BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 30.12.09  11:48

« Re: Silvestr 2009

Kysky: Tady jde spíše o to, kolik toho normalně vydržíš a to vše si musíš tak 2-3x vydělit ;-) kamoš třeba dal 3 a přišlo mu to jak 7 ja jednou dal 5 a přišlo mi to jak cca9(piv) takže se s tim pít dá, pokud máš trenink >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  09:20

Zino: já totálně nevěděl o světě! >:D Bylo to na rozlučáku, bohužel, to pak druhej den na icq všichni psali že nevěřili tomu co udělají antibiotika >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 30.12.09  09:10

kysky to si zvyknes ja mam kamarata ktory tequilu pije len ked berie tabletky menej penazi vdaka tomu prepije >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  09:02

Čau Xgango, teplomete, já se nemůžu ožrat, ještě ted' beru antibiotika, takže nemůžu... Na antibiotika už v životě chlastat nebudu! To po prvním pivu se cejtíš jako bys měl těch piv v sobě 20 a ještě litrovku slívky >:D Uží si to na horách :yes: :yes: Příjemnou kalbu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 30.12.09  07:38

« Silvestr 2009

Nazdar, teplometi >:D Razim na Silvestr do Krušných hor, tak se tu mějte ;-) Každopádně přeju šťastný (N)nový roky 2010 a moc se při těch oslavách nevožerte (to platí hlavně pro Kyskyho s Horwaysem >:-[] ). Tak páček shledáček >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  00:49

« Re: Garáž snů

Jojo, máš plavdu - táta Kupru na půl dne stáhnul ale pak sy to zasejc rozmislel a hodil jí semka ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.12.09  22:44

Ano, už je ;-) , ale odpoledne a ještě, když sem to psal, jsem ji tu hledal marně
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.12.09  22:42

BÁRTE - JE TAM NE? ;-)

x-GANG - NO TO NEJSTE - PĚKNÁ TOPTENKA >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.12.09  22:22

FRPE: Tak nejsme žadní troškaři, ne? >:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 29.12.09  22:15

FRPE kam zmizela tvoje Křupka? :-(
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 29.12.09  22:14

X-ganga : pěkný obytňáček, takovej malinkatej autobůsek to je ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.12.09  21:47

rarsch: Když už obyťák, tak tohle [odkaz] to bys ani nemusel tahat vlek, Smarta bys hodil do kumbálu vedle koupelny >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  21:34

Karfiol: Čáu! tebe jsem tu pěkně dlouho neviděl :-) Taky dobrý výběr :yes: :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 29.12.09  21:32

Xganga: Jo to máš pravdu, ale mezi těmi dražšími se objevují kousky které mě opravdu klidným nenechávají ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 29.12.09  21:16

co to tady vedete za nechutnou debatu? samý krásný auta, to teda slintám...
    Já bych se nezlobil s tímhle:
    - Mercedes S320CDI long 4Matic
    - BMW M3 CSL
    - HYMER S-class se Smartem Brabus na vleku :-)
    - Toyota Landcruiser V8
    - BMW M6 cabrio (no fuj!)

Příliš obyčejné? snad..
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.12.09  20:35

Éééé, ta novodobá Eleanor se mi vůbec nelíbí, je to takový kýč. Navíc s původní verzí prakticky nemá nic společného (původní verze byl Mustang Boss 302 73´)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.12.09  20:19

O jedné Eleanoře vím je postavená z Balita
  • « 00 Reagovat !

foto karfiol

karfiol 29.12.09  20:11

Já bych to viděl asi takhle....BMW X6M,BMW 550i (F10),911 turbo 997 a jako mazlika BMW 507 roadster a nebo Enzo
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 29.12.09  19:16

dobrý podvečer...

ty vaše žebříčky jsou pěkně namlsaný teda. Já ani nevim jestli bych do něčeho takovýho šel ale určitě by se mi líbila Eleanor z 60ti sekund tedy Shelby Mustang 1968 k tomu nejlépe M3 v sedanu na léto a k tomu X5(edit: taky by mohla byt v Mku :-D) na zimu a pro budouci ženušku(snad jednou) smarta, nebo SUV až budou děti, nebo co by se ji líbilo. A určitě bych ještě šáhl po jedný E46 s SMG jen tak protože ji strašně miluju

Jo a aby se neřeklo tak na Poker do kasína jednu Scuderii
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 29.12.09  19:09

Kysky: Vždyť to není o penězích, ale o zábavě. Takový Porsche GT3 je schopnější, než supersport o polovinu dražší. Kdybych měl "nekonečno" peněz, tak bych si tam samozřejmě přidal auta, která stojí desítky milionů, ale které z nich poskytne takový zážitek, který by ospravedlňoval jejich cenu (snad krom Zondy, Enza, Carrery GT nebo původního McLarenu)?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…