BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.11  16:58

« Re: TOP GEAR

Steven
    Souhlas, RS5 je univerzálnější s parádním zvukem, M3 zase o něco zábavnější (drift-maschine), osobně se mi M3 pořád nejvíc líbí v trochu nápadnější bílé s carbonovou střechou..., tedy výhradně jako kupé... U RS5 bych šel spíš do šedé Daytona, ale určitě ne do červené...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.02.11  16:52

Wii
    Napsal jsem přece už na začátku naší diskuse, že M3 nad RS5 vítězí, protože primární hledisko je u takových a jim podobných (i to EVO) testů, sportovnost/zábavnost. Já bych si taky na okruh vybral (z těchto dvou!) M3. Od začátku píšu, že to jsou výborná auta s tím, že M3 dává větší akcent na "zábavnost" (zadek/hmotnost) a RS5 na "univerzálnost" (quattro/trakce), je snad závěr TG nějak zasádně odlišný?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 22.02.11  12:37

WL:
    Víceméně ti za mě odpověděl Ypsi videem z Top Gearu >:D >:D Mluví tam o všem co jsem říkal já ;-) Začínám přemýšlet o kariéře automobilového novináře, není to až tak těžké >:D >:D >:-[] Jinak naftu nech naftou.... O te me nebavi si povidat >:D :-!

Ypsi:
    JJ, vim a je to velice smutné ;-\ :no: Jinak ano, o tom jsme si už nejednou povidali >:D Já jem rád že jsem koupil krásnou M3 E46 ;-) Jinak - co psali v lednovym EVU o RS5 vs. M3? ;-)

rarsch:
    Protože 320si je prostě nejlepší a ted ve spojení s dalším úžasným autem v jedné recenzi to nemohlo dopadnout jinak >:D >:D

Thomasino:
    Tak bral bys M3 E46, M3 E46 CSL nebo MB CLS? >:D >:D Kdo se v tom má vyznat >:D >:D

Steven:
    M3 jasně vede a jinak to zatim nebude - to se změní až když se R6 twin turbo v M3 stane realitou ;-\ :no:
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 22.02.11  01:13

Mně se zase líbí RS5, přijde mi univerzálnější (díky 4x4) a má i hezčí zvuk. Na druhou stranu, M3 je úžasně nenápadná ten design >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.11  22:56

Pěkná srovnávačka :yes: Je vidět, že jsou ty auta hodně vyrovaná :-)
    Osobně bych si asi vybral M3 ;-) Ale nejlépe tu předchozí E46 :-! A ještě lépe ve verzi CLS :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.11  19:49

« Re: Rada

Ypsi
    Souhlas, tahle nová generace 8st. automatů je zase o kus dál, a to jak u BMW, tak u Audi....
    Mezi dvojspojkama zase udělal velký skok 7st. S-Tronic, který jsem zkoušel v A7. Na dvojspojku hodně kultivovaný...
    Jinak věřím, že by se držela i nad těch 220km.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 21.02.11  19:01

steven casey-ja jsem to dokoukal pred chvili..hele byla to m3 s competition paketem(kola,lak,ktery je ale za priplatek, a hlavne naladeni podvozku)..tak na jejich tabuli byla competition pomalejsi,ale cas standartni m3 e9x byl meren na suche trati..delaji si to trosku jak chteji ze jo ;-) ..tohle je snad 3. srovnani,co jsem videl nebo cetl a vzdy zvitezila m3 :-) ..

p.s.: pro ostatni tady [odkaz] je vystrihnuta srovnavacka m3 s rs5 ze vcerejsiho top gearu ;-) ..
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 21.02.11  18:11

« TOP GEAR

Tak co, dívali jste se včera? Co to bylo za přesnou verzi M3, když byla pomalejší než klasická?

Výsledek RS5 jsem tedy čekal krapet lepší, minimálně na úrovni klasické M3 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.02.11  17:58

slušná sbírka ! :yes: Hlavně M3 CSL, Z8 a teď ta M3 GTS :-) :-)

Zítra odpoledne se tam snad stihnu stavit a podívat se na tu oranžovou krásku taky...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 21.02.11  15:33

steven casey-zrejme myslis ten TP,ktery sel vcera na bbc..ten uz stahuju,takze diky za echo ;-) ..mam v kompu celou 15. serii a ted kazdy pondeli stahuju a nasledne sleduju 16.

wl-s a8 v8 tdi jsem nejel,takze nemohu bohuzel porovnavat..jen ale muzu podotknout,ze oproti starsim automatum od bmw,audi nebo vw,je tenhle novej osmistupen uplne nekde jinde..to zrejme ano,otazkou je,jak by se ji drzela ve vyssich rychlostech nad 220km/h treba..

rarsch-ty jsi stejne rizek,diky zes nam ji objevil ;-) ..pred hodinou jsem ji videl a jeste ted jsem unesenej,proste pecka :yes:

320si-jj,to vim i ze ma pan bychl x5m,z8 a m3csl,ale o matne m3 jsem nevedel..peknej komplitek,to se hold nekdo ma :-)
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 21.02.11  14:16

Ypsi, kdybys aspon obcas zasel na FB stranku Modo, kdyz uz se tomu produktu tak branis, vedel bys o M3GTS davno, alespon od te doby co sem ji tam pro vas objevil a odfotil >:D

BTW, jaktoze je prvni na MACZ auto, ktery uz ani majitel nema? To je upadek 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 21.02.11  11:58

ta je pana Bychla a neprodaji.jeste tam ma matnou M3,M3csl,Z8 a X5M
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 21.02.11  11:57

ta je pana Bychla a neprodaji.ale slysel jsem ji nastartovanou a bomba.jeste ma ve sve sbirce matnou M3,M3csl,Z8 a X5M
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 21.02.11  11:56

ta je pana Bychla a neprodaji.ale slysel jsem ji nastartovanou a bomba.jeste ma ve sve sbirce matnou M3,M3csl,Z8 a X5M
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.11  01:09

Ypsi
    K těm super turbodieselům.
    Vysloužilý V 10 TDI (PD) za nijak zvlášť kultivovaný rozhodně nepovažuju a ani jsem nikdy nepovažoval, spíš naopak (viz můj příspěve), takže v kultivovanosti vede V8 a V12 (oba TDI), na které se V10 TDI dívá (zejména v tomto ohledu) s obrovským odstupem.

Ta A8 V8 TDI (o které jsem psal) měla velmi podobný 8st. automat, jako BMW a třeba u X6 40d se kterou jsem taky jel (černá jako 99% BMW u nás), jsem žádný podstatný rozdíl mezi automaty nezaznamenal. To se ovšem nedá stejně říct o srovnání V8 TDI a šestihrnkového 40d (viz mé P.S. z 20:14). A nejde jen o kultivovanost, 800Nm (příp. 1000Nm) taky "neokecáš". Současná A8 V8 TDI by neměla žádný větší problém držet se třeba minulé S8čky s V10 FSI. (navíc se zcela jiným dojezdem na jednu nádrž).
  • « 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 21.02.11  01:08

My o vlku a vlk v televizi. Mrkněte na včerejší top gear, kde jela M3 proti RS5 :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.02.11  00:54

Th
    Samo, že i nižší hmotností dostaneš lepší PS/kg. Lepší cesta je jít tou nižší hmotností, ale lepší než nic, je i ten vyšší výkon při stejné hmotnosti... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Alejandro

Alejandro 20.02.11  23:48

Ano ano, u Bychla teď stojí M3 GTS v oranžové barvě. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 20.02.11  23:24

thomasino-presne tak ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.02.11  23:16

Bychl je ve Vestci u Jesenice? Kousek od D1? V úterý jedu do Práglu (ve středu teda bohužel taky, ale to nestihnu), to se tam musím taky stavit. Tu chci vidět!! :yes: :-)

edit: spíše než vyšší výkon by M3 GTS slušela nižší váha ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…