BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.02.11 15:47
« Re: Michelin vs Conti
Moje oblíbené značky přece nemají konkurenci... :yes: >:D
Jsou to (podle abecedy): Audi (ne všechny), BMW (ne všechny), MB (pouze některé modely s jedním párem dveří), Porsche (ne Cayenne I) a VW (modely GTI/R) a většina "sportovních" vozů, supersportů i skorosupersportů... ;-) -
white label 25.02.11 15:26
Ona je třeba i taková Z4ka, že ;-) , ale ty příklady které uvádíš zřejmě nebudou primárně určeny na Japonský trh, ono se to týká především samotných japonských firem. Třeba takový Canon, nebo Panasonic, běžně 4ku vynechává. Takže po G3 přišla G5, nebo po LX3 je rovnou LX5 apod. -
-
Wiii 25.02.11 13:51
Je to víceméně jen sranda >:D
WL:
Samozřejmě vm že se to jmenuje Albert, ačkoliv tam nechodím, ale Hypernova zní tak nějak vtipněji >:D >:D
Ajin:
Když to shrnu: Felicie - nemám ponětí jaké tam byly pneu ; Fabia - Bridgestone Turanza (šířka 205), celkem dobrá pneu, ale tam to hlavně vítězilo šířkou a velice malým potenciálem motoru a zimáky Kleber či co to bylo - normální zimák (šířka 185) ; Audi S6 - CSC2 (šířka 255) , což byla velice dobrá pneu, ale už se nedělá, což je velká škoda, byla to skoro nesmrtelná pneu a na S6 vydrzela cca 60tis km a jeste tam bylo spoustu vzorku pri prodeji, v kombinaci s Michelin Alpin Sport M3 (nebo tak nejak se to jmenovalo - šířka 235) - výborný zimák!! ; 320si - PS2 (225+255), skvěle držící pneu za mokra i za sucha, na okruhu skvěle použitelná , po sjetí Bridgestone Potenza RE050A - horší trakce na suchu i na mokru než PS2, nižší životnost - celkem zklamání.... zimák Pirelli Sottozero - skoro tak dobré jako Alpin Sport M3... ; 330xd - opět RE050A , ale jen kvuli tomu ze uz tam jsou a zimák Continental (nevim ted presne označení) - trakce celkem dobrá, ale příště asi Sottozero nebo Alpin M3, ale aspon to obcas klouzne ;-) ; M3 - opět zpět u PS2.. zatím testováno jen v mrazu >:D >:D -
Ajin(MoDo Team) 25.02.11 13:29
Spíš bychom mohli diskutovat jaké kdo má zkušenosti s určitýma gumama, někdo má za sebou historicky aut víc, někdo míň i díky mladšímu vůdčímu listu.
Když pominu nějaké staré Barum a poté protektor Vredestein ze 120L, tak pak to byly Firestone, Michelin Energy, poté jsem hodně dal na Goodyear nct2, ventura. Pak zase Michelin Pilot Primacy. Absolutně hrůza byly Uniroyal Rallye special for rain, za mokra absolutně neseděly. Na A3 jsem měl Potenza RE40 a ty mě potěšily jak na okruhu tak v normálu. Na CLK jsme měli dvě sady Pirelli P Zero Rosso MO, nemám výhrad jen, že první sada vydržela necelých 15 druhá přes 20tis km při stejném jízdním stylu, teď tam máme Dunlop Sport Maxx o kterých tu nikdy nepadlo slovo a mě vyhovují velmi.