BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 09.03.11 11:03
« Re: Zbytočná strata
Kysky - Swift Sport 1,6 125k... na takovýho prcka to docela stačí...
WL - tak tos měl štěstí!
Mates81 - s timto uz sebesikovnejsi klempir nic neudelá... :-| :no:
Samael - podcenil jsem to - už s tim nic neudělám... něco bylo, něco zase bude, život jde dál - to je hlavní!!! ;-) Jinak M5 je škoda také ;-\
Woody - to já už se dávno podělil, jen jsem váhal, jestli to dávat na MACZ, kde ani na toto auto není recenze a hromada lidí, kterým do toho nic není ;-)
RKa - nebral jsem to špatně, jen jsem ti dovysvětlil, proč nebyly zimáky... :-| Ono namrznutý to snad úplně nebylo, možná malý kousek na kterém to chytlo tu rotaci a poak už se prostě ty letní nepřilepily zpět - klouzala přední i zadní kola a ani jedno se nechyatalo ke kontaktu s vozovkou... :no: :no:
Zip - snad už brzy bude náhrada, popřípadě ta kastle!! -
Ronault. 08.03.11 22:49
WL: Jo, mě se stalo před lety něco podobného. To jsem ještě měl toho olezlého zeleného Fanouše (ne Zázraka, toho před tím), srnka vyběhla, udělal jsem vyhýbací manévr a ťukla hlavou do bočních dveří. Oklepala se a skákala dál. Na autě skoro nic, ono těžko říct, ten fanouš byl fakt olezlý. -
RKa 08.03.11 22:21
Ok ja to chápem a ja som to vôbec nemyslel v zlom ako možno niekto iný, to určite nie. Len je škoda, že práve kvôli tejto blbosti to takto skončilo. No veď v pohode hlavne, že to dopadlo len takto. A nechápem prečo to sem nenapísať. Šmiknúť sa môže aj ľuďom s 4x4 a zimnými pneu, len je to menšia šanca. Stalo sa a hotovo. -
woody-alien 08.03.11 22:13
Wii: Zveřejnit to je určitě odvaha, na jedné straně se praví že sdělená starost je poloviční starost, na straně druhé můžeš kromě účasti téměř jistě očekávat i řeči, které ti po chuti nejsou. Takže hlavu vzhůru a palec pro tebe taky. :yes:
WL: Takhle blízko (na dotyk) ke zvěři jsem se ještě nedostal, párkrát jsem měl štěstí (divoká prasata v noci, stádo muflonů ve dne), ale nedávno jsem poblíž Litoměřic vyjížděl s Vitarou prudkou kroucenou silničku podél pole a v zorným poli zaregistroval hnědou skvrnu. Byla to srna a metelila rovnou k silnici. Jenom jsem si řekl: To neuděláš, a pro jistotu začal brzdit. Srna to ale udělala a nezměněnou rychlostí přeběhla silnici a byla v trapu. Kdybych si jí včas nevšiml, nejspíš bych jí trefil. To je jenom taková blbůstka ale kdo často jezdí, ten ví, že mezi štěstím a průserem je často velmi tenká hranice. -
samael 08.03.11 21:20
« Jezdit na letních gumách
během zimy je dost hloupé,natož v tak silném autě,já takhle rozflákal M5,říkal jsem si,že to je poslední jízda před zazimováním,tak si to ještě pořádně užiju a "drsňácky" vypnu DSC...No jinak buď rád,že jsi celý,lepší když zařve auto než člověk v něm. ;-) -
Mates81 08.03.11 18:07
Ahoj, auta je škoda, ale jak se říká, zdraví je přednější, takže když si celý, je to jen nepříjemný zážitek :-)
Jinak přiznejme se, kdo by odolal nechat M3 doma, já mít M3 pár týdnů, taky bych určitě vyrazil kdykoliv to půjde, takže se tvé cestě na letních vůbec nedivím >:D ;-) , jinak auto je trefené pěkně, ale alspoň motor + převodovka s nápravami a všemi těma důležitýma věcičkama a hýblátkama jsou v pohodě....
Jak se říká, šikovný klempíř a trocha štěstí a auto bude jak nové :yes: Přeji ať ti to jezdí co nejdřív, nejlépe už v Brně ;-) >:D -
white label 08.03.11 17:12
Wii
Teď v neděli dopoledne (asi tak v 10 hodin) mi do cesty z lesa vyběhla srnka, nejel jsem sice rychle, ale ani úplně pomalu, zareagoval jsem rychle a dobře, ale i tak jsem měl nesmírné štěstí. Čumákem mi lízla o boční sklo dveří u řidiče (takže jsem ji na okamžik viděl do očí asi tak ze 30ti cm) a lehce se otřela o bok levého zadního blatníku, za mnou ještě jela Felicie, která tak tak dobrzdila a při dobržďování nakonec podrazila srně (která se dostala až za moje auto) nohy tak nešťastně, že ta zůstala ležet zaklíněná na boku pod svodidlem. Chvíli trvalo, než se z té pasti dostala, ale nakonec sama odběhla do lesa.
Byl jsem přesvědčený, že nějakou tu stopu na autě musím mít, ale nakonec vůbec nic. Škoda, žes neměl podobné štěstí i ty...