BMW 320si (Wii-Jay)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 05.10.09 21:08
« gratulace
gratuluji ke krasnemu autu,je to pecka,taky jsem o nem premyslel(viz. moje recenze),ale nakonec vyhral sesti valec...jsem celkem zvedavej,jestli bych esicko na okruhu ukonoval nebo ne,doufam,ze se nekdy na okruhu potkame ;-) ...kdybyste neco organizovali,tak dejte vedet pls,diky ;-) ...s danem(320si) se uz znam,tak bych snad zapadl ;-) ...kazdopadne Vas esickare obdivuju a preju mnoho stastnych km :yes: -
rarsch 05.10.09 16:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: vyfuky
mno, jedno kolo nás dojela GT2, když po chvilce dostal prostor na předjetí, tak mu něco začlo hořet, dým jak prase z motoru. Tak toho mi bylo líto, ale toho italskýho frajírka mi líto neni, to byla jen kosmetika na čumáku. M6 jistě dostane nový díly ;-) -
rarsch 05.10.09 11:55
« Re: 4válec
to je naprosto v pořádku, pro každýho 320si není. Jak jde motor do otáček, jak motor brzdí, jak reaguje, šestivál E90 nebude vážit 1350 kg, atd.
Měl bys vidět jednoho majitele E46 M3 jak se s mojí 320si bavil, takovej úsměv má jinak jenom když je dobře zdrogovanej, co ho znám >:D -
Sysoj Psojič 05.10.09 11:30
« 4válec
Zdarec, není trošku škoda mít BMW a nemít R6? Já osobně u Audi jsem na 4válec, byť s velkým turbem, odkázaný. V o třídu větším autě u značky, která je svými řadovými motory natolik proslavená, bych ale určitě nic jiného nechtěl. Tohle prostě nepochopím... Je to jako jet do karibiku a bydlet ve vnitrozemí :o)))
Mimochodem mám takovou kacířskou poznámku, jezdil jsem v Z4 35i a ten motor, byť je pro fajnšmekry "znehodnocený" turbem, je oproti atmosféře super, proto jsem ho vybral i do těžké X6. Reaguje na plyn promptně, zvuk příjemný.... BMW prostě umí od 6ti hrnků výš :-! -
rarsch 05.10.09 09:27
« Re: Re: Re: Re: vyfuky
pánové, jedině okruh. Snad vyjde brzo nějakej Most. Ježdění na nepřehledný okresce s dvouma magorama v zádech, to mi věřte, neni nejlepší pocit >:-[]
Včera Nordschleife za lehkýho mžení, mazec jaksvině. M3 E46 s véélkym křídlem sem tlačil (nějakej chlapec z Estonska), pak mi konečně udělal místo, tak sem ho zmizernil, dále jedna GT3, to byl takovej bombónek na rozloučenou. Vivat SI!
A ještě jeden veselej talián, ten opřel svojí M6 hned v Hohenrain.... Moc se nesvez 8-s -
"-- skrytý --" 04.10.09 22:25
« Re: 10-3-3
Kašli na to, užívej si auto a na hodnocení neřeš ;-) Je to krasavec a líbí se mi Tvůj smysl pro původní stav, jsme na tom stejně :-) I když miluju sílu 3,0 R6, 320si musí být pro svoji sportovnost, nižší těžiště a lehkej předek super ovladatelná...takže Radost z Jízdy ;-)