BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 30.12.09 14:39
« Re: Wiii-E
Kysky:
Presne tak jak to napsal Brut v prispevku 2586 jsem to myslel :yes: ;-) Jinak doufam ze nejsi blazen a nesazis sportku, to je to samy jako hazet penize do kanálu >:D
Peta:
To ja nejvic kalil nez by bylo 18, pak jsem uz temer nekalil :yes: ;-)
Martin911:
Vidím že si rozumíme ;-) :yes: Ale ja se do toho tak nehrnu, samozrejme nenamitam, kdyz je to potreba, nebo jsem o to pozadan.... jen to vareni mi nejde >:D :no:
Ypsík:
No tak videls sám, jak jsem s cestu užívalod prvních metrů >:-[] Styl jizdy se po sjezdu z dalnice opet vratil do prasarny >:D Jen jsem se malem nerozhrabal na jedne kizovatce v kopci :no: 8-s
PS: chválím te jak jsi pracovitý mladík >:D >:D :yes: Já mam regaly hotovy, jen je budu muset upravit na skladování pneu avyhazet z nich nepotrebny veci ;-) :yes: >:D -
ypsilon 30.12.09 13:53
zdravim panove a damy :-)
wiicko-ja uz taky moc kalwiit neumim >:D no hele dneska se mam dobre,rano jsme vymysleli a delali regal do garaze,bude drzet vsechny gumy a jeste bude mit tri velky police na veci..kostra uz je hotova,jen nam chybi jeste tak 7metru toho "elka" a naky to drivko :-) a jinak lehaco cuco,proste veget >:D jak si vcera dojel domu?trosku to klouzalo >:-[] -
David Silver 30.12.09 13:47
Burt: no nemyslím si >:D Mám sen vlastnit Lamborghini, najednou vyhraju 100 000 000 ve sportce, první co bude, tak si koupím Lamborghini. A přesto to byl můj sen
Mám sen vlastnit Lamborghini a svoji kariéru budu se snažit usměrňovat směrem abych byl tomu svému snu alespon co nejblíže ;-) -
David Silver 30.12.09 12:48
Čau Wii, k těm snům, nemyslím si, že sen je vždy nereálný, sen je i v automobilovém světě pro někoho nějaký vůz za jeden a půl mega ;-) A postupem času člověk se tak snaží až je možný že svého snu dosáhne :-) :yes:
Já se mám celkem good, jen se trochu nudím, upravoval jsme doposud fotky ale najednou jedna funkce nefunguje tak sem se nas.ral >:D No a v bedně je kuloví, takže nuda... Co ty? -
Wiii 30.12.09 12:43
« Wiii-E
Hola hola pánové a dámy ;-)
Silvestr 2009:
Tak koukam ze jste si tu zacali porovnavat delku pe... teda kolik toho nakalíte >:D Ja se dobrovolne priznavam, ze tak rok uz neumim kalit... Prislo to s prvnim lepsim vlastnim autem >:D Prestal jsem kalit a porad nekde drandil no a ted kdyz jsem se trochu vratil ke kleni, tak si dam tak 7 piv a jsem na srot >:D :no: Ale co je paráda..... Ušetřim jak sviňa pouze ty panáky se človek asi neodnaučí.. tech zvládám porad dost, vetsinou druhej den... "ha, kde jsou mý prachy??!" >:D >:D :no:
Garaž snů:
Sny jsou vzdycky nerealny, to by to nebyly sny ne? ;-)
Pračka, sušička a nový foťák:
Martine, doufam ze to bude super, ja sice na ty domaci prace moc nejse, ale kdyz clovek musi tak musi, prece nebudu zit v bordelu >:D
A jak se jinak dnes vsichni máte?