BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  14:33

« Re: FujiFilm FinePix S2000HD

Vampixi ja sem se upsal >:D WRC proboha >:D to sem tomu zase jednou dal....sem zapoměl, že tu je samej teplomet a jak viděj WC >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 31.12.09  14:32

WC auto? >:D to chci vidět >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:32

Vampi:
    Ctu to az ted cos to poslal >:D Celkem zajmave... to by mohly udelat nejakou edici oficialnich uprav na 320si na rozlouceni >:D >:D :yes:

Kysky:
    Ano nekteri se v tom uz rejpali, ale jak rikam, prijedte a ja vas svezu... nejsem zadnej sebevrah!!!!! pokud tu cestu neznate, tak nesudte
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  14:31

Právě je to moc no, rallye opravdu jezdit nikdo nebude ;-) tady šlo spíš o estetiku a že táta WC auto miluje, tak sme mu s mamkou chtěli udělat radost ;-) bohužel todle bylo moc, za tu cenu bude část těch výfuků a to poznat bude narozdíl od křídla ;-) :yes:
    Jinak Wii ta jizda po okreskách se mi líbí, taky se jdu takle občas project, když to člověk zná tak to není problem ;-) ,ale když potkáš Z na autě, je to Zlé >:D proto tam to Z maj..prd začatečník ale Zlé! 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:27

Wii: Aha, tak tojo. Na videu to vypadá trochu jinak.. Ale ikdyž to znáš, nikdy nevíš jakej blb může vyjet ;-) No, sem si říkal když jsem viděl video poprvý, to je dement, půl metru od kraje... asi o eSIčku neví
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 31.12.09  14:26

« Bmw 1.6

četli jste? na Famousbmw?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:25

Kysky:
    Potkal jsem dve auta... Ono se tam člověk vejde, ale ten s tin Fusionem neuhybal a neuhybal.. byl to cepičkář se symbolem Z >:D >:D :no: Jinak nejel bych tam tak abych se ohrozoval.. znam to tam dobre, takze spoustu zatacek je hodne probrzdenych... ;-\

Brut:
    No to mi prijde jako nesmysl... 45 tisic ;-\ v realnem provozu to skoro nepoznas a typuju ze rally jezdit nebudete >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:24

Burt: Ahá >:D >:D Z toho chcete udělat závodák jo? Dal bych keramický brzdy :yes: ;-) To bude asi slušnej dravec p otý úpravě :yes: >:-[] Ajo, jsem si nějak nevzpomněl že máte taky 1,2i >:D respektive jsem si na clio ani nevzpomněl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:21

Wii: Co je na tej profilovce animovaného? :-O >:D
    To věřím no, spíš než o přilnavost bych se bál auta který by mohlo proti vyjet... Nevím jestli si to ted' s nějakým videem nepletu, ale jak jsi dojel toho stříbrnýho Fusiona, nevypadalo to že by ses tam mohl vejít... Jsi trochu sjel ze silnice ty malinký otřesy a rány to bylo ono žeo?
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  14:17

Wii přidal sem si tě ;-) ...jinak tak tu nabídku vemu a někdy až se budu nudit tak se stavím >:D >:D jinak ano, to křídlo je karbonové ovšem zatim sem dostal pouze 1 nabídku....45 000 a to mi přijde docela dost >:D
    Kysky: Tak o malém výkonu...to stačí abych si sedl do zázračného Clia 1.2 máš vidět, jak to nemuže když jedem v 5 do školy(ale ja sem závodník, takže takovou Octavii 1.9Tdi z kopce dám >:-[] )jinak výkon...jde o to, že člověk chce pořád víc a my halvně chceme vyměnit celý výfukový systém...na Novej rok vám nasdilim video, když máte slicky na okruhu, tak to má zvuk jak formule, my chceme více hrubej ;-) no a když se to už bude měnit, tak se zvedne i výkon, vymění brzdy, tlumiče o tom se hádáme já říkám jo, táta ne >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:13

Kysky:
    Ale jen jeden ma animovanou profilovku >:-[]
    Jinak to v lese bylo mokrý, ale bylo tak 10 nad nulou, takze námraza nehrozila >:D Ale samozrejmne prilnavost není na zimákách v takové teplote idealni :-( Ale pokud chces, tak se na jare domluvime a bude, nebo se potkame na tom srazu ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:09

Wii: Mylsím že Burt bude mít jednoduší když tě najde u mě v přátelích ;-) >:D Já znám Vojty dva, a obá jsou v MACZ skupině :yes: >:D

Joajó, X5 :yes: >:D Říkám kvůli nějaký ženský :yes: >:D ;-)

Já nepochybuju, ale svést bych se taky nechal :yes: >:D No, koukal jsem že kolikrát jedeš dost rychle (to vypadalo) na to že do zatáčky nešlo vidět a ještě šlo vidět jak se tam silnice leskne...
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:06

Vampi: V takovýhle článcích je neskutečný množství chyb ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 31.12.09  14:04

Sorry, jsem se seknul nad komentarema pod clankem o mem autu >:D >:D Obvzlast nejakej chytrak jmenem Tonda >:D :no:

Brut:
    Tak si mne nahod.. Jmeno Vojta (ve skupine moje.auto.cz) a animovaná profilovka ;-) Jinak to křídlo WRC je karbonový ne? ;-)

Vampi:
    Tenhle clanek jsem moc necetl, spis znam ten co je na famousbmw.cz, takze nevim co tam je psano ;-) Jinak to s podvozkem jsi četl u mně a je to tak :yes:

Kysky:
    uz ani nevim proc jsme si to FB tehy dali >:D Jo ta X5 >:D

PS: pokud nekdo pochybuje a chce svezt v SI, tak at na jare (az budu mit letnaky a nebudou namrazy) přijede do Jevan a rad ho svezu >:-[] >:-[]

PPS: To video je tocene uz na zimakach a ne na zrova prehledne silnici ;-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  14:04

Burt: >:D Si děláš prču že vám ten výkon nestačí >:D Vyměním to za Kangoo! :yes: :yes: Tam teprv uvidíte, co znamená slovo nedostatek výkonu >:D :yes: >:-[] >:D
    WRC křídlo na tuhle Imprézku sem i mco nelíbí, na minulý bylo hezčí :yes:
    PS: doufám že ho tam nebudeš chtít lepit Patefixem jako to dlěají ti zkušení tuneři
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 31.12.09  14:04

Wii: ten článek co jsi mi poslal bud lže nebo lhal někdo o sičku

cituji: "Převodovka i podvozek se sice nijak neliší od 320i se sportovním M-paketem, ale nižší těžiště a těch pár kilo dolů je naprosto změnilo"

narážím na to že to má normální M-paket podvozek a v některé z recenzí tady na ma.cz (myslím) jsem četl že vzadu je to převzato z 330i
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 31.12.09  13:58

Jako BMW Performance ma některy doplnky fakt vydařený no ;-) Jinak tuning taky moc nemusím, ale pokud seženu WRC křídlo na STI za rozumnou cenu, tak ho vemu, přeci jen, polepeny to už je, tak i to křídlo >:D a na podzim přijde i zvýšení výkonu snad ;-) ,ale zatím bohužel ne, protože by nám to vzalo zaruku :-(
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  13:57

Burt: Jsi málo aktivní teplomet ;-) >:D Já nevím už, já jsem Wiiho FB dostal kvůli nějaký fotce, už nevím čeho, asi nějaký baby :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  13:56

Burt: Aha >:D >:D Tak to bych nechtěl >:D Ale na videu mu to dobře jed...šlape :yes: >:D

Wii: No vypadá to, že máš dvojnásobek :yes: >:D >:D >:D Ééé, teda polovinu jsem chtěl říct >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 31.12.09  13:52

Wii: abych řekl pravdu většinou se mi nelíběj ani homologovaný spojlery. Teda je pár vyjímek.... Ale origo nebo nějaký speciální edice (třeba Performance) jsou mnohem hezčí než nějaký kšunty v tuning shopu a navíc jsou funkční :yes: Jinak by to automobilka asi nedělala
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…