BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Aspire

Aspire 25.03.11  23:36

« Re: DŮLEŽITÉ - ČTĚTE!!!

Tak já ti nějaké ty body dám ;-) pokud je budeš chtít zrušit stačí napsat. ;-)

edit: stejně se to moc nehlo >:D
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 25.03.11  23:27

« DŮLEŽITÉ - ČTĚTE!!!

Zdravim, mohl bych zdejší uživatele požádat o nějaké horší body (např. 3x8 nebo 3x7 atp.)

Myslím, že esíčko si už užilo dostatek času na výsluní MACZ a je čas dát šanci novým autům a hlavně autům, která jsou stále v držení uživatelů!!! Moje je už dávno z domu, ale i tak bych tu rád nechal recenzi, jen ji už nechci pořád vídat v TOP 10, když se vejde do TOP 100, bude to bohatě stačit ;-) :yes: :yes:

Děkuji, s pozdravy Wii
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 23.03.11  16:17

« Re: Re: České Budějovice a okolí

>:D >:D >:D Hezká E93 :yes: :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 23.03.11  16:02

« Re: Re: České Budějovice a okolí

Bývám tam co 14 dní ;-)

Bydlel jsem v [odkaz] je to levný a celkem dobře tam vařej... Ale hlavně si mě získali tím, že maji na fotce pod kontaktama sparkling graphite E93 >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 22.03.11  20:03

« Re: České Budějovice a okolí

příště musíš dát avízo nějak víc dopředu... >:D >:D v jakým penzionu jsi byl?
  • 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 19.03.11  16:30

« České Budějovice a okolí

Někdo z Budějek nebo okolí nemá co dělat? Jsem tu na penzionu a nudím se nad notebookem, někdo nějaký sraz? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto positivemind

positivemind 16.03.11  16:14

« No sakra

Chvíli se sem nepodívám a ona je ta kráska rozbitá 8-s už jsi se definitivně rozhodl, co s tím budeš dělat? Já bych s tím autem asi trávil večery v garáži a brečel :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 16.03.11  14:44

« Re: rohlík

nojo, slušná práce!
    Tak uvidim s čim přijedete z prohlídky onoho upraveného kusu. Asi to bude hooodně tvrdý.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 15.03.11  15:26

« Re: rohlík

není o co stát... ;-\ Jinak díky, už se o tom jedná a snad brzy bude to cos mi poslal ;-) :yes: pro mě ideální ;-)
  • 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 15.03.11  10:48

« rohlík

tak dneska se jedu na ten tvuj čerstvej rohlík podívat :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 11.03.11  19:51

« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!

Wii: Hele, co tanhle zkusit bmwklub.cz? Týpek s nickem M3maniac vozí auta, jsou tam na něj docela slušný reference, třeba by ti nějakou M3 sehnal ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 11.03.11  19:36

« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!

Asphalt - to víš že jo... Určitě se to dozvíš!

PeTa - me také krvácí ;-\ :no:

Dylan - díky za snahu, sháněl jsem kastli a nesehnal, ani na vrakáči s eMkama... ;-\ byl jsem se na jednu hooodně levnou podivat, ze bych je treba jeste stáhnul a měl bych pojizdnou M3 a v pripade nutnosti vymenoval díly z té zelené... Ale ta byla dost bouraná na předek - natahovali ji a střecha zůstala prohnutá... víceméně jsem tam nezaregistroval jediný neopravovaný díl (od plechů po palubku... ;-\ :no: :no: mluvím o té za 299tis v Mama car (je na sauto.cz) :-|
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  13:19

Já bych svobodu Tibetu přál, ale štve mě že si nikdo víc netroufne. Přeju si aby někdo konečně zastavil Čínu. Ať se všechny evropský fabriky na protest vrátí do Evropy, my budeme mít práci a Tibet třeba jednou svobodu...

A v jednom se pletete. Ne že aspoň něco, ale úplný ho.vno se dělá!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.11  13:01

:yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.03.11  12:08

Díky za podporu chlapci, kromě politického rozměru měla tahle demonstrace i rozměr estetický /tibetské vlajky jsou moc pěkné a dceři se moc líbí..../ a sportovní - /šli jsme na dlouhou procházku../ a poznávací - /prošel jsem si pěšky třeba Montgomeryho kulaťák, který jsem dosud jezdil jen autem a bruselští poliši mají organizaci hezky zmáknutou, zastavovali a řídili dopravu na jedničku - jen ty prázdné antony jedoucí za demonstrací ve mně evokovaly trochu temné vzpomínky na bolševickou dobu.../ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 11.03.11  11:35

Poustnik :yes:

Nechci tu rozpřádat politiku, ale to že se toho chytili někteří papaláši neznamená, že je Tibet nějaká "módní" záležitost. Tělo stárne ale duch zůstává před čínským (Tibet) nebo ruským (Pobaltí) velvyslanectvím tak jako kdysi, a věří že se dá něco změnit. Jinak bychom tady mohli leda tak s chutí halekat Velkou píseň o lhostejnosti. ;-\

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.03.11  09:09

Tak, tak, lepší něco, než vůbec nic...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 11.03.11  08:56

Tak tady mě překvapilo, že 95 procent demonstrantů byli opravdu Tibeťani [odkaz] a zhulený nebyl nikdo. Jasně, že se všichni Číny bojí, ale to neznamená, že si nemůžu z plného hrdla zařvat - China out!!! Tibet free!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 11.03.11  06:59

Jejda, Tibet, to už je módní záležitost, protestující jsou tak zhulení, že ani neví kde bydlí, natož kde je nějakej Tibet. Ale vyžraný politický prase to bere jako svoje hrdinství, když z okna radnice vyvěsí tibetskou vlajku... Nikdo takhle Tibetu nepomůže, nikdo si ale nedovolí na Čínu uvalit takový embargo jako na KLDR. Všichni z Číny se.rou mogul...

Wii, ptal jsem se ti po M3, ale nic. Ale kdyžtak vím o dobrém a levnějším servisu...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 10.03.11  23:32

A na Volvo se ještě nemám ptát, nebo už můžu? :-O
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…