BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
David Silver 31.12.09 12:01
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Wii: někteří dementi to tak píšou >:D Já to taky nechápal, ale zdálo se mi blbý vyjádřit kombíka u M5 značením E61 a u RS6 napsat Combi... ;-) >:D
Mám kuličkovou odstřelovačku, ale má ulomenou pažbu - jsme hráli válku a nějak jsem běžel bokem, střílel a najednou jsem spadl ze stráně >:D >:D >:D >:D -
NoSwear 31.12.09 11:59
Tak to se rád zůčastním ;-) ...Jinak chci zkusit ten těžší gympl(VŠE) to víš, na jednom sem, těžkej mi nepřijde, tak by VŠE měla být ideální >:D No a jinak si dam Masaryčku v Brně(Ekonomická nebo Informační fakulta...)
PeT-a: Tobě taky hodně štěstí do roku 2010 jinak jestli chceš mužeme řešit notebooky >:D já ted zrovná na jeden do března :-| ;-\ čekám >:D -
Wiii 31.12.09 11:56
Brut:
Prozradim vám tu malé tajemství, chystáme ještě s jedním uživatelem opradu velký sraz napůl cesty mezi Prahou a Brnem ;-) Nekdy květen červen.
330d je skvely dalnicni auto, ale ta kila v prostoru motoru se nezaprou ;-\ A jakou skolu mas v planu? :-) -
David Silver 31.12.09 11:55
Ricardo: S100 je už zrcadlovka ne? Nebo je to ten mega drahej superzoom?
Já asi před půl rokem když sem se díval na fujifilmy, tak sem dlouho měl favorita S8100fd ale pak nějak mi přišlo hodně dobrý HD takže S2000HD vedl. Navíc i fotky vypadají líp :yes: -
NoSwear 31.12.09 11:52
na 330d se mi nejvíce líbí ta pružnost, zvuk je na naftu fakt výbornej! ;-) a prostě výkon tu je kdykoli potřebuješ...navíc v ní byla krásná červená kůže, auto bílé....to je fakt užasná kombinace ;-) ...jinak Wii tendle rok planuju navštívit nějaký větší sraz MACZ takže se asi nebude muset čekat, než začnu být dostatečně výdělečný abych si pořídil náke BMW >:D ...ted je duležitý odmaturovat...no...spíš se dostat na rozumnou VŠ >:D