BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  21:23

« Re: Rada

Jooo tak ten byl dobrej !! :yes: A teď ten o židech, jo?? ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.02.11  21:18

to sice ano ale i tak je zabavnejsi nez GTI ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  21:14

Ale ta je taky na naftu!! :no: :-O :-(

M3 je M3... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.02.11  20:57

jestli BMW 3er na kazdej den tak Alpinu D3 biturbo! jede lip nez 330i a se spotrebou lepsi nez 320d ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.02.11  20:55

« Re: Zahájení sezóny - Autodrom Most

uz se tesim >:-[] jen jeste nevim cim pojedu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  20:24

Ten limit 300 éček je na osobu? A na osobu v jednom obchodě, nebo jak se to hlídá a řeší? Nepředpokládám, že by tam u výjezdu z Livigna stáli celníci a prohlíželi kufry >:-[] >:-[] >:-[]

To je dobře, že s M3 dojedeš do Brna, rádi se na ni podíváme ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  20:22

Ono je to u nás momentálně skoro jedno, je prázdná >:-[] >:D
    Navíc kasu držíme dohromady :-! No teda spíše každý svoji :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.11  19:18

Th
    Nedělej vlny, však ma tu dobře víme, kdo u vás doma "drží kasu"... :-O :*)
    >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.11  19:04

Thomasino:
    No to by asi šlo, taky jsem nad tim přemýšlel, ale nevim jak by se na to tvářila finanční policie a jak by se na to tvářili v krámu >:D Aspon jsem si koupil ty hodinky... to uz by nám to pak stejnak vyslo tak tak >:D >:D

19.3. už nebude po sněhu památka ;-) Už se hrozně těšim, ale do brna M3 taky přijedu provětrat... most beru jako trénink na technické čísti Ringu, Brno jako trénink na rychlé části Ringu, ale těch moc neni >:D >:D Musim nejdřiv dostat M3 pořádně do ruky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  17:04

« Re: Zahájení sezóny - Autodrom Most

Tak brzo??!!! A budeš mít vpředu radlici?? :-) >:D
    To jsem zvědavý jaký bude počasí... Ještě že v Brně je to až 2.dubna ;-)
    Budu přezouvat až v týdnu před tím, v půlce března si domluvím servis na výměnu oleje, brzdovky, hadic atd...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  17:02

WII - a to ti nemohli prodat jen jednu lyži a druhou by koupila zase přítulka?? >:D
    Ty nejsi vůbec vynalézavý...

300 éček stačí, nám jde hlavně o benzín, na tom ušetříme za to ježdění asi tak 2500-3000 Kč ;-) Možná si přítulka bude chtít koupit nějakou kabelku nebo hadřík a to je dobrý limit. Více bych jí stejně nepovolil >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.11  16:55

« Zahájení sezóny - Autodrom Most

Tak jak jsem zjistil od Zonixxe a následně z Focus fóra - klasické jarní uvítání okruhové sezóny na Mosteckém okruhu bude 19.3.2011 (sobota).

Plánujete někdo účast? ;-) Myslím že mohu s jistotou říct, že se zúčastním já, Ypsi, OS, rarsch atd., ale nemám to od nich potvrzené... Ale jsem si tím jistý >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.11  15:29

« Re: Tak už jsem se rozhodl

Steven:
    Ti to řikám od začátku, kup to E500.. Když koupiš E350 a pak někde potkáš E500, tak budeš litovat žes to nevzal!!! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.02.11  15:27

Thom:
    Hele dnes poslední den a pořádně na držku jsem si nedal celý týden >:D >:D párkrát mi ulítla vnitřní lyže, podseknul jsem si tu vnější a sklouznul jsem se bokem po sjezdovce, ale nic vážnějšího... Měl jsem sice hodněkrát na mále, ale pokaždé jsem to nějak ustál aspoň na jedné lyži >:D :-!

Jinak napiš lidem co jedou v lete na to Stelvio a okolí, že nákupy v Livignu jsou limitované 300 euro na osobu, pak musíš danit! ;-) Chtěl jsem si koupit nové lyže a nebylo mi přáno... Ty které se mi líbily měli zlevněné a ještě bez daně - původní cena byla 860 éček a po slevě 465 včetně vázání... no měl jsem na ně velký zálusk... ale s daní už to taková pecka neni >:D tak jsem si koupil aspon nové hodinky, ty jsou tam opravdu levné ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.02.11  13:45

Nebo někdo z tropů!.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 17.02.11  11:49

Nebo ten, kdo s takovým autem nejezdí v zimě, a tak je mu u zadnice, jestli to umí topit za 9 nebo 13 minut
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 17.02.11  11:03

Třeba nějaký otužilec, ne??? >:D Anebo ekolog, neboť je jasné, že takové auto vyrábí nejvíc odpadního tepla z motoru, tudíž je nešetrný a neúčinný...... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 17.02.11  10:47

« Tak už jsem se rozhodl

Tak a je to jasný, po přečtení následujícího článku [odkaz] mám jasno! Chci E500 kupé, kdo by nechtěl auto s druhou nejlepší výhřevností :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.02.11  22:15

Jo, jo, něco takového... Ale WII by u toho stihl jistě ještě i fotit >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 15.02.11  21:58

Myslíš něco takového? [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…