BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 08.04.11 20:16
« Re: Mrtvo
Zlín není zase tak daleko... Pokud by dorazilo hodně lidí...
Jinak na půli cesty mezi Ostravou a Prahou je Brno ;-)
Každopádně můžeme udělat zase sraz v sobotu 7.května po akci KSA - kdy tu v Brně na okruhu bude zase hafo krásných sporťáků a spousta nadšenců se přijede opět podívat :-) -
Thomasino 08.04.11 20:13
Neodpověděl jsi na 1.otázku :-(
RCZ - ano, je to o sympatiích. Buď se někomu líbí a oželí trochu té radosti z řízení, nebo se nelíbí a nebo dotyčný není ochoten obětovat tu radost z řízení a koupí si něco jiného :-! Audi TT taky není o perfektním řízení a jak se prodává...
WII - taky kupuji jen nějaké časáky, ale zrovna EVO, SPEED a AutoCar jsou ty zajímavé a čtivé ;-) -
Wiii 08.04.11 19:54
Thom:
Ve volbě Lev vs. Lidové vozítko nejde o výkon, ale o sympatie >:-[] Jiank co se týče RCZ, tak nevypadá marně zepředu a celkově první půlka auta se mi líbí, ale zbytek už tak krásný není ;-) Ale určitě je to hezčí nez Scirocco (pouštim stopky, kdy tohle zachytí Mojitovo zjišťování "závadných" příspěvků) >:D >:D
Jinak časáky - nezajímá mě co si myslí nějaký trouba z horní dolní - si to kdyžtak přečtu na netu, když to bude nutné a nemusim za takový žvásty platit ;-) :no: -
Thomasino 08.04.11 19:23
A jak je problém vyřešen? Už jsi koupil dalšího adepta na rohlík? >:-[]
P.S.: tak ať Matii dojede s 308 GTI a rozdáme si to na okruhu nebo příp. na okresce ;-) >:D >:D
P.S.S.: Viz. RCZ - přečti si třeba to poslední EVO. Nejezdí špatně, ale nemá moc cit v řízení.. Klasika.. Mě se ale nelíbí, zajímavá je ta střecha, ale čumák a zadek je divnej ;-\ Boční silueta je naprosto nevyvážená :-O :'-( -
Wiii 08.04.11 19:20
VaMPI:
No třeba "jejich" zkušenosti ohledně brzd MD Components - jeden blbeček si to tam koupí, na prvních pár kilometrech je zkroutí a pak jsou z toho hned jen špatné brzdy, které si "nemá nikdo kupovat"... Je to tam banda divných lidí - nemám to tam moc rád a diskuze jsou jen málokdy zajímavé ;-\ :no:
Jinak chiptuning s přenastavením automatu dělá např. diesel-technik.cz - mám na ně i celkem dobré reference ;-) Jak od servisáků z BMW, tak i od lidí co jsem četl na netu...
Matii:
Co budeš fotit? ;-) Jaké je vlastně téma fotosoutěže? Že bych se zase po dlouhé době zúčastnil :-)
WL:
Přesně tohle tam píši, tak nevím co tu upřesňuješ - možná jsem se měl vyjádřit přesněji, že by se musely vyměnit svody i s potrubim (na tom jsou turba), o turbech jsem tam mluvil, o řídící jednotce, která se pro 3er v kombinaci 40d nedělá jakbysmet ;-) Neboj, vím jak vypadá 40d, ale nedokážu si představit jak by to cvičilo s 3er >:D >:D Jak se jinak máš? :-)
PeTa:
Ahoj ty kluku ušatá ;-) Co takhle udělat něco blíž k Praze >:D Zlín i Rožnov jsou dost daleko >:D >:D
Thom:
RCZ je prý docela dobré svezení, ale to jsem jen slyšel, ze svých zkušeností to potvrdit nemohu... ;-) Jinak díky za upozornění na červenou E46 M3, ale problém je už nějakou dobu vyřešen ;-) :yes:
Jinak by mě zajímalo, kdo bere Ochcáfku RS za HotHatch, kdyz je to Liftback >:D >:D >:D Stejnak je to máslo... Stojim za Matiim >:-[] >:-[] Radši Lva než Lidové vozítko >:-[] >:-[] :no: :-! -
Thomasino 08.04.11 18:55
Dle mého skromného názoru si 308 GTI to označení zaslouží ještě o hoooodně méně, než můj G6 GTI :-) Který taky trochu vyměkl a mohl být více agresivnější a ultimativnější... Ale stejně s tím nic neudělám, každý si označuje auta jak se mu líbí... Podívej na Oktávku RS >:-[] Ta má do HotHatche taky daleko a spousta lidí si myslí že ne...
Ohledně spolehlivosti francouzů mě taky nepřesvědčíš, ikdyž se možná nyní snaží ji zvednout. Ale to říkají už dlouho... Souhlas ale s tím, že japončíci jsou na tom asi nejlépe ;-) Ale teď jim pověst hodně utrpěla.. -
matii 08.04.11 18:48
Tak já to taky beru jen jako "špekování" ... tu dvojtou a přesně cílenou narážku na 308GTi jsem pochopil a zvedl hozenou rukavici. Ale aby bylo mezi námi na závěr jasno ... vím, že Golf GTi je co se týká motorizace, jízdních vlastností a fun faktoru lepší než nějaká 308GTi, o tom se nepřu. Proto je taky cenově někde jinde. Já se ohrazuji pouze proti tvrzení, že si 308 označení GTi nezaslouží a že ti naši "Pažouti" jsou nekvalitní auta. Čímž z mé strany považuji tuto debatu aspoň pro tento týden :-) uzavřenou. -
Thomasino 08.04.11 18:34
Já už to vzdal, je to s ním marný >:D >:D Ale aspoň se někde diskutovalo...
Asi budu muset uznat, že nejlepší HotHatch vždycky byl a vždycky je roztlemený Pažout !! >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] Možná proto jich tolik jezdí...
Např. viz. poslední EVO a test Scirocco, Audi TT a divně vypadající Pažout RCZ... -
Vampix(Diesel Power) 08.04.11 12:45
Však to byl taky joke s tím řezáním. Hold na tom bmwklubu se novější ročníky neobjevují, i když někteří je tam mají tak jako koníček mají třeba E30 nebo 36 či 46... Je to o tom, že noví majitelé BMW většinou vše řeší přes servis a nemusí nebo nechtějí vyhledávat taková fóra, ale už začíná pomalu docházet k tomu že parta začíná nakupovat i starší E90 takže odhaduji že během roku, dvou se to možná zlepší. Ale na druhou stranu takovou E36 nebo 46ku bych si troufl podle fóra pomalu i opravit doma, je tam toho kvanta no....
Jinak já jezdím školu 50km a většinou domů a odpoledne ještě třeba práce, i když sem teď v jedné skončil a nevím jestli něco budu dělat jelikož mi dává škola zabrat. Pak to mám ještě za přítelkyní 20 km, většinou někam s ní, a takové menší nájezdy a v důsledku se z toho vykloube třeba i 1000 za týden, samozřejmě víkendy se taky snažím nesedět doma, nějaký výlet. Nezdá se to, Ale když uděláš 500 třeba do školy, tak těch dalších 500 už není problém někdy >:D Ale třeba tento týden mám se vším všudy zatím tak 300...
Add chiptuning. Osobně mně taky hryže dilema jestli investovat 50 tisic do 15kW od BMW jako performance, s výměnou ventilátoru, nebo za 20 i míň udělám 20kW možná i víc, s odladěním na brzdě... Otázkou zůstává jak u tebe s tím automatem no. Kdo dělá úpravu softu pro převodovku u nás?
Neodpověděl jsem, protože nechci odpovídat >:D >:D
Jinak pokud to bereš takto, tak to ani jedno ze zmiňovaných neni o radosti z řízení >:D :no: :no:
No - sraz KSA, tam určitě nepojedu - co bych tam dělal.... Na okruhu se stejnak nesvezu a tak to nemá žádný smysl, ale jako sraz by to mohlo být... ;-)
WL:
V pohodě ;-) Takže se to už blíží, poslední měsíc? :-)