BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.12.09  19:15

« Re: Wiii-E

tak největši tuzer na ma.cz dneska strávil dopoledne lyžovačkou, odpoledne s přítelkyni a ted si dává zaslouženého heinekena... čekám na Vás teplometi :-*
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  17:04

Wii: no, s mým štěstím myslím že ne >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  15:52

Jak trávíte předsilvestrovské odpoledne pane FRPE? :-) A co zítra nejaka oslava Nového roku? :-) Pujdes to nekam zapít? >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  15:46

servus pane! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  15:40

Kysky:
    To uz to spis najdes na ulici >:D >:D

FRPE:
    Cau bejku ;-) Ten uz ma cele vybaveni doa, kde by jinak ted byl >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  15:29

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  15:24

Ypsii - ty sháníš kus ,,dřeva,, na regál do garáže? Můžu ti věnovat našeho Frpíčka - je to pěkný dřívko ... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  15:18

Wii: Aha, taktojo >:D Nene, takovej blázen abych sázel nejsem. Ale je fakt, že občas se mi zdá v noci že jsem vyhrál nějaký mega a koupil sem si pořádnou káru :-) :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  14:39

Kysky:
    Presne tak jak to napsal Brut v prispevku 2586 jsem to myslel :yes: ;-) Jinak doufam ze nejsi blazen a nesazis sportku, to je to samy jako hazet penize do kanálu >:D

Peta:
    To ja nejvic kalil nez by bylo 18, pak jsem uz temer nekalil :yes: ;-)

Martin911:
    Vidím že si rozumíme ;-) :yes: Ale ja se do toho tak nehrnu, samozrejme nenamitam, kdyz je to potreba, nebo jsem o to pozadan.... jen to vareni mi nejde >:D :no:

Ypsík:
    No tak videls sám, jak jsem s cestu užívalod prvních metrů >:-[] Styl jizdy se po sjezdu z dalnice opet vratil do prasarny >:D Jen jsem se malem nerozhrabal na jedne kizovatce v kopci :no: 8-s

PS: chválím te jak jsi pracovitý mladík >:D >:D :yes: Já mam regaly hotovy, jen je budu muset upravit na skladování pneu avyhazet z nich nepotrebny veci ;-) :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.12.09  13:53

zdravim panove a damy :-)

wiicko-ja uz taky moc kalwiit neumim >:D no hele dneska se mam dobre,rano jsme vymysleli a delali regal do garaze,bude drzet vsechny gumy a jeste bude mit tri velky police na veci..kostra uz je hotova,jen nam chybi jeste tak 7metru toho "elka" a naky to drivko :-) a jinak lehaco cuco,proste veget >:D jak si vcera dojel domu?trosku to klouzalo >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  13:48

« Re: Silvestr 2009

MK (RSKa): >:D >:D >:D >:D Tak to potom máš těžký :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  13:47

Burt: no nemyslím si >:D Mám sen vlastnit Lamborghini, najednou vyhraju 100 000 000 ve sportce, první co bude, tak si koupím Lamborghini. A přesto to byl můj sen

Mám sen vlastnit Lamborghini a svoji kariéru budu se snažit usměrňovat směrem abych byl tomu svému snu alespon co nejblíže ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Martin911Turbo

Martin911Turbo 30.12.09  13:35

Wii-Jay: přesně tak, proč žít v bordelu. Navíc byt je můj a tak je se potřeba k němu chovat aby byl co nej. Navíc nesdílím promitivní názor, že žena je otrok domácnosti, takže samo pomáhám ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.12.09  13:08

Pít s antibiotikama?? >:D >:D To sem nezažil, před 18tinama sem nepil a od 18 zase nebyl nemocný .........

Wii, já zaky nekalím, nemám to rád, ale na pivko k basketu sem tam zajdu.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 30.12.09  13:05

Kysky on je rozdíl mezi cílem a snem... ;-) protože cíl je to, o co usiluješ a jednou si to splníš, ale když si splníš "sen" tak už to sen není a vlastně se dá říct, že tak trošku nikdy nebyl ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 30.12.09  13:04

Pet-a: Ja mluvil u antibiotik >:D jinak sem ted pil stale, takže 5 piv taky nic neudělá.... ;-) ...takže me nejlepší řešení...wolkery s količkou, do toho občas pivko a rano mi je dobře a večer se krásně veselý bavím >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  12:48

Čau Wii, k těm snům, nemyslím si, že sen je vždy nereálný, sen je i v automobilovém světě pro někoho nějaký vůz za jeden a půl mega ;-) A postupem času člověk se tak snaží až je možný že svého snu dosáhne :-) :yes:

Já se mám celkem good, jen se trochu nudím, upravoval jsme doposud fotky ale najednou jedna funkce nefunguje tak sem se nas.ral >:D No a v bedně je kuloví, takže nuda... Co ty?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  12:43

« Wiii-E

Hola hola pánové a dámy ;-)

Silvestr 2009:
    Tak koukam ze jste si tu zacali porovnavat delku pe... teda kolik toho nakalíte >:D Ja se dobrovolne priznavam, ze tak rok uz neumim kalit... Prislo to s prvnim lepsim vlastnim autem >:D Prestal jsem kalit a porad nekde drandil no a ted kdyz jsem se trochu vratil ke kleni, tak si dam tak 7 piv a jsem na srot >:D :no: Ale co je paráda..... Ušetřim jak sviňa pouze ty panáky se človek asi neodnaučí.. tech zvládám porad dost, vetsinou druhej den... "ha, kde jsou mý prachy??!" >:D >:D :no:

Garaž snů:
    Sny jsou vzdycky nerealny, to by to nebyly sny ne? ;-)

Pračka, sušička a nový foťák:
    Martine, doufam ze to bude super, ja sice na ty domaci prace moc nejse, ale kdyz clovek musi tak musi, prece nebudu zit v bordelu >:D

A jak se jinak dnes vsichni máte?
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  12:42

Burt: Aha >:D Já jsem na antibiotika pil úplně poprvý v životě... >:D Jinak já se nikdy ani když neberu antibiotika, neožeru úplně do mrtě...
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 30.12.09  12:20

xganga, i tobě ;-)

Noswear: Mě poslední dobou 5 piv přijde jako nic.....abych z toho něco měl musím vypít 7+ ....ale nemíchat >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…