BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 29.12.09 17:52
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Ano, to je krásné auto :yes: :yes: a mam mnohem radsi Galla nez Murci.. nevim proc, ale je to tak... Osobne jsem byl dlouho zamilovaný do Gallarda Superleggera!!! meli ho jednu dobu vystavene pred Auto Exner!!! :*) Ale Lambo s pohonem zadnich kol je proste dokonalost, teda zatim jsem nemel tu cest ale verim ze to dokonalost je >:D proto LP 550-2
edit: pokud shanis takový auto a nemas na novy tak: [odkaz] :yes: :yes: >:D -
Wiii 29.12.09 17:02
Ano, ta M600 taková je!! Jinak co je výhoda na tomto aute pro nás, kteri si takové auto nemuzeme jen tak koupit, to je ta budouci cena "jetého" vozu!!! Půjde dolů a tak si člověk brzy muže říct... nová Audi S5 nebo Noble M600.. teda pokud to bude jako s M400 >:-[] >:-[] á si snad to m400 koupim... ale az bude vetsi garaz ;-) :yes: :yes: -
Wiii 29.12.09 16:30
Hele mne treba celkem zaujalo to Rossino Q1, ktere je ted na Autofunu!!! :yes: Jedna se o Noble M400 ale s tim, ze se (aspon pro mne) vylepšil hodně interier a stalo se mnohem vice privetivym vozem!! Kdybych si mel ale dnes vybrat nejaky supersport, tak si pockam na M600 (nevis kdy se zacne ofiko prodavat? Vim ze v CR neni sance, ale v nemecku mozna nejake zastoupeni bude... V nejhorsim dovoz z USA ;-\
Vette:
Závidím tvému kamarádovi, určitě tu pak poreferuj :yes: :yes: -
Wiii 29.12.09 16:23
Cau Kubajs, jo zrovna to video načítám >:D Hele jako M400 mne tehdy fakt prekvapila, mit garaz na vic aut (tohle proste venku stat nemuze) tak do toho snad jdu :*) >:D Svezení prej neskutečné :yes: :yes: A M600 je jeste brutalnejsi, hlavne ovladatelnost komplet kazdyho Noble musi byt super!!! ;-)