BMW 320si (Wii-Jay)
NoSwear 31.12.09 11:08
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Brý rááno teplometi tak jak se všici těšíte na večer? >:-[] Já ještě ani nevím, kam vlastně půjdu, moc lidí a každý chce abychom šli jinam >:D jinak k tomu fotáku si taky myslím, že cena/výkon si vybral dobře...ale my si ted s tatou na Vánoce udělali radost a koupili jsme si Nikon D90 >:-[] akorat jak už jednou tady někde psal Mojito...300 stranek manual nepotěší >:D -
Wiii 31.12.09 10:47
Bl@de:
Cau zabijáku! Jo po tom jsem taky koukal, ale za ty minimalne dalsi dva litry mi to nestoji, samozrejme ze je lepsi ten Lumix, ale pro mne je tohle akorat dstacujici ;-) Ja ten fotak budu mit vicemene jen tady pro vás MACZáky a na dovolený (na které by mi jinak stacil mobil) >:D >:D
Co se týče vosku: ja na auto doma radši nic nepatlám. Hlavně nemám garáž s odpadem, takže není kde mýt šampónem. No takže to dávám jednou za čas na ruční mytí (za 350,- komplet) a v mezičas to jen oplachnu vapkou a vyleštim.... ;-) :yes: Jinak ta fotka je dost presvetlena a kostickovana >:D Osobne jsem si zezacatku myslel ze mam jen 10MB na vsechny fotky, takze jsem jim zacal snizovat kvalitu na cca 60% a chytre si neulozil originaly >:D :no:
Ricardo:
Taky jsem se zameril hlavne na tu disciplinu kvalita/vykon a S2000HD ji vyhrál ;-) :yes: :yes: Plus splnoval muj druhy pozadavek... HD video ;-)
Jinak to ze je to 7.1. v pohode, znamena ze stihas? :-)
PS: Kdyz se mi fotak nebude zamlouvat Kysky mi rekl, ze si ho odemne koupi >:D >:-[]
Kysky:
To zní logicky :yes: :-) -
Ricardo 30.12.09 23:52
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Já mám S6500fd (starší model) a jsem spokojenej. Není to sice žádná sláva, ale tehdy to byl nejlepší poměr cena/kvalita a spoustu lidí zmate jeho design >:D
Ten tvůj má všechny hodnoty lepší, stojí míň než ten můj před dvouma rokama, tak snad bude ve všem lepší. Akorát já mám manuální ovládání zoomu a to po zkušenostech považuju za velký plus ve srovnání s běžným ovládáním el.motorkem.
Jinak 7.1. je naprosto v pohodě :yes: -
Bl@de 30.12.09 23:52
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Ahoj, Wii-jayku :-) no budu reagovat na to P.S - kritika na ten fotoaparát, řeknu ti to takhle, tu objednávku zruš a přidej do slova pár tisíc, a kup si tento Panasonic Lumix DMC-FZ28. >:-[] Podle mého názoru to je lepší volba ;-) no toť k fotoaparátu. Mě se líbí ta fotka pod názvem - v pozadí krásná klikatá silnička - pěkně ti to autíčko celé svítí :yes: no a tak mě napadlo jakou používáš kosmetiku na ten lak (jakej vosk)... -
Wiii 30.12.09 22:37
« FujiFilm FinePix S2000HD
Tak jsem si ho objednal a 5.1.2010 mi má přijet až domu... Takže tímto odkládám cestu do Brna na 7.1. a tím i menší srázek pro zájemce ;-) Napište pokud někdo má zájem na srazu (zatim mi rikal Thomasino, Ricardo a mozna Mojito) :-) Rad Vas tam v Brne taky poznam osobne ;-) :yes:
PS: kritika na fotak je taky vítána :yes:
PPS: Vampi, kdyz nejsou teplometi, tak řádíš s malym braskou?? :-O Teda styd se!! >:D >:D :no: