BMW 320si (Wii-Jay)
Vampix(Diesel Power) 24.11.09 18:20
« Re: Re: Ahoj
tak v tom případě na N95 způsobuje podobný jev bud starší FW nebo plnější karta, mně se třebas na N95 video dokonce sekalo a jen kvůli plné kartě a jejímu obsahu, rozdělená hudba do moc podsložek, mam jednu přimo na natáčení a nedělá to....Ten zvuk je škoda jak se začne rozcházet ale ono je to jedno je prostě úžasný -
Wiii 24.11.09 18:19
« Re: Re: Re: Ahoj
Jee, to je pekna silnicka... Neni to rakouzsko? Nebo co to je za stát? Každopádně CR to neni >:D Ale planuju v lete velkej výlet po západní Evropě, takže urcite neminu italský alpský silnice :-) To budou videjka a fotky :-)
Jinak kdybys chtel, muzu ti poslaet GPS te silnicky ve videu :-) -
Wiii 24.11.09 15:49
« Re: Ahoj
Jop, jde o telefon, mel jsem na to nakonce uz celkem opotrebovanou N95, jelikož jsem zapomel N97 dat na nabíječku. A na originalnim videu se zvuk nerozchází, nejspíš to bude prevodem prímo na Streamu... A zvoucek je libovej, to ti musim potvrdit :-)
PS: pokusim se natocit nekdy nový, na té samé cestě, ale s předvojem, který by mě varoval před překážkami na ceste (auta,chodci) :-) -
Wiii 24.11.09 15:44
« Re: Wii.Jay, tvé auto má příjemný zvuk na novém videu,
No je právě úzka (v rychlosti neni šance se vyhnout) a hlavně není videt skoro do žádný zatáčky, takže pokud chci aby auto prezilo, musi tam clovek jet tak na 60%. Jinak diky za tip na fotosoutež, kouknu na to ;-) Mej se a diky za komentar ;-) -
Vampix(Diesel Power) 24.11.09 14:08
« Ahoj
Tak video se ti povedlo, ale přijde mi že se trošku kamera(telefon) laguje...Je to plynulý ale občas je tam nějaké zpomalení a rozešel se zvuk asi o 3 sec, to by mně zajímalo čím to je, ale jinak perfektní cestičky a zvuk....Libový, toho bych si vzál prosím vás aspon 30 deka zabalit a sebou.... :yes: -
Poustnik 24.11.09 12:51
« Wii.Jay, tvé auto má příjemný zvuk na novém videu,
a je fakt, že silnička je to opravdu útlá, je to vidět v místě asi 5té minuty, kdy musíč zastavit. Nechceš se zůčastnit fotosoutěže u kubyyykova Seata? Na tvoje poslední fotky je téma Auto a listopad jako stvořené....Hoj! :-) -