BMW 320si (Wii-Jay)
Wiii 29.12.09 17:52
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Ano, to je krásné auto :yes: :yes: a mam mnohem radsi Galla nez Murci.. nevim proc, ale je to tak... Osobne jsem byl dlouho zamilovaný do Gallarda Superleggera!!! meli ho jednu dobu vystavene pred Auto Exner!!! :*) Ale Lambo s pohonem zadnich kol je proste dokonalost, teda zatim jsem nemel tu cest ale verim ze to dokonalost je >:D proto LP 550-2
edit: pokud shanis takový auto a nemas na novy tak: [odkaz] :yes: :yes: >:D -
Wiii 29.12.09 17:02
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Ano, ta M600 taková je!! Jinak co je výhoda na tomto aute pro nás, kteri si takové auto nemuzeme jen tak koupit, to je ta budouci cena "jetého" vozu!!! Půjde dolů a tak si člověk brzy muže říct... nová Audi S5 nebo Noble M600.. teda pokud to bude jako s M400 >:-[] >:-[] á si snad to m400 koupim... ale az bude vetsi garaz ;-) :yes: :yes: -
Wiii 29.12.09 16:30
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Hele mne treba celkem zaujalo to Rossino Q1, ktere je ted na Autofunu!!! :yes: Jedna se o Noble M400 ale s tim, ze se (aspon pro mne) vylepšil hodně interier a stalo se mnohem vice privetivym vozem!! Kdybych si mel ale dnes vybrat nejaky supersport, tak si pockam na M600 (nevis kdy se zacne ofiko prodavat? Vim ze v CR neni sance, ale v nemecku mozna nejake zastoupeni bude... V nejhorsim dovoz z USA ;-\
Vette:
Závidím tvému kamarádovi, určitě tu pak poreferuj :yes: :yes: -
Wiii 29.12.09 16:23
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Cau Kubajs, jo zrovna to video načítám >:D Hele jako M400 mne tehdy fakt prekvapila, mit garaz na vic aut (tohle proste venku stat nemuze) tak do toho snad jdu :*) >:D Svezení prej neskutečné :yes: :yes: A M600 je jeste brutalnejsi, hlavne ovladatelnost komplet kazdyho Noble musi byt super!!! ;-)