BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  22:38

« Re: Recenze "fracka"

Jasně, vím..., ale když vyšel facelift už jsem se díval spíš po trochu zajímavějších vozech, ale Favorit nebyl na svou dobu a místo vůbec špatné auto... :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 19.02.11  22:36

« Re: Rada

panove asi vic ctou recenze v Top Gearu a podobne nez realne opravdu sporotvne jezdi :-) chtel jsem jen rict ze D3 je lepsi a zabavnejsi nez GTI a nastala doba kdy je nafta stejne dobra jako benzin ( az na par vyjimek atmosferických klenotu jako napriklad motory od Hondy, BMW M, AMG, ktere nelze s nicim srovnavat ).

Wii-Jay: uz se zacinam do Mostu hooodne tesit! dnes odpoledne jsem trochu zkousel co M3 dokaze na mokru a myslim ze to neni vubec spatny >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.02.11  21:39

WL:
    Já jsem s naftou na dálnice a denní popojíždění absolutně spokojen. Mam na 330xd najeto 18000tis a zatim žádný problém - jen teď to šoupnu na výměnu krytek ostřikovačů světlometů - nějak nedoléhají, ale to už mám domluvené a pujde to samozřejmě přes reklamaci ;-)

Jinak jak víš, 330xd jsem vyzkoušel i na okruhu, ale tak ukrutně mě to nebavilo, že už si jsem jistý, že to nemá smysl - aspon ne v kombinaci s automatem a xDrivem >:D >:D Ale taky je možný, že to bylo okruhem - to uvidím na jaře až tam proženu M3 ;-)

Na druhou stranu OSákovi to ve 120d celkem jede - takže to asi bude auto od auta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.02.11  21:38

souhlas :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.02.11  21:28

WL: Jj, ale po faceliftu to bylo i v základu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  21:27

Wii
    Přesně tak, nafta patří na "dálnice" a benzín na okresky, případně na okruhy... ;-)
    Obecně jednostranně vyhraněné názory jsou v tomto směru o ničem... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  21:24

Ronault
    Ona už tehdy verze LS na tom byla podstatně lépe, včetně sedadel/opěrek, toho orloje apod.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 19.02.11  21:21

Jé, to je pěkná recenze :-) Ale po faceliftu spoustu z těch věcí na co nadávali odstanili - drncající plato, konktakty světel, zadní stěrač v základu, zmizely i v základu ty orlojové hodiny, ale i tak to byl pořád trochu soc. vůz.... Děcka, stýská se mi po něm, neprodá mi někdo zachovalého krásného nelépe zeleného Favorita? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.02.11  21:07

Thom:
    Ano je to 300 éček na osobu a každého na kopci kontrolujou, minimálně se zeptají jestli jsi něco koupil a namátkově i prohlížejí ty kufry...(pídí se hlavně po cigárech a alkoholu) ;-) Ale jestli jsem to dobře vypozoroval, toto se děje jen ve směru do "Itálie" čili na Bormio a ve směru do Švýcarska jsem kontroly neviděl.... ;-)

To já se taky těšim.. Jen to blbý počasí teď mi dělá vrásky na čele ;-\ Potřeboval bych zajíždět brzdy... :-| Jinak souhlas s D3 biturbo, jede skoro tak dobře jako 330d >:-[] Kdyby ji dělali v xDrivu, tak si ji na denní ježdění vezmu ;-)

Steven:
    Benzín je benzín, ale na denní ježdění je prostě nafta nejlepší ;-) Taky jsem ji už propadl a jak píšeš - poslední rok jsem opravdu měl nájezd okolo 40tis km a teď mám od září najeto už skoro 18000 ;-\ A to jediné kde jsem byl mimo ČR je teď Bormio :-| Bez nafty bych na benzínce stál o hodně častěji... Ale není to tak zábavné - proto mám M3 >:-[]

Kysky:
    Pokusím se to tam nainstalovat, natočit a pak nahrát na YouTube ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  17:09

Jj, jedna z prvních Škodovek co neměla (standartně) duši (duše)... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 19.02.11  16:53

A bezdušové :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.11  16:23

Nejlepší jsou ty "nízkoprofilové" pneumatiky 13" 165/70... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 19.02.11  16:12

« Recenze "fracka"

Mám tu dobovou recenzi Favoritu, dnes jsem na ni narazil na jednom serveru. Ke shlédnutí na Youtube zde [odkaz]

Docela mě ten test překvapil, čekal jsem neuvěřitelné vychvalování a opěvování, a ono to bylo docela jinak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 19.02.11  12:59

« Re: Zahájení sezóny - Autodrom Most

Zdravím kamarádi,
    Wii: nainstaluješ prosím kameru do M3 v tom Mostě? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 19.02.11  11:07

Nafta je dobrá, výkonná, díky krouťáku máš k dispozici obrovský přísun síly ihned (viz dnešní silné naftové třílitry, které dají na zadnici - či aspoň potrápí - i hodně silné benzínové osmiválce). Jenomže někoho prostě baví vytáčet, baví ho zvuk motoru (nejen výfuku).

Ještě do nedávna jsem byl přesvědčený, že mé další auto bude taky v naftě - ideálně kolem 220kw. Jenže pak jsem se svezl s M5, 545i a měl jsem jasno. Chyběl mi tam ten pocit prudkýho záběru odspodu (i když, u M5 bych to asi netvrdil >:D ). Na druhou stranu se auto rozjelo, čekal jsem, že přeřadí a ono pořád jelo a pořád táhlo a ručička tachometru stoupala famózním způsobem společně s otáčkama. A bavilo mě to prostě tak moc, že naftu už asi jen do SUV nebo auta s nájezdem 50k km/ročně.
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 19.02.11  08:10

jo na FT-86 se taky moc tesim ( bude snad za rozumnou cenu ). souhalsim ze se s naftou musi pomerne dost casto radit a obcas je to i otrava ale denne se svezu v cca 20 ruznych autech od BMW a muzu primo porovnavat ruzne motory a musim rict ze moderni naftove motory od roku 2008 nejsou o nic horsi nez benzinove ( kdyz nepocitam zvuk ). ja osobne bych uz nikdy nesel do benzinoveho nepreplnovaneho 4 valce od BMW. klasicke R6 jsou famozni ale uz nestaci na konkurenci. proto behem par mesicu BMW zacne se 4 valci turbo ktere budou vykonejsi a lehci. nechci tvrdit ze nafta je sportovnejsi! jen proste nastala doba kdy je stejne dobra jako benzin... a o to jestli je Golf zabannejsi nez 1er nebo 3er nebudu diskutovat. mame doma Scirocco ktere ma myslim ze vic nez dost spolecneho s Golfem a musim uznat ze je to skvele auto na kazdy den ale na limitu je nejiste a zdaleka si snim neuzijes tolik zabavy. ale je to jen muj nazor. nekdo rad hrne ze zatacky a nekdo zas rad vyjizdi driftem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.02.11  07:24

Přesně tak Thomasino Os si stříká naftu už i do žil tak někdy neví co píše >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.11  22:07

Řídil jsem 120i, 320d, 330i - ikdyž vše jen pár desítek minut. Nicméně rozsah využitelných otáček a neustálé řazení mě v dieselech před pár lety přestalo bavit :-( Jako auto na denní ježdění proč ne, teda pokud musíš jezdit delší trasy, ale jako jediné auto už ne :-O Mel jsem 4,5 roku Mondeo 2,0 TDCi se 6-ti kvaltem Getrag, výborné řízení a podvozek, těžký na čumák, ale ten motor, ten chochtající motor...
    Zadokolka ano, pokud má slušné řízení a podvozek, ale jen v benzínu :yes:
    Už se nemohu dočkat Ženevy a představení FT-86 :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.02.11  21:30

dokud jsem se nenaucil ovladat zadni nahon tak jsem taky nevedel o co prichazim!
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 18.02.11  21:28

pujc si na par dni napriklad 320d po faceliftu vypni DTC a jed se projet nekam na klikatou cestu a budes se smat jinak ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…