BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Martin911Turbo 29.12.09 19:06
« Re: Pračka, sušička a nový foťák
Není zač, vybral jsi dobře. Gala Grande XL je limitovaná setová série a pro běžné praní je velmi nadstandartní, spolu se suškou splní svůj účel. Věřím že s ní budete spokojení. Já mám o rok starší model W 1734, který má "jen" 6 kg náplň a max spokojenost. Jelikož nejsem lemra chlap a zvládám prát, žehlit, uklízet, vše doma udělat, opravit a částečně i vařit, tak pro mně je výběr přístrojů pro domácnost důležitý :yes: jinak Datart je dobrý, znám se osobně s majitelem, je naším klientem fajn chlap na svém místě :yes: -
Ondřej Šámal 29.12.09 18:27
« Garáž snů
Kysky: Pěkný TOP 10, ale čim bys jezdil do krámu pro rohlíky? >:D >:D >:D Moje garáž snů by vypadala asi takhle:
1. Mustang 65´ convertible
2. BMW M3 e46 (případně i CSL, ale tam mě mrzí ten automoat SMG ;-\ )
3. BMW M3 Sport Evolution e30
4. Porsche GT3 (možná i RS) 997
5. pak nějakou luxusní 12-válcovou limo - BMW 760, M-B S600/S 65 AMG, případně nějaké to Bentley nebo Rolls-Royce Phantom
6. pak nějaký luxusní "SUV" - Range Rover, nebo M-B G500/G 55 AMG
7. klidně Ford Focus, abych měl čim jezdit do krámu >:D -
David Silver 29.12.09 18:15
« Re: Odpolední klídek nad Noble
Wii: Miura mě se líbila, dokud jsem s ní nejel v TDU >:D Vymetl jsem škarpu a místo 90tisíc už stála 79! >:D Zrychlení nicmoc... To mě pěkně naštvala >:D
Taky bych šel na motokáry, uží si je, Čau taky se měj - na mytí je brzo ;-) >:D -
David Silver 29.12.09 18:12
Wii: Ahá, tak tojono >:D Ale sen to je taky :-) Můj sen je dokonce i jezdit v benzínové 3er E90 :yes: :yes: Každý sen nemusí být až tak nereálný ;-)
TOP10
1. F559 GTB Fiorano alias Mansory Stallone
2. Veyron
3. LP670-4 SV
4. LP640
5. F149 California
6. LP550-2 VB
7. Wiesmann GT MF5
8. 997 GT2
9. Cayenne Turbo
10. M6 E63 -
Wiii 29.12.09 18:08
Horways:
Uz chápu že jsi neznal Diablo SV ;-) To okolo prolítlo kdyz jsi byl na houbách... Tak jsme te aspon necemu priučili ;-) :yes: :yes:
edit: no vidis to, tak ani Diablo >:D Miura - ta okolo prolitla, kdyz jsem byl na houbach ja >:D :yes:
Jinak Miura se mi nikdy moc nelibila :-( -
Wiii 29.12.09 18:06
Horways:
Pochopil jsem te tak, ze to myslis ze je to jen na doplneni rady vedle Murci SV... tak jsem te chtel opravit ze ani Murci neni prvni >:D Tak sorry, jsem se blbe vyjadril :-(
Kysky:
No tak jasne, byl bych spokojen s jakymkoliv Galla >:D Ale mluvili jsme o nasich nej snech >:D :yes: :yes: -
David Silver 29.12.09 18:03
Wii: aha, tak to potom....... nechápu >:D >:D ;-) Ale mě by stačilo i klasický Gallardo :-) Byla by to pro mne čest, jezdit ve voze této fantastické značky!!!!
Jinak když jsme u Superleggery, před časem jsem se koukal na good video - [odkaz]