BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 31.12.09 14:32
« Re: FujiFilm FinePix S2000HD
Vampi:
Ctu to az ted cos to poslal >:D Celkem zajmave... to by mohly udelat nejakou edici oficialnich uprav na 320si na rozlouceni >:D >:D :yes:
Kysky:
Ano nekteri se v tom uz rejpali, ale jak rikam, prijedte a ja vas svezu... nejsem zadnej sebevrah!!!!! pokud tu cestu neznate, tak nesudte -
NoSwear 31.12.09 14:31
Právě je to moc no, rallye opravdu jezdit nikdo nebude ;-) tady šlo spíš o estetiku a že táta WC auto miluje, tak sme mu s mamkou chtěli udělat radost ;-) bohužel todle bylo moc, za tu cenu bude část těch výfuků a to poznat bude narozdíl od křídla ;-) :yes:
Jinak Wii ta jizda po okreskách se mi líbí, taky se jdu takle občas project, když to člověk zná tak to není problem ;-) ,ale když potkáš Z na autě, je to Zlé >:D proto tam to Z maj..prd začatečník ale Zlé! 8-s -
Wiii 31.12.09 14:25
Kysky:
Potkal jsem dve auta... Ono se tam člověk vejde, ale ten s tin Fusionem neuhybal a neuhybal.. byl to cepičkář se symbolem Z >:D >:D :no: Jinak nejel bych tam tak abych se ohrozoval.. znam to tam dobre, takze spoustu zatacek je hodne probrzdenych... ;-\
Brut:
No to mi prijde jako nesmysl... 45 tisic ;-\ v realnem provozu to skoro nepoznas a typuju ze rally jezdit nebudete >:D -
David Silver 31.12.09 14:24
Burt: Ahá >:D >:D Z toho chcete udělat závodák jo? Dal bych keramický brzdy :yes: ;-) To bude asi slušnej dravec p otý úpravě :yes: >:-[] Ajo, jsem si nějak nevzpomněl že máte taky 1,2i >:D respektive jsem si na clio ani nevzpomněl >:D -
David Silver 31.12.09 14:21
Wii: Co je na tej profilovce animovaného? :-O >:D
To věřím no, spíš než o přilnavost bych se bál auta který by mohlo proti vyjet... Nevím jestli si to ted' s nějakým videem nepletu, ale jak jsi dojel toho stříbrnýho Fusiona, nevypadalo to že by ses tam mohl vejít... Jsi trochu sjel ze silnice ty malinký otřesy a rány to bylo ono žeo? -
NoSwear 31.12.09 14:17
Wii přidal sem si tě ;-) ...jinak tak tu nabídku vemu a někdy až se budu nudit tak se stavím >:D >:D jinak ano, to křídlo je karbonové ovšem zatim sem dostal pouze 1 nabídku....45 000 a to mi přijde docela dost >:D
Kysky: Tak o malém výkonu...to stačí abych si sedl do zázračného Clia 1.2 máš vidět, jak to nemuže když jedem v 5 do školy(ale ja sem závodník, takže takovou Octavii 1.9Tdi z kopce dám >:-[] )jinak výkon...jde o to, že člověk chce pořád víc a my halvně chceme vyměnit celý výfukový systém...na Novej rok vám nasdilim video, když máte slicky na okruhu, tak to má zvuk jak formule, my chceme více hrubej ;-) no a když se to už bude měnit, tak se zvedne i výkon, vymění brzdy, tlumiče o tom se hádáme já říkám jo, táta ne >:D -
Wiii 31.12.09 14:13
Kysky:
Ale jen jeden ma animovanou profilovku >:-[]
Jinak to v lese bylo mokrý, ale bylo tak 10 nad nulou, takze námraza nehrozila >:D Ale samozrejmne prilnavost není na zimákách v takové teplote idealni :-( Ale pokud chces, tak se na jare domluvime a bude, nebo se potkame na tom srazu ;-) :yes: -
David Silver 31.12.09 14:09
Wii: Mylsím že Burt bude mít jednoduší když tě najde u mě v přátelích ;-) >:D Já znám Vojty dva, a obá jsou v MACZ skupině :yes: >:D
Joajó, X5 :yes: >:D Říkám kvůli nějaký ženský :yes: >:D ;-)
Já nepochybuju, ale svést bych se taky nechal :yes: >:D No, koukal jsem že kolikrát jedeš dost rychle (to vypadalo) na to že do zatáčky nešlo vidět a ještě šlo vidět jak se tam silnice leskne... -
Wiii 31.12.09 14:04
Sorry, jsem se seknul nad komentarema pod clankem o mem autu >:D >:D Obvzlast nejakej chytrak jmenem Tonda >:D :no:
Brut:
Tak si mne nahod.. Jmeno Vojta (ve skupine moje.auto.cz) a animovaná profilovka ;-) Jinak to křídlo WRC je karbonový ne? ;-)
Vampi:
Tenhle clanek jsem moc necetl, spis znam ten co je na famousbmw.cz, takze nevim co tam je psano ;-) Jinak to s podvozkem jsi četl u mně a je to tak :yes:
Kysky:
uz ani nevim proc jsme si to FB tehy dali >:D Jo ta X5 >:D
PS: pokud nekdo pochybuje a chce svezt v SI, tak at na jare (az budu mit letnaky a nebudou namrazy) přijede do Jevan a rad ho svezu >:-[] >:-[]
PPS: To video je tocene uz na zimakach a ne na zrova prehledne silnici ;-) ;-) -
David Silver 31.12.09 14:04
Burt: >:D Si děláš prču že vám ten výkon nestačí >:D Vyměním to za Kangoo! :yes: :yes: Tam teprv uvidíte, co znamená slovo nedostatek výkonu >:D :yes: >:-[] >:D
WRC křídlo na tuhle Imprézku sem i mco nelíbí, na minulý bylo hezčí :yes:
PS: doufám že ho tam nebudeš chtít lepit Patefixem jako to dlěají ti zkušení tuneři -
Vampix(Diesel Power) 31.12.09 14:04
Wii: ten článek co jsi mi poslal bud lže nebo lhal někdo o sičku
cituji: "Převodovka i podvozek se sice nijak neliší od 320i se sportovním M-paketem, ale nižší těžiště a těch pár kilo dolů je naprosto změnilo"
narážím na to že to má normální M-paket podvozek a v některé z recenzí tady na ma.cz (myslím) jsem četl že vzadu je to převzato z 330i -
NoSwear 31.12.09 13:58
Jako BMW Performance ma některy doplnky fakt vydařený no ;-) Jinak tuning taky moc nemusím, ale pokud seženu WRC křídlo na STI za rozumnou cenu, tak ho vemu, přeci jen, polepeny to už je, tak i to křídlo >:D a na podzim přijde i zvýšení výkonu snad ;-) ,ale zatím bohužel ne, protože by nám to vzalo zaruku :-( -
David Silver 31.12.09 13:52
Wii: abych řekl pravdu většinou se mi nelíběj ani homologovaný spojlery. Teda je pár vyjímek.... Ale origo nebo nějaký speciální edice (třeba Performance) jsou mnohem hezčí než nějaký kšunty v tuning shopu a navíc jsou funkční :yes: Jinak by to automobilka asi nedělala