BMW 320si (Wii-Jay)
David Silver 30.12.09 09:02
« Re: Silvestr 2009
Čau Xgango, teplomete, já se nemůžu ožrat, ještě ted' beru antibiotika, takže nemůžu... Na antibiotika už v životě chlastat nebudu! To po prvním pivu se cejtíš jako bys měl těch piv v sobě 20 a ještě litrovku slívky >:D Uží si to na horách :yes: :yes: Příjemnou kalbu ;-) -
Ondřej Šámal 30.12.09 07:38
« Silvestr 2009
Nazdar, teplometi >:D Razim na Silvestr do Krušných hor, tak se tu mějte ;-) Každopádně přeju šťastný (N)nový roky 2010 a moc se při těch oslavách nevožerte (to platí hlavně pro Kyskyho s Horwaysem >:-[] ). Tak páček shledáček >:D :yes: :yes: -
rarsch 29.12.09 21:16
« Re: Garáž snů
co to tady vedete za nechutnou debatu? samý krásný auta, to teda slintám...
Já bych se nezlobil s tímhle:
- Mercedes S320CDI long 4Matic
- BMW M3 CSL
- HYMER S-class se Smartem Brabus na vleku :-)
- Toyota Landcruiser V8
- BMW M6 cabrio (no fuj!)
Příliš obyčejné? snad.. -
Vampix(Diesel Power) 29.12.09 19:16
dobrý podvečer...
ty vaše žebříčky jsou pěkně namlsaný teda. Já ani nevim jestli bych do něčeho takovýho šel ale určitě by se mi líbila Eleanor z 60ti sekund tedy Shelby Mustang 1968 k tomu nejlépe M3 v sedanu na léto a k tomu X5(edit: taky by mohla byt v Mku :-D) na zimu a pro budouci ženušku(snad jednou) smarta, nebo SUV až budou děti, nebo co by se ji líbilo. A určitě bych ještě šáhl po jedný E46 s SMG jen tak protože ji strašně miluju
Jo a aby se neřeklo tak na Poker do kasína jednu Scuderii -
Ondřej Šámal 29.12.09 19:09
« Re: Garáž snů
Kysky: Vždyť to není o penězích, ale o zábavě. Takový Porsche GT3 je schopnější, než supersport o polovinu dražší. Kdybych měl "nekonečno" peněz, tak bych si tam samozřejmě přidal auta, která stojí desítky milionů, ale které z nich poskytne takový zážitek, který by ospravedlňoval jejich cenu (snad krom Zondy, Enza, Carrery GT nebo původního McLarenu)?