BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Vampix(Diesel Power) 15.12.12 21:35
« Re: Call of the Wild
aaaaale nic vážného.
mokrá vrstva sněhu na tramvajovém páse a vyhýbací manévr ;-\ prostě se to nějak sklouzlo a vzal sem patníkem zadní levé takže komplet ramena, těhlice, kolo, nápravnice a vše kolem... už ale zase jezdím :-)
Tak co vy bouráci, žije to tady ještě nebo už jen takový udržovací polomrtvý stav... -
woody-alien 13.12.12 17:16
wl: Aspoň vidíš, že pravdu mají ti, kteří koncernová auta označují za nudná. >:D Zdá se, že u "vrtulek" je o zábavu postaráno. >:-[] Musím ale říct, že Ford mě trochu v tomto ohledu zklamal. 15 měsíců, všechno funguje, ta jedna trapná svolávačka na software automatu to nevytrhne. :-( >:D -
Wiii 13.12.12 12:23
Turbo mi vyměnili v rámci motoru >:D Šlo to do servisu s vadným olejovým čerpadlem, pak ho vyměnili, jeli projet auto a zadřelo se turbo. Tak objednali turbo, vyměnili ho a jeli to znova projet a zadřeli celý motor >:D :no: Český servis BMW stojí za prd ;-\ 8-s Nebýt to v záruce tak nevim nevim 8-s :no: Jen na dílech to vyšlo na nějakých 380 bez daně 8-s :no: -
Vampix(Diesel Power) 12.12.12 16:45
Ležím si tak v ranní rose,
Najednou neco štipe mně v nose.
K počitači usedám,
Prohlížeč otvírám,
Co to píšou ruce mé?
Už jsem na mojeautocézet.
Koukám u wiidžeje se zas diskutuje,
Nebo spíše koketuje?
Nedá mi to, musím napsat
Bude zábava nebo nas*at?
Zdravím kolegy po dlouhé době. Mám se dobře, občas chladno ale proto jsem tady >:-[]
Auto v servise, Allianz by mně už raději nikdy nepotkal, natož semnou uzavírat havarijní, ale co už.... :-! -
-
woody-alien 24.11.12 13:29
Teda tady se to zvrhlo... >:D No tak tedy dám do placu i "příslušnej" vtip.
Na ostrově ztroskotaj dva chlapi a jedna žena. Po měsíci soustavného sexu žena vykřikne : "Fuj, to už je hnus" a zabije se. Uplyne měsíc a první z těch dvou chlapů vykřikne "Fuj, to už je opravdu hnus, zakopeme jí". Uplyne další měsíc a druhej z těch chlapů vykřikne "Fuj, to je neskutečnej hnus, vykopeme jí". 8-s >:D >:-[]