BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 14.06.11 08:42
« Všem gaylordům
se na vědomost dává, že král vaMPIx bude v Pátek v Praze a kdyby někdo toužil poznat jeho zad... osobnost, můžeme se někde pěkně srazi.... sejít. Je možné nechat okoštovat i kašpárky z přilehlých vesniček a měst po cestě z Prahy do Ostravy ;-) >:D -
Wiii 25.05.11 12:41
« Re: Voucher v hodnotě 5000,-
Pouštníku, klidně mi za ten Voucher můžeš něco dát >:D >:D Třeba pusu >:D >:D >:-[]
Ronaulte, na to nemám Voucher - ale když budeš v kufru vozit lavičku a tu vždycky dáš vedle auta - Voala, le probleme est résolu >:D >:D >:D Joo, v dnešní době se dá na internetu mluvit všemi jazyky >:D >:D -
Ronault. 25.05.11 00:31
« Re: Voucher v hodnotě 5000,-
No popravdě Poustníku tohle neznám, ani ten pořad... Teda furt píšou v "tisku", že tam se vyskytl z toho pořadu, ale mě to nic neříká. To bude asi stejné, jaká ja a facebook >:D
Nicméně asi to byl osměšné, ale pan řežisér by si měl nafackovat, protože místo abych viděl brakedance, tak jsem viděl v 50% záběrů smějící se Bílou, 10% záběry do zákulisí, 10% z hlediště a ve zbylých 30% záběru na podiu jsem se z toho neustálého přehazování kamer snažil rozeznat, co tam vlastně dělají.
Takže vvtipné to z toho mála, co jsem rozlušit, to asi bylo, ale pan režisér je asi slušný tragéd. 8-s -