BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto element5

element5 10.03.11  23:19

« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!

Samozřejmě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  23:13

« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!

Hmmm....škoda, že už nepiju... >:-[] Měl jsi osmnáctku? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 10.03.11  23:02

Ne ne, už jsem zpět v hotelu, protože musím brzy ráno vstávat... Ale stálo to za to, měli tam výborné pivo... >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  22:54

Tam ještě máš být, ne? Nebo tam mají Wifinu? >:D Já se teď vrátil z volejbalu.... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto element5

element5 10.03.11  21:39

Nevím jak to dělám, ale já skončil opět v hospodě... >:D
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  19:00

« Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!

Ale to bylo taky fajn. Stejně dneska bylo hnusně..... >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 09.03.11  13:18

« Re: Zbytočná strata

M3-ky je mi upřímně líto ;-\ ;-\ .....každé automobilové srdce krvácí při ztrátě auta, jako je M3. Hlavně, že jsi ty celý :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Asphalte-MoDo

Asphalte MoDo 09.03.11  12:28

Kdybys to prodával na díly, tak dej vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  11:19

Wii: tyjo, tolik nemáme ani my v Doblu! >:D To s takovým prckem musí pěkně cloumat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 09.03.11  11:03

Kysky - Swift Sport 1,6 125k... na takovýho prcka to docela stačí...

WL - tak tos měl štěstí!

Mates81 - s timto uz sebesikovnejsi klempir nic neudelá... :-| :no:

Samael - podcenil jsem to - už s tim nic neudělám... něco bylo, něco zase bude, život jde dál - to je hlavní!!! ;-) Jinak M5 je škoda také ;-\

Woody - to já už se dávno podělil, jen jsem váhal, jestli to dávat na MACZ, kde ani na toto auto není recenze a hromada lidí, kterým do toho nic není ;-)

RKa - nebral jsem to špatně, jen jsem ti dovysvětlil, proč nebyly zimáky... :-| Ono namrznutý to snad úplně nebylo, možná malý kousek na kterém to chytlo tu rotaci a poak už se prostě ty letní nepřilepily zpět - klouzala přední i zadní kola a ani jedno se nechyatalo ke kontaktu s vozovkou... :no: :no:

Zip - snad už brzy bude náhrada, popřípadě ta kastle!!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 09.03.11  08:37

RKa: na čistým ledu ti nepomůže ani zimní pneumatika, pokud si nekupuješ na normální ježdění pneu s hřeby :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.03.11  22:49

WL: Jo, mě se stalo před lety něco podobného. To jsem ještě měl toho olezlého zeleného Fanouše (ne Zázraka, toho před tím), srnka vyběhla, udělal jsem vyhýbací manévr a ťukla hlavou do bočních dveří. Oklepala se a skákala dál. Na autě skoro nic, ono těžko říct, ten fanouš byl fakt olezlý.
  • « 00 Reagovat !

foto RKa

RKa 08.03.11  22:21

Ok ja to chápem a ja som to vôbec nemyslel v zlom ako možno niekto iný, to určite nie. Len je škoda, že práve kvôli tejto blbosti to takto skončilo. No veď v pohode hlavne, že to dopadlo len takto. A nechápem prečo to sem nenapísať. Šmiknúť sa môže aj ľuďom s 4x4 a zimnými pneu, len je to menšia šanca. Stalo sa a hotovo.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.03.11  22:13

Wii: Zveřejnit to je určitě odvaha, na jedné straně se praví že sdělená starost je poloviční starost, na straně druhé můžeš kromě účasti téměř jistě očekávat i řeči, které ti po chuti nejsou. Takže hlavu vzhůru a palec pro tebe taky. :yes:

WL: Takhle blízko (na dotyk) ke zvěři jsem se ještě nedostal, párkrát jsem měl štěstí (divoká prasata v noci, stádo muflonů ve dne), ale nedávno jsem poblíž Litoměřic vyjížděl s Vitarou prudkou kroucenou silničku podél pole a v zorným poli zaregistroval hnědou skvrnu. Byla to srna a metelila rovnou k silnici. Jenom jsem si řekl: To neuděláš, a pro jistotu začal brzdit. Srna to ale udělala a nezměněnou rychlostí přeběhla silnici a byla v trapu. Kdybych si jí včas nevšiml, nejspíš bych jí trefil. To je jenom taková blbůstka ale kdo často jezdí, ten ví, že mezi štěstím a průserem je často velmi tenká hranice.
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 08.03.11  21:33

« Re: Jezdit na letních gumách

Já bych to už nerozpitvával, upřímně, kdo z nás by vydržel až do jara, mít v garáži M3 ;-) Hlavně že se nikomu nic nestalo, zdraví je to nejdůležitější, co máme :yes:
  • 00 Reagovat !

foto samael

samael 08.03.11  21:20

« Jezdit na letních gumách

během zimy je dost hloupé,natož v tak silném autě,já takhle rozflákal M5,říkal jsem si,že to je poslední jízda před zazimováním,tak si to ještě pořádně užiju a "drsňácky" vypnu DSC...No jinak buď rád,že jsi celý,lepší když zařve auto než člověk v něm. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 08.03.11  18:46

Wii, co to vidím. Ty seš ale trumpeta. :-( :-( No ale co už, hlavně, že se nikomu nic nestalo. Přeju ti, aby si co nejdříve našel důstojnou náhradu!! :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 08.03.11  18:07

Ahoj, auta je škoda, ale jak se říká, zdraví je přednější, takže když si celý, je to jen nepříjemný zážitek :-)

Jinak přiznejme se, kdo by odolal nechat M3 doma, já mít M3 pár týdnů, taky bych určitě vyrazil kdykoliv to půjde, takže se tvé cestě na letních vůbec nedivím >:D ;-) , jinak auto je trefené pěkně, ale alspoň motor + převodovka s nápravami a všemi těma důležitýma věcičkama a hýblátkama jsou v pohodě....

Jak se říká, šikovný klempíř a trocha štěstí a auto bude jak nové :yes: Přeji ať ti to jezdí co nejdřív, nejlépe už v Brně ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.03.11  17:12

Wii
    Teď v neděli dopoledne (asi tak v 10 hodin) mi do cesty z lesa vyběhla srnka, nejel jsem sice rychle, ale ani úplně pomalu, zareagoval jsem rychle a dobře, ale i tak jsem měl nesmírné štěstí. Čumákem mi lízla o boční sklo dveří u řidiče (takže jsem ji na okamžik viděl do očí asi tak ze 30ti cm) a lehce se otřela o bok levého zadního blatníku, za mnou ještě jela Felicie, která tak tak dobrzdila a při dobržďování nakonec podrazila srně (která se dostala až za moje auto) nohy tak nešťastně, že ta zůstala ležet zaklíněná na boku pod svodidlem. Chvíli trvalo, než se z té pasti dostala, ale nakonec sama odběhla do lesa.
    Byl jsem přesvědčený, že nějakou tu stopu na autě musím mít, ale nakonec vůbec nic. Škoda, žes neměl podobné štěstí i ty...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.03.11  16:49

WII - tenhle dopadl o "něco" hůře:
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…