BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 23.02.11 20:48
« Re: Semi-slicky
wii- >:D ..nevidim duvod proc by je v tehle celkem beznych rozmerech nevyrabeli ;-) ..stejne na ne nespechas,tak byt tebou bych si pockal..taky jsem chtel jit do levnejsich toyo t1r,ale lepsi je si proste priplatit,za kvalitni a proverene pneu a hlavne michelin nikdy nezklame.. -
Wiii 23.02.11 20:40
Ypsi:
To je jasná páka, jen tady místní to neberou a jezdí na ContiMentálech >:-[] :no: :no: No ono to ještě nikdo nemohl okomentovat, jelikož se zatim nikde neprodávají >:D Nebo aspon tak to chápu ze stránek michelinu, kde je zatim jen tisková zpráva a PDFko ke stažení pro novináře s informacemi ;-) :yes: Myslim že budou dobré, doufám že je budou dělat v mém rozměru, pak bych je určitě ozkoušel :yes: -
ypsilon 23.02.11 20:34
wii-rika se,ze michelin je vzdy o krok napred..sleduj tenhle web [odkaz] , je tam opravdu vse a hlavne zkusenosti uzivatelu tech pneu..ale "pilot super sporty" tam jeste nikdo nehodnotil,kazdopadne je to neco mezi ps a ps cup..podle meho nazoru by melo jit o zlaty stred,sam prece vis jak se ps cupy sjizdej.. -
-
Wiii 23.02.11 18:42
S PS2 absolutně souhlasím - Michelin ted uveřejnil novou pneu Pilot Super Sport, což by podle nich měl být následovník PS2, tak uvidíme jaké na ně budou reference až se začne prodávat ;-)
Thom:
Čemu jsi nerozumnel na "jen se nedělají v mém rozměru" ??? ;-) >:-[] -
Wiii 23.02.11 14:09
rarsch:
10w60 jsem tam šoupnul na doporučení gumajze >:D >:D ale pšššt!!! ;-) Měl jsem tam nechat ten 0w40 co mi řikala moje hlava a bylo by to nejlepší ;-)
WL:
Kdyby mě zajímalo jak se to bude chovat na mokru, tak neshánim semi-slicky >:-[]
PS: nenapadají někoho ještě nějaké jiné semislicky co by mohli padnout na M3 E46? :-) -
rarsch 23.02.11 12:03
ty Regaly chci vzít na Sosnovou pro * na driftíky, když bude v březnu sucho tak i most a pak brno bych s nima testnul. Na mokro se s nima ale skutečně nechystám >:D
Wii, ty máš svojí hlavu, vzpomeň si na olej do 320si.
Regaly maj bejt dost měkký, takže výdrž špatná. Ale 11 tisíc s daní za 6 gum, to prostě jinde nemáš.
Ale jako Conti-Mentál teď vypadáš spíš ty. >:-[]
Tady je odkaz z těch stránek se seznamem vítězů tesů, který jen potvrzuje to, co se ti tu snažíme dlouhodoběji vysvětlit, tedy že nejúspěšnější jsou v posledním delším období Conti a Pirelli, pak taky zimní Dunlop 3D a GoodYear UG7:
8x vítěz Conti
5x vítěz Pirelli
4x vítěz Dunlop
3x vítěz GoodYear
1x vítěz Michelin (a to ještě byly zimní)
[odkaz]