BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Wiii 25.03.11 23:27
« DŮLEŽITÉ - ČTĚTE!!!
Zdravim, mohl bych zdejší uživatele požádat o nějaké horší body (např. 3x8 nebo 3x7 atp.)
Myslím, že esíčko si už užilo dostatek času na výsluní MACZ a je čas dát šanci novým autům a hlavně autům, která jsou stále v držení uživatelů!!! Moje je už dávno z domu, ale i tak bych tu rád nechal recenzi, jen ji už nechci pořád vídat v TOP 10, když se vejde do TOP 100, bude to bohatě stačit ;-) :yes: :yes:
Děkuji, s pozdravy Wii -
Ondřej Šámal 11.03.11 19:51
« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!
Wii: Hele, co tanhle zkusit bmwklub.cz? Týpek s nickem M3maniac vozí auta, jsou tam na něj docela slušný reference, třeba by ti nějakou M3 sehnal ;-) -
Wiii 11.03.11 19:36
« Re: Tak jsem byl dneska fotit něco do fotosoutěže a místo focení jsem skončil v demonstraci za svobodu v Tibetu!
Asphalt - to víš že jo... Určitě se to dozvíš!
PeTa - me také krvácí ;-\ :no:
Dylan - díky za snahu, sháněl jsem kastli a nesehnal, ani na vrakáči s eMkama... ;-\ byl jsem se na jednu hooodně levnou podivat, ze bych je treba jeste stáhnul a měl bych pojizdnou M3 a v pripade nutnosti vymenoval díly z té zelené... Ale ta byla dost bouraná na předek - natahovali ji a střecha zůstala prohnutá... víceméně jsem tam nezaregistroval jediný neopravovaný díl (od plechů po palubku... ;-\ :no: :no: mluvím o té za 299tis v Mama car (je na sauto.cz) :-| -
Dylan McKay 11.03.11 13:19
Já bych svobodu Tibetu přál, ale štve mě že si nikdo víc netroufne. Přeju si aby někdo konečně zastavil Čínu. Ať se všechny evropský fabriky na protest vrátí do Evropy, my budeme mít práci a Tibet třeba jednou svobodu...
A v jednom se pletete. Ne že aspoň něco, ale úplný ho.vno se dělá! -
Poustnik 11.03.11 12:08
Díky za podporu chlapci, kromě politického rozměru měla tahle demonstrace i rozměr estetický /tibetské vlajky jsou moc pěkné a dceři se moc líbí..../ a sportovní - /šli jsme na dlouhou procházku../ a poznávací - /prošel jsem si pěšky třeba Montgomeryho kulaťák, který jsem dosud jezdil jen autem a bruselští poliši mají organizaci hezky zmáknutou, zastavovali a řídili dopravu na jedničku - jen ty prázdné antony jedoucí za demonstrací ve mně evokovaly trochu temné vzpomínky na bolševickou dobu.../ :-) -
woody-alien 11.03.11 11:35
Poustnik :yes:
Nechci tu rozpřádat politiku, ale to že se toho chytili někteří papaláši neznamená, že je Tibet nějaká "módní" záležitost. Tělo stárne ale duch zůstává před čínským (Tibet) nebo ruským (Pobaltí) velvyslanectvím tak jako kdysi, a věří že se dá něco změnit. Jinak bychom tady mohli leda tak s chutí halekat Velkou píseň o lhostejnosti. ;-\
[odkaz] -
Poustnik 11.03.11 08:56
Tak tady mě překvapilo, že 95 procent demonstrantů byli opravdu Tibeťani [odkaz] a zhulený nebyl nikdo. Jasně, že se všichni Číny bojí, ale to neznamená, že si nemůžu z plného hrdla zařvat - China out!!! Tibet free!!!! -
Dylan McKay 11.03.11 06:59
Jejda, Tibet, to už je módní záležitost, protestující jsou tak zhulení, že ani neví kde bydlí, natož kde je nějakej Tibet. Ale vyžraný politický prase to bere jako svoje hrdinství, když z okna radnice vyvěsí tibetskou vlajku... Nikdo takhle Tibetu nepomůže, nikdo si ale nedovolí na Čínu uvalit takový embargo jako na KLDR. Všichni z Číny se.rou mogul...
Wii, ptal jsem se ti po M3, ale nic. Ale kdyžtak vím o dobrém a levnějším servisu...
edit: stejně se to moc nehlo >:D