BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
Wiii 18.02.11 19:04
« Re: Rada
Thomasino:
No to by asi šlo, taky jsem nad tim přemýšlel, ale nevim jak by se na to tvářila finanční policie a jak by se na to tvářili v krámu >:D Aspon jsem si koupil ty hodinky... to uz by nám to pak stejnak vyslo tak tak >:D >:D
19.3. už nebude po sněhu památka ;-) Už se hrozně těšim, ale do brna M3 taky přijedu provětrat... most beru jako trénink na technické čísti Ringu, Brno jako trénink na rychlé části Ringu, ale těch moc neni >:D >:D Musim nejdřiv dostat M3 pořádně do ruky ;-) -
-
Thomasino 18.02.11 17:02
WII - a to ti nemohli prodat jen jednu lyži a druhou by koupila zase přítulka?? >:D
Ty nejsi vůbec vynalézavý...
300 éček stačí, nám jde hlavně o benzín, na tom ušetříme za to ježdění asi tak 2500-3000 Kč ;-) Možná si přítulka bude chtít koupit nějakou kabelku nebo hadřík a to je dobrý limit. Více bych jí stejně nepovolil >:-[] >:-[] -
Wiii 18.02.11 16:55
« Zahájení sezóny - Autodrom Most
Tak jak jsem zjistil od Zonixxe a následně z Focus fóra - klasické jarní uvítání okruhové sezóny na Mosteckém okruhu bude 19.3.2011 (sobota).
Plánujete někdo účast? ;-) Myslím že mohu s jistotou říct, že se zúčastním já, Ypsi, OS, rarsch atd., ale nemám to od nich potvrzené... Ale jsem si tím jistý >:D >:D -
Wiii 18.02.11 15:27
Thom:
Hele dnes poslední den a pořádně na držku jsem si nedal celý týden >:D >:D párkrát mi ulítla vnitřní lyže, podseknul jsem si tu vnější a sklouznul jsem se bokem po sjezdovce, ale nic vážnějšího... Měl jsem sice hodněkrát na mále, ale pokaždé jsem to nějak ustál aspoň na jedné lyži >:D :-!
Jinak napiš lidem co jedou v lete na to Stelvio a okolí, že nákupy v Livignu jsou limitované 300 euro na osobu, pak musíš danit! ;-) Chtěl jsem si koupit nové lyže a nebylo mi přáno... Ty které se mi líbily měli zlevněné a ještě bez daně - původní cena byla 860 éček a po slevě 465 včetně vázání... no měl jsem na ně velký zálusk... ale s daní už to taková pecka neni >:D tak jsem si koupil aspon nové hodinky, ty jsou tam opravdu levné ;-)