BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:18

« Re: FujiFilm FinePix S2000HD

No :yes: >:D >:D Nechtěl bych >:D Dneska už vyjde skoro líp ultrazoom :yes: Kvalita je srovnatelná :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  11:15

Nj, pak ještě objektiv >:D ..
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:12

Burt: Zrcadlovky jsou super no, ale 20táců za D90 bych asi nedával :-) Ale mít je zbytečný, tak proč ne :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  11:08

Brý rááno teplometi tak jak se všici těšíte na večer? >:-[] Já ještě ani nevím, kam vlastně půjdu, moc lidí a každý chce abychom šli jinam >:D jinak k tomu fotáku si taky myslím, že cena/výkon si vybral dobře...ale my si ted s tatou na Vánoce udělali radost a koupili jsme si Nikon D90 >:-[] akorat jak už jednou tady někde psal Mojito...300 stranek manual nepotěší >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:08

Wii: No, pokud dřív nekoupím i já něco ;-) >:D Ted' mě něco docela oslnilo... :yes: :-) A je o litr levnější jak S2000HD >:D Ale je trochu starší, ale to že má mín mpix než nástupce je si myslím výhoda než nevýhoda...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  10:47

Bl@de:
    Cau zabijáku! Jo po tom jsem taky koukal, ale za ty minimalne dalsi dva litry mi to nestoji, samozrejme ze je lepsi ten Lumix, ale pro mne je tohle akorat dstacujici ;-) Ja ten fotak budu mit vicemene jen tady pro vás MACZáky a na dovolený (na které by mi jinak stacil mobil) >:D >:D
    Co se týče vosku: ja na auto doma radši nic nepatlám. Hlavně nemám garáž s odpadem, takže není kde mýt šampónem. No takže to dávám jednou za čas na ruční mytí (za 350,- komplet) a v mezičas to jen oplachnu vapkou a vyleštim.... ;-) :yes: Jinak ta fotka je dost presvetlena a kostickovana >:D Osobne jsem si zezacatku myslel ze mam jen 10MB na vsechny fotky, takze jsem jim zacal snizovat kvalitu na cca 60% a chytre si neulozil originaly >:D :no:

Ricardo:
    Taky jsem se zameril hlavne na tu disciplinu kvalita/vykon a S2000HD ji vyhrál ;-) :yes: :yes: Plus splnoval muj druhy pozadavek... HD video ;-)
    Jinak to ze je to 7.1. v pohode, znamena ze stihas? :-)

PS: Kdyz se mi fotak nebude zamlouvat Kysky mi rekl, ze si ho odemne koupi >:D >:-[]

Kysky:
    To zní logicky :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  10:27

Ricardo: Nene, nástupce tvého modelu je S8100fd. S2000 HD je nástupce S1500 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ricardo

Ricardo 30.12.09  23:52

Já mám S6500fd (starší model) a jsem spokojenej. Není to sice žádná sláva, ale tehdy to byl nejlepší poměr cena/kvalita a spoustu lidí zmate jeho design >:D
    Ten tvůj má všechny hodnoty lepší, stojí míň než ten můj před dvouma rokama, tak snad bude ve všem lepší. Akorát já mám manuální ovládání zoomu a to po zkušenostech považuju za velký plus ve srovnání s běžným ovládáním el.motorkem.
    Jinak 7.1. je naprosto v pohodě :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bl-de

Bl@de 30.12.09  23:52

Ahoj, Wii-jayku :-) no budu reagovat na to P.S - kritika na ten fotoaparát, řeknu ti to takhle, tu objednávku zruš a přidej do slova pár tisíc, a kup si tento Panasonic Lumix DMC-FZ28. >:-[] Podle mého názoru to je lepší volba ;-) no toť k fotoaparátu. Mě se líbí ta fotka pod názvem - v pozadí krásná klikatá silnička - pěkně ti to autíčko celé svítí :yes: no a tak mě napadlo jakou používáš kosmetiku na ten lak (jakej vosk)...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  23:31

Děkuji za radu FRPE, necham si to projit hlavou ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto FRPE

FRPE 30.12.09  23:24

to víš, to je rozumný, já osobně bych tu cestu odložil až na jaro 2011 - to budeš mít i lepší horoskop a další pozitiva na svý straně ... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  22:37

« FujiFilm FinePix S2000HD

Tak jsem si ho objednal a 5.1.2010 mi má přijet až domu... Takže tímto odkládám cestu do Brna na 7.1. a tím i menší srázek pro zájemce ;-) Napište pokud někdo má zájem na srazu (zatim mi rikal Thomasino, Ricardo a mozna Mojito) :-) Rad Vas tam v Brne taky poznam osobne ;-) :yes:

PS: kritika na fotak je taky vítána :yes:

PPS: Vampi, kdyz nejsou teplometi, tak řádíš s malym braskou?? :-O Teda styd se!! >:D >:D :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.12.09  21:08

« Re: Wiii-E

Wii: Mosty u Jablůnkova (www.skimosty.cz) Nic lepšího v okolí nejezdí takže aspon takhle...Ja nestal, ja si radši sednul k bufáči a nechal je se vyřádit a pak řádil na menším vleku s bráškou. Teplometů nedostatek :-(
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 30.12.09  19:58

ok
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 30.12.09  19:58

Hezký večer teplometi

Multipla Lover: To máš good, lyžovačka je good :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  19:56

Brý den :-) Honzo, muzu na tebe mit jednu prosbu >:D Pridej si me na ICQ prosim ;-) >:D 306255148
  • « 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 30.12.09  19:54

Bry den ve spolek!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  19:48

A to se vylati, jet na hory a pak stat cely den v řade na lanovku, ktera ani nejede... >:D >:D Ty ses tam urcite lísal na jiný teplomety i neteplomentsky muze a se.xulane je obtezoval >:D >:D >:-[] Kde jsi byl? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 30.12.09  19:28

nenamlel >:D Neměl jsem ani moc šanci pač jim pak spadlo lano >:D lidi jak teplometu tady a jelikož tento rok nejsou pernamentky s přednosti v jízdě tak jsem se nestihl ani zničit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 30.12.09  19:24

Cau tuzere >:-[] Tak jak se vedlo, namlel sis tlamu na tech lyzich? >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…