BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 31.12.09 11:51
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Vampi:
žádná diesel power (si dek pryc obrazek motoruz M5, ten je na benzín) :no: :no: >:-[] Jinak s tvým příspěvkem souhlasím
Richie:
už tam volám a počasí bude!! >:D Co se týče zrcadlovky... Asi bych ji nevyužil... samozřejmně by se dala nejaká použitá sehnat tak za 7 tisic, ale to mne nelaka ;-) -
Ricardo 31.12.09 11:48
Kysky, no máš pravdu, já jsem to spíš plácnul jen tak na prázdno. Každopádně je to novější typ z řady FinePix S a ten můj S6500fd překonává podle tabulek ve všem. Teď jsem se díval na oficiální stránky a nejvíc mě zaujal S100, ale ten stojí už dvojnásobek toho, co ten Wii-Jayův, a nemá HD video.
Ale já to stejně vydržím s tím, co mám teď a časem pořídím zrcadlovku, protože ty vlastnosti zrcadlovky, které jsem si myslel, že nebudu potřebovat, mně postupně začínají chybět >:D
Wii-Jay, jo 7. ledna můžu, tak koukej přijet a zařiď slušný počasí ;-) >:D :yes: -
Wiii 31.12.09 11:47
330i jede skvele!! To samé 330d... X3 mne zas tak nezaujala a X6 bude jezdit podobne jako X5 na 20 kolech a to auto mne celkem prekvapilo svou ovladatelnosti a stabilitou v zatackach (na svou velikost) ;-) :yes: Jinak BMW vs. Audi (M5 vs. RS6) jsme tu už resili s White Labelem >:D >:D
PS: dobra zmena v udajich >:-[] :yes: -
Vampix(Diesel Power) 31.12.09 11:45
Kupovat foťak bez stabilizace je jako kupovat auto bez ESP. Když se to naučíš je to paráda ale při běžném používání zamrzí. Půl minutovou závěrku bez stativu neudělaš nijak no >:D Ale pochybuju že bys dělal většinu takových fotek.
Jinak nikdy nebudou fotky takove z UZ jako ze Zrcadlovky pokud se ji ovšem naučiš ovládat. Kdybys vzal dobrý ultrazoom na autom a zrcadlo na automat tak to vyjde vždycky na stejno. Automatický režim u zrcadlovek označuji za nouzový režim pro rychle vyfocení nebo když chci aby někdo vyfotil mně při něčem a mám jenom svoji 400D. Jinak bych to klidně zrušil ale to je zase o tom že výrobci chtěji prodávat více a tak to chtějí rozšířit mezi běžné smrtelníky.
Btw BMW Rules (diesel power >:-[] ) -
NoSwear 31.12.09 11:42
Já to neměním...ja se na BMW přeorientoval až po nedávných zkušenostech především s 330i, X3 a 330d a ted se těším až si kámošuv otec konečně koupí X6 a budou zkušenosti i s ní...ono..vzhledově bych se mezi S5 a 335i rozhodoval těžko hele >:D ...ale BMW má pro mě takové víc osobitější styl řízení, pro mě "sportovnější" interier a tak ;-) no M3 srovnavat nebudem >:D jiná liga ;-) -
Wiii 31.12.09 11:38
Brut:
No ale jak koukám, tak tvuj dream car je Audi :no: >:-[] Jinak se teda snaž, dame pak sraz >:D
Kysky:
na takovou zaverku te nezachrani ani dest stabilizaci >:D jen ten stativ >:D :yes: Jinak ja bych Olympus nechtel... se.re me tema svyma xD kartama 8-s -
David Silver 31.12.09 11:38
Wii: Je to Olympus Sp-510uz, ale nemá stabilizaci... Ale z tu cenu myslím že by mi to vůbec nevadilo... Ikdyž zase když bych ho koupil, neměl bych peníze na stativ a to by mě mohlo zase mrzet že nemá stabilizaci, dpč ;-\ Ale ona stabilizace asi mco neudělá když nastaviš půl minutovou uzávěrku co... >:D -
NoSwear 31.12.09 11:34
Jj pochválím a sem rád, že si ji koupil ;-) On je celkově na Subaru :yes: Jako neříkám, že jízda není špatná >:D Krásně sedí, neuvěřitelný zátah a na moderní auta si to furt drží tu svou "hrubost" i když oproti minulé generaci už ne takovou...Já sem ho zkoušel ukecávat do 335i coupe, ale marně, to není tátova skupina >:D ...říkal, že se hold musím hezky snažit a vzdělávat a pak si něco od BMW pořídit sám noo >:D -
Wiii 31.12.09 11:30
Brute, tay mam slabost pro BMW >:D Subaristka mi rikala: "Zkus se projet s Imprezou a uz nikdy nebudes chtit nic jinyho" a ja ji na to klasicky odpovede: " No uz nikdy nebudu chtit nic jinyho nez BMW" >:D >:D >:D Ale tatkovi to urcite pochval :yes: :yes: -
NoSwear 31.12.09 11:28
No taky jsem na "vesnici" takže spíše taky seženu slečnu >:D Jinak ano, je to tátuv splněný sen ;-) Ta fotka je z driftování po poli...ale jen takovýho lehkýho, kdy se s tím táta učil, je to už z minulé zimy asi měsíc po tom, co konečně přišla >:D ....ale děkuji jistě i za něj za pochvalu ;-) Ale upřímně se mi víc líbí tvá kára >:D ja mám slabost pro BMW no ;-) -
Wiii 31.12.09 11:20
Kysky:
A co te zaujalo? jako uplne predchudce? :-)
Brut:
Brý ráno teplomete >:D Nikon D90 je uz trochu jina liga >:D Ale fotky budou super ;-) :yes: Jinak co se tyce vecera? Jdu do nasi hospůdky s kamarádama a kamarádkami a pořádně si vožereme tlamy >:-[] >:D
Jako otevres penezenku a vysypes drobny? >:D >:D