dam asi neco ceskyho...

edit2: pro me je cervená, zavři oči a jed >:D >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…