BMW 320si (Wii-Jay)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.09  16:35

« Re: Re: Re: Re: Dejvice 20.11.09 dopoledne

PhD @ FCHI VŠCHT :-)
    Kvůli 4 km diesela startovat nebudu, to se nevyplatí. Krom toho je tam poslední dobou fakt málo místa na parkování. Když někam plánuju jet autem z Dejvic (např. na konferenci), tak dorážím už před sedmou ráno, abych vůbec zaparkoval.

No a vzhledem k tomu, že v pracovní dny je v provozu tramvajová linka 2, není vcelku co řešit. Takže pobaveně koukám na ty ucpané ulice z okna :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 20.11.09  16:33

« Re: Re: Dejvice 20.11.09 dopoledne

A já jel kolem po obědě a nikoho jsem neviděl..... >:D P.S. Taky jsem si říkal, že fotka s technickou knihovnou by se šikla do sbírky.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.11.09  16:28

« Re: Re: Re: Dejvice 20.11.09 dopoledne

No a ty tam teda pobýváš častěji, nebo? Jinak u Petníka dobre varej, ale moc casto tam nechodim, vetsinou jedu jen do skoly a pak zase nekam frcim... Ale tu "červenou" vůbec neznám ;-\ No vidim ze mám jeste co poznávat >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.09  15:59

« Re: Re: Dejvice 20.11.09 dopoledne

Aha, tak okolo toho jsme šli do červený... Pak jsme si to ale rozmysleli a šli jsme do Pětníka.
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 20.11.09  15:28

« Re: Dejvice 20.11.09 dopoledne

Jo tam stává často >:D Studuju tam ;-) Skoda ze jsem te taky nevidel... ale stejnak by jsme tezko poznali ze je to ten druhej >:D Byvas tam casto? Myslim ze fotky s kombinací E90 320si vs. E46 M3 vs. technická knihovna by za to stálo :-)
  • 00 Reagovat !

foto HonzaBa

HonzaBa 20.11.09  14:38

« Dejvice 20.11.09 dopoledne

Nestála dneska brambora před fakultou stavební v Dejvicích?
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 18.11.09  05:56

« Re: Re: Re: Šupa

Díky ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.09  18:47

« Re: Re: Šupa

Už vím na co jsem zapomněl :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 17.11.09  15:45

« Re: Šupa

Díky za chválu ;-) Ve skrytu duse doufam, ze casem ziskam oceneni za nejlepsi recenzi :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.09  13:48

« Šupa

Přesně takováhle auta by měla obsazovat top ten :yes: A recenze je velmi povedená, o autu snad ani mluvit nemusím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.09  17:26

« Re: Re: Re: Re: ..

ok,, zeptam se.... Melo by to mit snad stejne konektory....
  • « 00 Reagovat !

foto rarsch

rarsch 16.11.09  17:18

« Re: Re: Re: ..

právě mi psal kámoš že shání CD changer do Coopera, zkus se mu na tom vrakáči zeptat
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.09  17:00

« Re: Re: ..

No stavoval jsem se v prodejńe náhradních dílu, zda-li to tam nemaji, ale rekl mi ze leda objednat.... No a to by byla pálka... takže se chystam na ten vrakac BMW, uz vim kde je, ale dostanu se tam nejdriv za tyden... Tak pak napisu kolik si za to uctovali (i kdybych do toho nesel, tak se na cenu zeptam) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vampix-Diesel-Power-

Vampix(Diesel Power) 16.11.09  16:54

« Re: ..

tj dobrý nápad....jestli seženeš pisni pak do SZ za kolik...taky bych do toho šel :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.09  14:44

« Re: Re: Re: Re: Angel eyes v..

Noo.. zkusit tam narvat tu z X6... mozna by to fakalo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Wiii

Wiii 16.11.09  14:38

« Re: ..

ja uz premyslel ze bych si na vrakaci sehnal ten dil s drzakama napuju a nechal ho vymenit... Ale jeste uvidim, ted jsem se sel kouknout, jestli tam vzadu mam ty drzaky taky... a jsou tam, tak diky za upozorneni >:D Jinak o te rozdvojce mi uz rikal i rarsch...
  • « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.11.09  10:29

« Re: Re: Re: zajimavost

320is měla vrchol kroutaku 210Nm při 3300 a 141 kW při 5500 a pohotovostní hmotnost krásných 1070 kg....
  • 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.11.09  10:25

« ..

"Jediné držátko nápojů je pod středovou opěrkou, zdířka zapalovače taktéž. Takže pití do kelímku si nevezmete a když chcete nabíjet telefon, musíte mít otevřenou opěrku na ruku."

držatka nápojů to je neřešitelný problém, zatím to dávám na zadní sedadla do držáku co tam mají uprostřed cestující...Nabíjení se ale vyřešit dá. Koupil sem si rozdvojku v Auto Kelly za 49,- a ta má zástrčku nízkou, takže zavřu a ještě mám 2 zásuvky;)

• « 00 Reagovat !

Vampix(Diesel Power) 16.11.09  10:16

« Re: Re: Re: Angel eyes v..

a co takhle jen nějakou silnějši výbojku?
  • « 00 Reagovat !

foto 320si

320si 16.11.09  10:12

« Re: Re: zajimavost

protoze to by pak nase auto muselo tocit 8000 otacek za minutu,vrchol kroutaku by byl nekde okolo 5000 a to auto by bylo uplne nepouzitelny pro normalni provoz,tot muj nazor
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…