BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 08.03.11  16:27

« Re: Zbytočná strata

Wii: >:D >:D to by ten Swift musel být ten co jste všicí psali že vás v červenci minulýho roku pěkně dával na Ringu... co v tom máš za motor? ;-)
    PS: zdraví je hlavní :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.03.11  15:41

RKa - já právě tuto M3 neplánoval používat v zimě - jednalo se jen o seznamování na jeden blbý víkend... ;-\ A takhle to dopadlo - to je důvod, proč jsem ani ty zimáky nekupoval :-| pak by se další roky válely jen v garáži, nebo bych je zase složitě prodával...

WL - váhal jsem jestli to mám napsat na MACZ, lidem s kterými se často vídám - OS a Ypsi jsem to volal ještě ten den.... nakonec jsem si řekl - no co, dám to tam a kdyžtak kecy budu mít u pr..... :no:

Všici - díky díky, jinak do budoucna určitě M3 bude zase jezdit - možná to stihnu i do 2.4. což je Brno... a do 21.4. to musí být bezpodmínečně - to jedu na Ring!! V nejhoršim pojedu Swiftem, s tim bude taky asi trochu zábava ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 08.03.11  13:43

Ale jo přiznal, to bys musel být moc velký tvrďoch...A v takové smutné situaci, je jednodušší a lepší je se podělit. :-)
    Ovšem ne svým nepřátelům...
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 08.03.11  13:39

« Re: M3

Tak to bylo jaksi moc rychle. Ani nemám slov... No hlavně že žiješ zdráv, že ti nic není :-) V budoucnu už buděš jenom vzpomínat a dobře radit svým kámošům >:D .... Hlavně když je tělo v poořádku a nic nebolí... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.11  13:28

Psát sem tyhle věci je zbytečné, nebo si snad myslíš, že něco z toho Wii-Jay neví, zvlášť teď?
    Spíš je třeba vyzdvihnout tu odvahu, jít s kůží na trh a veřejně přiznat chybu i její následky, sám úplně 100%ně nevím, jestli bych to dokázal...
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.03.11  13:25

« Zasloužil bys na pr.del!

Čert vem auto, ale hlavně že ty jsi v pořádku! Ještě jsem tě nepoznal, tak zubatou neprovokuj! 8-s :no:
  • 00 Reagovat !

foto RKa

RKa 08.03.11  13:14

« Zbytočná strata

Zdravím ťa

Nechcem byť zlý ani nič a tak tajne som dúfal, že tá foto nebude foto tvojej novej M3, ale tak škoda. Je mi ľúto, že to takto a tak rýchlo skončilo. Ale myslel som si, podľa tvojich článkov aj z toho, že si chodil s predošlým autom na okruhy, že si skúsený vodič a tak nechápem, ako si si mohol myslieť, že v období od januára do marca prežiješ s takým výkon, zadným náhonom a s letnými pneu. bez ujmy. Pri tej cene auta a určitej exkluzivity si tých 700€ mohol dať a myslím, že človek ako si ty s peniazmi nemá až taký problém. No nič držím palce pri aby si to nejakým spôsobom spojazdnil.

PS: Hlavné je aj tak zdravie a ty si v poriadku, takže je to ok!
  • « 00 Reagovat !

foto certina

certina 08.03.11  08:57

Hlavně, že jsi v pohodě Vojto... Je to blbý, ale je to jen auto. Dějou se horší věci.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 08.03.11  08:52

CSL nepripadalo v uvahu... mel jsem podminku, ze se musim vejit do penez za 320si... A to jsem se s timto vešel... Ale takhle jsem to nečekal ani ja... Jsem blbec, kdybych ji zboril na okruhu, tak by me to asi sralo o trosku mene... ;-\ Žebra všechny, mě nic nebylo - jen autu je celkem dost... Trefil jsem to fakt blbym uhlem... ;-\

Jinak spolujezdec samozrejme nebyl, s posadkou jezdim jinak nez bez ni, ale to tu asi nejsem jedinej :-!

Jinak všem děkuji za slova útěchy - dnes se na něco pojedu podivat a už by mělo být jasné, jak to tedy bude pokračovat... :-|

No co, život nekončí - je to moje první bouračka v životě (když nepočítám minimální ťukance při kterých nebyla žádná škoda) - mám z toho aspoň ponaučení, ale M3 je hrozná škoda, byla fakt krásná!!! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.11  00:30

Wii
    Hlavně, že jsi živý a zdravý, ale i tak hodně drahá zkušenost a z té fotky zamrazí i zamrzí... Je mi to taky opravdu moc líto... :-O :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.11  21:40

Doufám, že jsi jel sám a na tom místě spolujezdce neseděla přítulka... Co?
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 07.03.11  20:41

tak takovej fofr asi nikdo nečekal!!!
    R.I.P. BMW
    ještě že sis nekoupil CSL nebo něco spešl. Trakce kolem nuly na letních je skutečně mizerná.
    Seš celej? Žebra všechny? Co pytle, venku?
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 07.03.11  19:31

tuto novinku bych radeji nikdy necetl, u te fotky mne zamrazilo - hlavne, ze jses v poradku Vojto.. duvody, pneu a podobne podle mne nejsou vubec podstatne - obdivuju, ze si to narovinu napsal - budu drzet pesti, at se brzo najde solidni nahrada!!

..osobne bych koupil jinou slusnou M3 a tuto odstrojil - co ma cenu nechal jako nahradni dily jak pises a zbytek prodat..
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 07.03.11  19:26

Wii, opravdu mě tvá zbořená M3 mrzí, ale jak už psali ostatní - hlavní je, že jsi celej a odnesly to jen plechy :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Merkur

Merkur 07.03.11  18:52

Vidím,že si pěknej kanec :-)
    Každopádně káry je ku*va škoda.
  • « 00 Reagovat !

foto The-Stig-Driver

The Stig Driver 07.03.11  16:16

Ty jo tak to čumím, to tě muselo hodně *. No aspoň máš poučení do příště nejezdit v zimě na letních. Těch 20t by tě nezabilo ;-) Já bych se do opravy už nepouštěl, nestojí to za to...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 07.03.11  15:50

Jej, tak to je pech. Hlavně, že jsi vyvázl v celku a nikomu se nic nestalo, což je při úhlu toho nárazu štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.03.11  14:37

On to tak trochu pohřeb je :-( Je to o to smutnější, že sis ji ještě ani nestihl pořádně užít :'-( :'-( Máš ji pojištěnou, nebo ne? Počítám, že asi ne, když jsi ji chtěl hlavně pro okruhy...
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 07.03.11  14:34

Byla levotočivá...

Co se týče kastle normální E46 (ne M3) - je měkčí a s motorem který má 343 koní by se dost kroutila....

Trafostanice to nebyla, byl to takový ten malý cihlový budník - ČEZ si to nacenil na 35 tis... To se bude platit z povinka, to je bez spoluúčasti...

Jinak všem děkuji za hezká slova!! Být to pohřeb, tak jsem rád za účast! :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.03.11  13:53

Wii , to je sakra pech. Přidávám se k vyjádřením lítosti a zároveň gratuluju k vyváznutí (doufám) bez škrábnutí. Lepší by bylo, kdyby byl v kalendáři 1.duben a my ti mohli vynadat za blbej vtip.... :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…