BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:09

« Re: FujiFilm FinePix S2000HD

Wii: >:D >:D >:D >:D J8 myslím že zítra kromě mě by na ten úklid neměl sílu totálně nikdo >:D ;-) měj se good, uží si uklízení >:D čau
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  12:09

Tak s tim uklízením Good Luck! já to nechám asi až na příští Vánoce hele >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  12:07

No nic pánové, musím jít udělat novoroční úklid, protože zítra na to sílu mít nebudud >:D >:D Rád jsem pokecal a mějte se ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:05

Burt: >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:05

Wii: Jj Touring >:D Jono, tyjo, vidíš, to mi nedošlo že u Audi je to Avant! >:D Jsem si furt říkal jestli nemají taky spešl označení >:D Hold, mi to nepálí
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  12:05

RS6C jako convertible víš >:D Kysky edition to je..je to kombi ale přitom cabriolet >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  12:03

Kysky:
    Takze to melo byt M5T (jako Touring) a RS6C (jako Avant?) >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:03

« Re: Silvestr

:yes: :yes: :yes: taky se připojuji [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:02

PeT-a: Čáu teplomete :-) Náhodou to není špatné téma ;-) >:D Šťastný nový rock i tobě :yes: :yes:
    Dnes nejhorší den v roce :yes: 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  12:01

Wii: někteří dementi to tak píšou >:D Já to taky nechápal, ale zdálo se mi blbý vyjádřit kombíka u M5 značením E61 a u RS6 napsat Combi... ;-) >:D
    Mám kuličkovou odstřelovačku, ale má ulomenou pažbu - jsme hráli válku a nějak jsem běžel bokem, střílel a najednou jsem spadl ze stráně >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  12:00

Cau Peto ;-)
    Probíráme tu všechno možný, jen ten nadpis zůstal >:D

Tobě taky šťastný nový rok :-) :yes: :yes: A samozřejmě i všem ostatním na MACZ ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  11:59

Tak to se rád zůčastním ;-) ...Jinak chci zkusit ten těžší gympl(VŠE) to víš, na jednom sem, těžkej mi nepřijde, tak by VŠE měla být ideální >:D No a jinak si dam Masaryčku v Brně(Ekonomická nebo Informační fakulta...)
    PeT-a: Tobě taky hodně štěstí do roku 2010 jinak jestli chceš mužeme řešit notebooky >:D já ted zrovná na jeden do března :-| ;-\ čekám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:59

Wii: Na půli cesty? hmm, to zní zajímavě :-) :yes: My jsme pořádali sraz na Shellce v Humpolci, ale v červenci 09 to nějak nevyšlo a pro malý zájem se to přesunulo k Dadánkovi do pizzerie :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  11:58

Kysky:
    co znamená to T za M5 a C za RS6??? 8-s
    Jinak myslíš vodní pistolky, luky, praky atp.? >:D >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 31.12.09  11:57

« Silvestr

Zdravím Teplomety >:D >:D

Přestaňte už probírat ty foťáky, kdo to má sledovat..... >:D

Happy new year 2010 :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  11:56

Brut:
    Prozradim vám tu malé tajemství, chystáme ještě s jedním uživatelem opradu velký sraz napůl cesty mezi Prahou a Brnem ;-) Nekdy květen červen.

330d je skvely dalnicni auto, ale ta kila v prostoru motoru se nezaprou ;-\ A jakou skolu mas v planu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:56

Wii: Nene, otevřu trezor a vysypu střelné zbraně >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:55

Ricardo: S100 je už zrcadlovka ne? Nebo je to ten mega drahej superzoom?
    Já asi před půl rokem když sem se díval na fujifilmy, tak sem dlouho měl favorita S8100fd ale pak nějak mi přišlo hodně dobrý HD takže S2000HD vedl. Navíc i fotky vypadají líp :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  11:52

Wii: já kdybych se rozhodoval mezi M5T a RS6C tak bych se sakra dlouho rozhodoval :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  11:52

na 330d se mi nejvíce líbí ta pružnost, zvuk je na naftu fakt výbornej! ;-) a prostě výkon tu je kdykoli potřebuješ...navíc v ní byla krásná červená kůže, auto bílé....to je fakt užasná kombinace ;-) ...jinak Wii tendle rok planuju navštívit nějaký větší sraz MACZ takže se asi nebude muset čekat, než začnu být dostatečně výdělečný abych si pořídil náke BMW >:D ...ted je duležitý odmaturovat...no...spíš se dostat na rozumnou VŠ >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…