BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
911 04.10.09 20:20
« 10-3-3
Vojtěchu, auto máš opravdu pěkné, výjimečné, atraktivní. Recenze je však ubohá, stejně jako fotky.
Hodnocení 3x10 od je zcela neodpovídající a ve většině případů obsahuje skrytou žádost o zpětné hodnocení týmiž body. Kdybych mohl (chtěl) hodnotit, dostaneš ode mne body 10-3-3.
Na tvém příkladu je opět velmi pěkně vidět, jak do jak nesmyslné podoby se hodnocení na MACZ vyprofilovalo.
K autu ti upřímně blahopřeji, přestože k ideálu chybí ještě 4 válce navíc. Pěkný den, Silverado '89 -
positivemind 04.10.09 14:23
« Objektivně
Objektivně tahle recenze za 3x10 není, málo fotek, kratší popis, ale... ale, tohle auto je prostě srdcovka! Proto 3x10 a ty body strhnu někomu jinému >:D
Obdivuju lidi, co sáhnou po tomhle autě. To se téměř vůbec totiž nedá vybírat rozumem - dvoulitr se spotřebou výkonnějšího třílitru. Ale ten orgasmus při vytočení musí být neskutečný. Bomba!
Zaslouží si místo v TOP10, rozhodně! -
Wiii 04.10.09 14:11
« Re: Nádhera! Roztrh se s váma nějak pytel:-)
No s ostatníma (dvouma 320si) jsem se seznámil nedávno a ti mi vůbec řekli o existenci meje.auto.cz... tak jsem tu >:D A ty 4 výfuky... No jeste nevim, jestli to nejak odstranovat, poprípade opravit potrubí... Po minulém majiteli jsem to takto koupil. Ale je tam celkem spatne udelané potrubí :-( nekde hrube v úrovni zadní nápravy je to původní uříznuté a navařili tam UŽŠÍ trubku????! nevim koho to napdalo. je tam jinaj tlumic a samozrejme koncovky. uvidim casem, jestli investovat do opravy. -
MarTin1 04.10.09 13:34
« Auto
Tohle je srdcovka, za auto máš jasnejch 10, se zbytkem ale počkám anebudu hodnotit byla by to škoda.
Každopádně kamaráde máš naprosto úžasný kola!!!!!!! A ty 4 laufy taky po**o!!
Já jsem teďka taky "lehce" propadl BMW, jedno mi teď doma stojí, ještě uvidím jak to udělám s recenzí.... jistota je, že z MB jsem celkem znechucenej a příští auto si HODNĚ rozmyslím!!!!!!!!
Ať slouží!!