BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.11  22:28

« Re: Semi-slicky

Wii
    Ale jako Conti-Mentál teď vypadáš spíš ty. >:-[]
    Tady je odkaz z těch stránek se seznamem vítězů tesů, který jen potvrzuje to, co se ti tu snažíme dlouhodoběji vysvětlit, tedy že nejúspěšnější jsou v posledním delším období Conti a Pirelli, pak taky zimní Dunlop 3D a GoodYear UG7:
    8x vítěz Conti
    5x vítěz Pirelli
    4x vítěz Dunlop
    3x vítěz GoodYear
    1x vítěz Michelin (a to ještě byly zimní)

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  21:15

Ypsi:
    Jo, myslel jsem nejlehči, ale psal jsem nejlevnejsi, asi jsem mel na mysli co nejlehci a zaroven co nejlevnejsi >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.02.11  21:11

wii-njn.."nejlevnejsi" to fakt nevim,ale doufam,ze jsi myslel nejlehci a to by mely byt oz crono ht,ale i jina oz jsou lehka a kvalitni..koukni se jeste na ats,ty jsou hodne oblibene na okruhy..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  20:51

Ypsi:
    V téhle třídě určitě nezklame, jak je to v nějakých těch ekonomických fakt nevim >:D Jinak, nevíš jaká kola jsou nejlevnější na trhu a zároveň schválené pro silniční provoz?? OZ Crono? Nebo jak jsi to říkal?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.02.11  20:48

wii- >:D ..nevidim duvod proc by je v tehle celkem beznych rozmerech nevyrabeli ;-) ..stejne na ne nespechas,tak byt tebou bych si pockal..taky jsem chtel jit do levnejsich toyo t1r,ale lepsi je si proste priplatit,za kvalitni a proverene pneu a hlavne michelin nikdy nezklame..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  20:40

Ypsi:
    To je jasná páka, jen tady místní to neberou a jezdí na ContiMentálech >:-[] :no: :no: No ono to ještě nikdo nemohl okomentovat, jelikož se zatim nikde neprodávají >:D Nebo aspon tak to chápu ze stránek michelinu, kde je zatim jen tisková zpráva a PDFko ke stažení pro novináře s informacemi ;-) :yes: Myslim že budou dobré, doufám že je budou dělat v mém rozměru, pak bych je určitě ozkoušel :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.02.11  20:34

wii-rika se,ze michelin je vzdy o krok napred..sleduj tenhle web [odkaz] , je tam opravdu vse a hlavne zkusenosti uzivatelu tech pneu..ale "pilot super sporty" tam jeste nikdo nehodnotil,kazdopadne je to neco mezi ps a ps cup..podle meho nazoru by melo jit o zlaty stred,sam prece vis jak se ps cupy sjizdej..
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  19:15

WL:
    Dik za info ;-) Tohle už nejsou semislicky, to už radsi vezmu PS2ky ;-) Pirelli má teď ty P-Zero Trofeo a P-zero Corsa udělali jako víceméně normální sportovní pneu... Ale P-zero Trofeo jsem v ČR nenašel na prodej... ;-\ Ale pořádně jsem ani nehledal...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.11  19:07

A to nic není, dělají se např. i v rozměru 255/35/20" !

Tady ještě něco k těm corsám:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  19:03

WL:
    Tak to jsem nečekal >:D >:D Zajímalo by mě jaké maji v těchto rozměrech prodeje >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.02.11  18:58

Wii
    Aby jste se s těmi rozměry Barumu nepřepočítali, můžeš si dokonce vybrat jestli jedičky, nebo dvojky.

[odkaz]

;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  18:42

S PS2 absolutně souhlasím - Michelin ted uveřejnil novou pneu Pilot Super Sport, což by podle nich měl být následovník PS2, tak uvidíme jaké na ně budou reference až se začne prodávat ;-)

Thom:
    Čemu jsi nerozumnel na "jen se nedělají v mém rozměru" ??? ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.11  18:38

Tobě nestačí obligátní rozměr 195x65 R15?? :-(
    Ty máš asi tu lepší verzi s 205/55 R16, že jo? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto OS

OS 23.02.11  17:59

taky porad resim co obejdnat ale nakonec asi pujdu do Michelin PS2... overena kvalita! puvodne jsem chtel vyzkouset ty Kumho co ma Thomasino.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  17:44

Thom:
    No vidis to!! A ty směšné peníze co za to chtěji, jen se nedělají v mém rozměru :-( :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.11  17:22

Barum Bravuris?? :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.02.11  14:09

rarsch:
    10w60 jsem tam šoupnul na doporučení gumajze >:D >:D ale pšššt!!! ;-) Měl jsem tam nechat ten 0w40 co mi řikala moje hlava a bylo by to nejlepší ;-)

WL:
    Kdyby mě zajímalo jak se to bude chovat na mokru, tak neshánim semi-slicky >:-[]

PS: nenapadají někoho ještě nějaké jiné semislicky co by mohli padnout na M3 E46? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.11  13:29

"Wii, ty máš svojí hlavu, vzpomeň si na olej do 320si."
    - a jak to pak dopadlo >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 23.02.11  12:03

ty Regaly chci vzít na Sosnovou pro * na driftíky, když bude v březnu sucho tak i most a pak brno bych s nima testnul. Na mokro se s nima ale skutečně nechystám >:D
    Wii, ty máš svojí hlavu, vzpomeň si na olej do 320si.

Regaly maj bejt dost měkký, takže výdrž špatná. Ale 11 tisíc s daní za 6 gum, to prostě jinde nemáš.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.02.11  11:52

RARSCH - na zkušenosti s těmi Regal jsem taky zvědavý. Trochu jsem o nich přemýšlel, je to tuším v licenci Dunlopu...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…